aris1986 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εργαζόμαι σε μια εταιρια με καθαρισμους. Το ημερομισθιο ειναι 28 ευρω, 5 μερες την εβδομαδα πληρωνομαστε καθε παρασκευη. Ποσο ειναι η τιμη ενσημου ανιδεικετου εργατη (τετοιας κατηγορίας με εχει) Ευχαριστω.
kanesaxo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν απατωμαι καπου στα 21ε αλλα στα οικοδομοτεχνικα. Νομίζω πως με σύμβαση καποιας μορφης, μειώνεται κι αλλο διοτι εργαζεσαι 5νθημερο-8ωρο.
aris1986 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν απατωμαι καπου στα 21ε αλλα στα οικοδομοτεχνικα. Νομίζω πως με σύμβαση καποιας μορφης, μειώνεται κι αλλο διοτι εργαζεσαι 5νθημερο-8ωρο. Ναι ειμαι με συμβαση που ξεκιναει απο Απρίλιο-Μάϊο μεχρι 31/12 οπου γινεται απολυση και ξανα καθε χρονο προσληψη...
idomeneas7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ρωτάς ακριβώς? Πόσο πληρώνει ο εργοδότης την ασφάλισή σου? Τι εισφορές δικές σου πάνε εκεί? Πόσο θα κόστιζε αυτασφάλιση?
aris1986 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ποσα πληρωνει ο εργοδοτης, ασχετο απλα να ξερω 2 φορες που τον εχω ρωτησει λεει δεν ξερω ξερει ο λογιστης, μπαινω σε κατι πινακες στο internet απλα πανω κατω μια τιμη θα ηθελα να μαθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα