kaliakman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Fellow Insomniacs I need help... Λοίπον κλείνω τρία χρόνια με το πρόσωπο... Και έχω ξεμείνει από ιδέες αλλά και από υγρό πυρ.. :-D Την 1η έπαιξε φαγητό έξω και την δεύτερη μαγείρεψα σπίτι.. Καμία ιδέα για φέτος επειδή έχω ξεμείνει ΥΓ Όχι κοσμήματα.
Iris_89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Διήμερο ταξίδι Μασάζ για ζευγάρια Φουλ περιποίηση για εκείνη, κάποιο πακέτο για κομμωτήριο/νύχια/μασαζ Να βγείτε έξω και να της αγοράσεις παπούτσια/ρούχο 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πες και ποσό περίπου για να μην λέμε άκυρα!
kaliakman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Αν γίνεται να πείτε και όποιος ξέρει μέρη(Αθήνα) πχ αυτο για την περιποίηση επείδη είμαι ολίγον τι άσχετος.. Από ποσό εντάξει δεν υπάρχει θέμα αλλά μην το @@ κιόλας
Apoll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Fellow Insomniacs I need help... Λοίπον κλείνω τρία χρόνια με το πρόσωπο... Και έχω ξεμείνει από ιδέες αλλά και από υγρό πυρ.. :-D Την 1η έπαιξε φαγητό έξω και την δεύτερη μαγείρεψα σπίτι.. Καμία ιδέα για φέτος επειδή έχω ξεμείνει ΥΓ Όχι κοσμήματα. Budget; Γιατί υπάρχει και η λύση να πεταχτείτε προς κανένα νησί Κυκλάδες για δύο μέρες. Αλλά θα συμβούλευα διαμάντι (δαχτυλίδι) γιατί δεν σε βλέπω να βγάζεις τον 4ο χρόνο........ Το καθηστερείς..... 1
kaliakman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Budget; Γιατί υπάρχει και η λύση να πεταχτείτε προς κανένα νησί Κυκλάδες για δύο μέρες. Αλλά θα συμβούλευα διαμάντι (δαχτυλίδι) γιατί δεν σε βλέπω να βγάζεις τον 4ο χρόνο........ Το καθηστερείς..... Δυστυχώς δεν γίνεται να φύγουμε... Επίσης είπα όχι κοσμήματα επείδη παίρνω αρκέτα συχνά και δεν έχει νόημα πάλι τώρα..
Iris_89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μπες σε ιστοσελίδες με κουπόνια και θα δεις πολλά. 1
drake. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν γίνεται να φύγουμε... Επίσης είπα όχι κοσμήματα επείδη παίρνω αρκέτα συχνά και δεν έχει νόημα πάλι τώρα.. Νομίζω πώς εννοεί ότι επιτέλους πρέπει να γίνεις άντρας και να το παντρευτείς το κορίτσι 2
Pa0ki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Την 1η έπαιξε φαγητό έξω και την δεύτερη μαγείρεψα σπίτι.. Καμία ιδέα για φέτος επειδή έχω ξεμείνει Μήπως να οργανώσει αυτή τίποτε φέτος? Όλα έτοιμα τα θέλει μου φαίνεται 2
kaliakman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πώς εννοεί ότι επιτέλους πρέπει να γίνεις άντρας και να το παντρευτείς το κορίτσι Καθήστε ρε παιδία όχι και γάμος 1
idomeneas7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μπες σε ιστοσελίδες με κουπόνια και θα δεις πολλά. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Μην πας την κοπέλα για οτιδήποτε σε dealομάγαζο, θα σε χωρίσει επιτόπου. Αφού δεν μπορείτε να φύγετε, διανυκτέρευση σε καλό ξενοδοχείο (όχι γαμηστρώνα) που θα κανετε και το μασαζ σας, θα φατε σαν αρχοντες απο το μπουφε, θα χαλαρωσετε, θα μπεκροπιείτε, θα κολυμπησετε, δεν θα κανετε δουλειες και γενικά θα είναι σαν διακοπές αλλά εδώ.
Iris_89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και σκέφτομαι... Γιατί να κάνουν πράγματα "ουαου" μόνο σε επέτειο και όχι σε άλλες, καθημερινές στιγμές? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα