strat92man Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Hi! Έχει κανείς να προτείνει μέρη κοντά στην Αττική ή και στην Αττική τα οποία προσφέρονται για ημερήσια εκδρομή το ΣΒΚ ? Δεν λέω κάποιος να μου πει πήγαινε π.χ Χαλκίδα, Ναύπλιο κτλ δεν λέω ωραία είναι και έχω πάει αλλα αυτό που θέλω περιοχές που να ξεφεύγεις απο την καθημερινότητα και την πόλη, να φορτίζεις μπαταρίες για την επόμενη εβδομάδα Θα προτιμούσα να είναι το πολύ 2 ωρες με αμάξι απο Αθήνα. Θενκς
LiquidTroll Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σαλαμίνα. Είναι ενα μέρος που δεν το "ξερουνε" πολλοι , αλλά έχει τα πάντα. Ωραίες παραλίες , ωραία μοναστήρια , ωραία πολη (όχι τα Παλουκια , την πόλη) , φίσκα στο νινι. Πολύ θα ήθελα να έχω ένα σπιτι εκει παραλιακά , ανάλογα που μένεις είναι πχ 30 λεπτά μέχρι το Πέραμα , και 10 λεπτά με το καραβάκι.
idomeneas7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ξυλόκαστρο και γύρω. Εχει πολλές επιλογές σε διαμονή (σχεδόν όλες παραθαλάσσιες), καθαρές παραλίες, αρκετά μέρη να φας και να πιείς, περατζάδα με πολλά μαγαζιά στην παραλία αμα θες να δεις κοσμο, δάσος στον Πευκια να κανεις βολτα ή να τρέξεις, όλα τα έχει και συμφέρει. 1
WorldOfGlass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Νεα Μακρη- Ραφηνα. 40 λεπτα με το αυτοκινητο απο το κεντρο, κανεις και κανενα μπανιο και δεν κανεις μεγαλη αποσταση. 1
splash18 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βιλλια, κιθαιρωνας σχετικα κοντα γραφικα κ ομορφα για βολτα Σ/Κ
kathytherion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Λςγραινα-Σουνιο και Λαυριο για απογευματινη βολτα και πολυ ωραια για μπανακι ειναι στο Σχοινια. Παραλια μεγαλη με δεντρα και σκια απο πισω.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα