Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μερικές στεναχώριες οπως και να εχει δεν παλευονται...μπορεις να κανεις χιλια δυο αλλα καποια στιγμη θα πας για υπνο, εκει θα σκασουν οι σκεψεις οπως επισης και οταν ξυπνας ξανασκανε.

Αν δεν τις λυσουμε πρωτα εμεις μεσα μας στα πρωτα βηματα οι τριτοι δεν βοηθανε...ειναι εξω απο τον χορο και δεν μπορουν να μπουν στη θεση μας..ουτε παρομοιες εμπειριες και να εχουν...κανεις δεν εχει βαδισει το ιδιο μονοπατι με εμας οποτε πολλες φορες οι γνωμες τους θα ακουστουν εριστικες στα αυτια μας...!

Bonus απο Πειραιά...! Φρέσκιες όλες!

post-175970-0-04779700-1443283507_thumb.jpg

post-175970-0-51629100-1443283538_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λιβε αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου δεν μπορεί να μοιραστεί την στεναχώρια σου τότε δεν αξίζει να είναι εκεί, διώξε τον..

Τα δικα μου δικα μου και τα δικα τους, δικα μας...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνω εγώ σήμερα. Σαβούριασμα, Counter Strike, Radio να παίζει Pop μουσική όλη μέρα. Ε λογικά αφού καούν μερικά ακόμα εγκεφαλικά κύταρα ίσως φιλοτιμηθώ να διαβάσω μετά. Ίσως.

Δημοσ.

Εγω φερνω στο μυαλο μου παλιοτερες στενοχωριες που τωρα λεω τι μαλακας ημουν που στεναχωριομουν για τετοιες βλακειες. Μετα τηλεμεταφερομαι για λιγο 10 χρονια στο μελλον και με βλεπω που γελαω με την τωρινη στενοχωρια και λεω τι μαλακας ημουνα.

Το χω κανει επιστημη αλλα πιανει.

Δημοσ.

Ενα καφεδάκι στο χέρι, περπάτημα για καμια ώρα και άραγμα στα βράχια μέχρι να καθαρίσει ο νούς (today's photo)

Το καλυτερο «φαρμακο» τα βραχια της πειραικης και απ την αλλη μερια προς καστελλα και κατω (αν δε σε πατησει κανεις μπουμπουνας λογω ανυπαρκτων πεζοδρομιων)

ποσες συζητήσεις παλιά στον σταυρό πειραικής ! ποσες φιλοσοφικες (και καλα) συζητησεις γι αυτους που κανουν μπανιο εκει περα :P

• Like 3
Δημοσ.

Τη νυχτα ειναι που ερχονται ολα στο μυαλο και δε σε αφηνουν να κοιμηθεις ή το χειροτερο ειναι να ξυπνησεις στις 4-5 και να αρχισουν να σκανε ενα ενα στο μυαλο και να μην μπορει να σε ξαναπαρει ο υπνος

Μια λυση ειναι να βαλεις τα ακουστικα και να ακουσεις μουσικη αλλα οχι κατι λυπητερο ή να αρχισεις να σκεφτεσαι οτιδηποτε χαρουμενο αποφευγοντας τις κακες σκεψεις

• Like 1
Δημοσ.

Η γυμναστικη εχω παρατηρησει οτι με βοηθαει αρκετα οταν ειμαι στεναχωρημενος με κατι. Ιδιως αυτη που μπορει να γινει μηχανικα, οπως η ρουτινα του γυμναστηριου η το τρεξιμο.

Και η μουσικη φυσικα, σιγουρη αξια.

Σιγουρα καλυτερος τροπος αντιμετωπισης απο ποτο/τσιγαρο/φαγητο τουλαχιστον

Δημοσ.

Φορτωνομαι στο καρο, βγαινω σε εναν interstate, το ''ζοριζω'' για καμια 800-900 μετρα….

και μετα η απολυτη χαλαρωση….. ουτε στεναχωριες ουτε τιποτα…..  B)

• Like 1
Δημοσ.

Φορτωνομαι στο καρο, βγαινω σε εναν interstate, το ''ζοριζω'' για καμια 800-900 μετρα….

και μετα η απολυτη χαλαρωση….. ουτε στεναχωριες ουτε τιποτα…..  B)

...

αν ειχα και γω το καρο σου, δε θα στεναχωριομουν ποτε και για τιποτα :P

...σιγατογκουβαμωρε... :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Ενεδωσε στην στεναχωρια σου το βραδυ χωρις να ξενυχτισεις και θα ξυπνησεις πιο αναλαφρος

Αλλιως βγες και ακολουθησε το ενστικτο 

3166345273_3d650a3613.jpg

αλλα και λιγο προσοχη :X 

MN-Bar-Babe.jpg

no harsh feelings though

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...