corsakias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω ενα λαπτοπ, βασικα της γυναικας μου που τον εχει χυμα στο κυμα. Αρχεια πεταμενα στην επιφανεια εργασεις κλπ. Στο θεμα μας, εχει καταρχην θεμα που δεν συνδεεται στο wifi. Ενω βρισκει το δικτυο οχι μονο δεν συνδεεται αλλα το "ριχνει" κιολλας. Κανει επανεκκινηση το ρουτερ. Επισης ο firefox βγαζει ενα μυνημα xcom didnt find. Αυτο το ειχε κανει και στο παρελθον ενα διαστημα και μετα εστρωσε παλι. Πλεον το ξαναεκανε και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Κοινως με εχει σπασει τα νευρα. Το σκεφτομαι για μια γενικη επαναφορα, αλλα δεν ξερω αν εχουμε-ειχαμε cd εγκαταστασης. Ουτε επαναφορα σε προτερο σημειο συνισταται να γινει μιας και ειναι πολυ παλιο. Σχεδον ετος παει πισω. Τι μπορω να κανω? Σκεφτηκα να κατεβασω τα 10, αλλα χωρις ιντερνετ...
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά ολα αυτα τα προβλήματα μου κάνουν για θέμα με τα windows + τι θα έχει το laptop μέσα , πιστεύω με ενα format και πέρασμα windows θα ειναι ολα οκ
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Στο θεμα μας, εχει καταρχην θεμα που δεν συνδεεται στο wifi. Ενω βρισκει το δικτυο οχι μονο δεν συνδεεται αλλα το "ριχνει" κιολλας. Κανει επανεκκινηση το ρουτερ. Αν μπορείς βάλε ένα καλώδιο ethernet να δεις αν παίζει σωστά με ενσύρματο. Πες και το μοντέλο,καμιά φορά κάποια μοντέλα έχουν συγκεκριμένα προβλήματα όπως χάλια κάρτες δικτύου,υπάρχει και περίπτωση να μπορείς να την αλλάξεις με καλύτερη αν έχει πρόβλημα.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει γίνει ποτέ φορματ; Αν όχι, μέσα το λαπτοπ έχει recovery partition. Σώστε για αρχή όσα αρχεία χρειάζεστε για μπακ απ και μετά τα ξαναλέμε.
corsakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Θα δοκιμασω με το καλωδιο δικτυου. Φορματ δεν εχει ξαναγινει. Πως θα "βρω" το recovery? η εφαρμογη της dell δεν δουλευει παντως. Το dell inspiron m5110.
toshd3000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 δεν μπαινεις και στο site της dell να κατεβασεις αν υπαρχουν καθολου drivers? εχει και διαφορα διαγνωστικα εργαλεια εκει που μπορεις να δεις ή κατεβασε το driver booster θα στα βρει μονο του
corsakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μπηκα στο site της dell. Στο supprot εχει dell system detect και κανω diagnostic in progress. Μαλλον θα. Ελεγχει το συστημα θα βρει τα οποια θεματακια υπαρχουν και θα τα διορθωσει. Ελπιζω να μην κρατησει πολυ ωρα, γιατι κανα δεκαλεπτο ειναι "κολλημενο" στο updating dell system detect.
toshd3000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 αστο δν πειραζει θα ξεκολλησει βασικα ελπιζω μετα απο τοση ωρα να μην ειναι ακομη κολλημενο!!!!
corsakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα μου ζητησε να κατεβει η εφαρμογη dell system detect. Online δεν εκανε κατι. Τωρα αυτη φαινεται να τρεχει στο παρασκηνιο αλλα δεν "ανοιγει" καπως να δω τι κανει.
toshd3000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ναι νομιζω αυτο απλα "ανιχνευει" το συστημα σου και μετα θα κανει διαγνωση απο το σαιτ..δν το θυμαμαι κι εγω καλα! αλλα νομιζω παιρνει αρκετη ωρα το αλλο που λες ειναι θεμα firefox μονο..κατεβασε το geekunistaller σβησε τον firefox και ξαναβαλτον...αμα δν δουλεψει , ε βαλε τον chrome!!! βασικα νομιζω αυτο επρεπε να κανεις πρωτα πριν κανεις κατι αλλο!
corsakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Νταξ, επανεγκατεστησα το firefox. Chrome επρεπε να βαλω αλλα πανω στα νευρα μου, χθες, δεν το σκεφτηκα. ΥΣ. Πολυ σπαστικα ωρες ωρες τα windows...
toshd3000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 που να δεις και τα 8.1!!! καλα για τα 10 δν το συζηταω!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τα 8.1 μια χαρα είναι, τα 10 θέλουν στρώσιμο ακόμα με τα χαζα προβλήματα τους.
corsakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η καρτα δικτυου ακομη να συνελθει. Ενω φαινεται σωστα εγκατεστημενη " ριχνει" το ιντερνετ και επανεκκινει το ρουτερ.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η κάρτα δικτύου να επανεκκινεί το ρουτερ, προσωπικά πρώτη φορά το ακούω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα