Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να βρω έναν τρόπο να κάνω απομακρυσμένο έλεγχο του λάπτοπ μου από το android κινητό μου αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα. Το λάπτοπ για λόγους ασφαλείας κλειδώνει αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και έτσι με το teamviewer(δωρεάν έκδοση) το οποίο και δοκίμασα δεν με αφήνει να συνδεθώ και μου βγάζει μαύρη οθόνη χωρίς να μπορώ να βάλω τον κωδικό απομακρυσμένα από το κινητό μου. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο δωρεαν πρόγραμμα ή κάποιον άλλον τρόπο ώστε να μπορέσω να συνδεθώ σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι στο λάπτοπ δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων.Αν υπάρχει κάτι σε run exe όπως το teamviwer θα με βοηθούσε πολύ. Τα δοκίμασα τα προγράμματα που μου είπατε αλλά τίποτα..Δεν με αφήνει να τα κάνω install.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρες κατι που να υποστηριζει το remote desktop της ms. Φανταζομαι πως ειναι προεγκατεστημενο και ενεργο στο λαπτοπ...

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

To remote των windows δεν είναι ενεργό. Όχι δεν είμαι admin. Το λάπτοπ είναι της δουλειάς μου και όπως είπα είναι κλειδωμένο για λόγους ασφαλέιας όμως εγώ θέλω να κάνω απομακρυσμένη χρήση για να μην το παίρνω συνέχεια μαζί μου όταν είμαι εκτός σπιτιού..

Δημοσ.

Εκεί ήθελα να καταλήξω..
Επειδή είμαι στο άλλο ακρο(του admin),δεν υπαρχει λύση,εφόσον ο admin εχει κανει σωστη δουλεια (σκοπιμα) εκτός συννενόησης με τον admin.
Αν δεν εχουν προβλημα οι αρμοδιοι (για λόγους ασφαλειας κλπ,δεν ξέρω και την φυση της εργασίας σου),με μια κουβέντα θα λυθεί το θεμα σου.
Γιατι δεν το συζητας,βασικα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...