ZELDA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γειά χαρά προ διμήνου κοιτούσα για ενα τραπέζι κουζίνας και καρέκλες επιδή δεν εχω τον χρόνο αποφάσισα να το αγοράσω απο ιντερνετομάγαζο του σκρουτζ βρήκα λοιπόν ενα τραπέζι χρωμιομένο όλα καλά το αγόρασα 250 ευρώ παραγγέλνω και 4 καρέκλες όλα καλά μέχρι εδώ . Ερχετε η παραγγελία.. ξεκινάω να στήσω το τραπέζακι και τις καρέκλες, βγάζω την γάζα επανω απο τον σκελετό και βλέπω σκουριασμένα 4 σημεία... Λέω εντάξει θα έτυχε ρε γμτ δεν πειράζει , πιάνομε με τις καρέκλες βλέπω οτι ολες είναι πετσικαρισμένες τα πόδια ότι νανε για να μην πολυλογούμε αμέσως τηλέφωνο στο μαγαζί , όλα καλά γίνετε η αλλαγή και τονίζω του ιδιοκτήτη να κάνει ελένχο σε όλα τα πράγματα για να μην έχουμε πάλι επιστροφές , απο ότι φαινετε το έκανε μονο στις καρέκλες ,έρχετε δευτερη φορά η παραγγελία, οι καρέκλες ευτυχώς οκ. ανοίγω το τραπέζι και ετσι οπως το γυρνάω εχει στάξει μισό λίτρο κιτρινο λάδι δτο παρκέ μου και στα Northface μου και μου εχει κανει το σπιτι χάλι μαυρο! Μιλάμε έμεινα κάγκελο! Η πλάκα ειναι οτι δεν μπορώ να αφαιρέσω όλο το λάδι απο μέσα .. ..Τηλέφωνο ξανά στο μαγαζί... Με τα πολλά για να μην το κουράζουμε εχω πληρώσει 2 φορές μεταφορικά μου βγήκε το παλιοτράπεζο 300 ευρώ και το εχω στο γκαράζ γιατί πρωτον δεν ξέρω τι λάδι ειναι αυτό (πολυ πιθανον να είναι απο το εργοστάσιο στο επινικελωμα καμιά χημικούρα περίεργη και ίσως είναι τοξική .. ? (σαν να το βουτηξαν και δεν εκλεισαν τις τρύπες ένα πράγμα ) και δεν ξερω αν θα πρεπει να ερθω σε επαφή και να το εχω στην κουζίνα μου (στη τελική δε γουστάρω να εχει λάδι μεσα στο σκελετό !! ) Στο τηλέφωνο μου έκανε κόνξες η κυρία και μάλιστα οτι το τσέκαρε με τα ίδια της τα χέρια! και δεν είχε λάδι και υπονοούσε οτι κάποιος εριξε μέσα νερό και άλλα τέτοια.. Κολοκύθια τούμπανα τώρα, τί θα ακούσω άλλο.. μου λέει αστο να δώ αμα στάξει 2 μέρες.. ε μα τι να στάξει ρε παιδιά αφού εχει εγξκλωβιστεί το λάδι μέσα και αφού μέχρι τώρα ειχε βγάλει λάδι μάλιστα, της έστειλα και φωτογραφίες για να μην μου λεει οτι το αφησαν και βράχτηκε στην μεταφορική και επίσεις τα κιτρινα λάδια .. Συμφωνήσαμε να στήλει στο εργοστάσιο ενα email και να μου απαντήσει αν είναι πρόβλημα πρέπει να μας αποζημιώσει το εργοστασίο αλλα με εχει γιώσει με κάιρο η τύπισσα εδώ και πόσες μέρες! , Δεν είναι το θέμα τα λ7 και οι αγορές απο το ιντερνετ,εξάλλου εχω κάνει απειρες απο ολο τον κόσμο δεκάδες φορές και θα συνεχίσω , το ερώτημα μου επιδεί κουράστικα να ασχολούμε είναι το εξής : α Nα το πετάξω και να παρω να πάρω κανενα άλλο τραπέζι ; β)Μπορώ να κάνω καμιά καταγγελία σε κάποιο νούμερο προστασίας του καταναλωτή και να γίνει η δουλειά όμορφα και ωραία χωρίς μπλεξίματα , τώρα είναι προφανές η τύππισα οτι με νόμισε χωριατάκι απο την επαρχία και πήγε να σαβουρώσει την πραμάτια της άλλα τώρα χμ... την πάτησε? Η την πάτησα ? Βασικά και μόνο που μπαίνω στον τρίτο μήνα αναμονής την πάτησα i know..
idomeneas7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή γύρνα το πίσω ως ελαττωματικό και απαίτησε επιστροφή χρημάτων, όπως και μεταφορικών. Αν δεν παίρνει απο αναφορές και απειλές για συνήγορο καταναλωτή, θα πρέπει να τις κάνεις πράξη και να το τρέξεις έτσι. 1
ZELDA Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Να γράψω π.χ στο κουτί ελλατωματικό και να στείλω όλο το τραπέζι πίσω εννοείς , θα πρέπει να συνοδευετε απο κάποιο έγγραφο ;
Hellaslover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως το λαδι ειναι αντισκουριακο για τα σκουριασμενα σημεια;
ZELDA Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 οχι δεν εχει σκουριασμένα σημεία το τραπέζι αλλα μονο εγκλωβισμένο απο αυτό το κίτρινο υγρό..
φραμπάλα Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις ξανανοιξει αυτο το θεμα ή μου φαινεται;
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν καθαρίζει. Που ειναι το λάδι; Αν το πλύνεις και το σκουπίσεις δεν θα φύγει;
idomeneas7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Να γράψω π.χ στο κουτί ελλατωματικό και να στείλω όλο το τραπέζι πίσω εννοείς , θα πρέπει να συνοδευετε απο κάποιο έγγραφο ; Σαν τι έγγραφο δηλαδή, δελτίο αποστολής? Οχι. Βασικά βλακεία σου που ήδη πλήρωσες μεταφορικά για αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος.
ZELDA Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις ξανανοιξει αυτο το θεμα ή μου φαινεται; όχι δεν εχω ανοιξει απο όσο θυμάμαι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν καθαρίζει. Που ειναι το λάδι; Αν το πλύνεις και το σκουπίσεις δεν θα φύγει; Δεν ειναι απο την εξωτερική πλευρά το πρόβλημα , προφανός το εργοστάσιο βούτηξε το τραπέζι μεσα σε καποιο υγρό χωρίς να σφραγίσει της τρύπες για της βίδες στο πλαίσιο με αποτέλεσμα να μπεί στον σκελετό λάδι (είναι κούφιο μέσα μορφοσωλήνα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα