Basilhs23___ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Τοκογλύφοι είναι, εδώ δεν δέχεται να σε δανείσει ολόκληρη τράπεζα και θα σου δανείσουν αυτοί, σιγά μην συνεργάζονται και με τράπεζα, μετά να ξέρεις οτι έβαλες σε υποθήκη πάπαλα. 1
dacourt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τοκογλύφοι είναι, εδώ δεν δέχεται να σε δανείσει ολόκληρη τράπεζα και θα σου δανείσουν αυτοί, σιγά μην συνεργάζονται και με τράπεζα, μετά να ξέρεις οτι έβαλες σε υποθήκη πάπαλα. Θα κλαίει με μαύρο δάκρυ..
darkshadow254 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 μπα αστο καλυτερα εγω ηθελα δανειο γιατι ανοιξαν το σπιτι και το διαλυσαν ολοκληρο αμα ειναι να χασω και τα ντουβαρια ας το αφησω καλυτερα
kathytherion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 μπα αστο καλυτερα εγω ηθελα δανειο γιατι ανοιξαν το σπιτι και το διαλυσαν ολοκληρο αμα ειναι να χασω και τα ντουβαρια ας το αφησω καλυτερα Σου εκαναν διαρρηξη? Σε καταλαβαινω, ειναι απ τις ασχημοτερες εμπειριες. Εμας μας εσπασαν πορτες, το εκαναν ολα ανω κατω και μου εσπασαν ενα μερος του εξοπλισμοου και των μηχανηματων αισθητικης που ειχα στο δωματιο μου... Ελπιζω να μη σας πηραν πολλα
idomeneas7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κατάλαβα, τα καλύπτεις άνετα με πιστωτική.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Επιτηδιοι στηνουν αεριτζιδικες επιχειρησεις με μονο σκοπο να αρπαξουν αυτα που ζητανε στην αρχη και μετα να σου πουν "Συγνωμη αλλα δεν..." 1
Apoll Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 μπα αστο καλυτερα εγω ηθελα δανειο γιατι ανοιξαν το σπιτι και το διαλυσαν ολοκληρο αμα ειναι να χασω και τα ντουβαρια ας το αφησω καλυτερα Και να υποθέσω στην Ελλάδα του 2015 η ασφάλεια σπιτιού είναι κάτι περίεργο και μυθικό ακόμα; 2
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και να υποθέσω στην Ελλάδα του 2015 η ασφάλεια σπιτιού είναι κάτι περίεργο και μυθικό ακόμα; Μόνο στα αυτοκίνητα (επειδή είναι υποχρεωτική! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα