Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοκογλύφοι είναι, εδώ δεν δέχεται να σε δανείσει ολόκληρη τράπεζα και θα σου δανείσουν αυτοί, σιγά μην συνεργάζονται και με τράπεζα, μετά να ξέρεις οτι έβαλες σε υποθήκη πάπαλα.

• Like 1
Δημοσ.

Τοκογλύφοι είναι, εδώ δεν δέχεται να σε δανείσει ολόκληρη τράπεζα και θα σου δανείσουν αυτοί, σιγά μην συνεργάζονται και με τράπεζα, μετά να ξέρεις οτι έβαλες σε υποθήκη πάπαλα.

Θα κλαίει με μαύρο δάκρυ..

Δημοσ.

μπα αστο καλυτερα εγω ηθελα δανειο γιατι ανοιξαν το σπιτι και το διαλυσαν ολοκληρο αμα ειναι να χασω και τα ντουβαρια ας το αφησω καλυτερα :P

Δημοσ.

μπα αστο καλυτερα εγω ηθελα δανειο γιατι ανοιξαν το σπιτι και το διαλυσαν ολοκληρο αμα ειναι να χασω και τα ντουβαρια ας το αφησω καλυτερα :P

Σου εκαναν διαρρηξη?

Σε καταλαβαινω, ειναι απ τις ασχημοτερες εμπειριες. Εμας μας εσπασαν πορτες, το εκαναν ολα ανω κατω και μου εσπασαν ενα μερος του εξοπλισμοου και των μηχανηματων αισθητικης που ειχα στο δωματιο μου...

Ελπιζω να μη σας πηραν πολλα

Δημοσ.

Και να υποθέσω στην Ελλάδα του 2015 η ασφάλεια σπιτιού είναι κάτι περίεργο και μυθικό ακόμα;

• Like 2
Δημοσ.

Και να υποθέσω στην Ελλάδα του 2015 η ασφάλεια σπιτιού είναι κάτι περίεργο και μυθικό ακόμα;

Μόνο στα αυτοκίνητα (επειδή είναι υποχρεωτική! :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...