Stefanos92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το προηγούμενο θέμα μου δεν είχε καμία τύχη.. είπα να ανοίξω ένα σχετικό.. ξέρει κανείς πως εισάγεσαι στην πυροσβεστική; έχω λίγο μπερδευτεί από το σάιτ.. υπάρχει κάποιος που να ξέρει; Και μην αρχίσετε πάλι τα άσχετα.. αν κάποιος ξέρει ας πει.. αν δεν ξέρει ας προσπεράσει.
Kostasspil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαινουν προκυρηξεις, κανεις αιτηση κι αν εχεις καλο βυσμα. μπαινεις
NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η εισαγωγή στη Σχολή Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ορίστηκε ότι θα γίνεται στο εξής μέσω της συμμετοχής των υποψηφίων σε Πανελλαδικές Εξετάσεις. (Νόμος 4249/2014). http://srv-dide.flo.sch.gr/web/kesyp/?p=1152
opera Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαινουν προκυρηξεις, κανεις αιτηση κι αν εχεις καλο βυσμα. μπαινεις Έχεις χάσει επεισόδια,εκτός του ότι παραπληροφορείς λασπολογείς κιόλας. Μπήκε στις πανελλήνιες πιά η σχολή πυροσβεστών Από το 2016 οι Πυροσβεστικές Σχολές στο Μηχανογραφικό Δελτίο http://panelladikes24.blogspot.gr/2015/05/2016_14.html https://academy.fireservice.gr/depts/2/%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD.html https://academy.fireservice.gr/depts/1/%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD.html 1
idomeneas7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που αμα πήγαινες εθελοντής πολλές φορές σε έπαιρναν παίζει ακόμα ή τα αρχαία χρόνια μόνο? 1
mylo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία σχέση ο εθελοντής με τον μόνιμο πυροσβέστη
panos2171 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που αμα πήγαινες εθελοντής πολλές φορές σε έπαιρναν παίζει ακόμα ή τα αρχαία χρόνια μόνο? Όταν βγαίναν προκηρύξεις αν δε κάνω λάθος παίρναν επιπλέον μόρια αλλά θα έπρεπε να συμπληρώσουν κάποια χρόνια. 1
idomeneas7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ενας που ξερω ετσι πήγε και αναρωτιόμουν αν ισχύει ακόμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι ενας που ξερω ετσι πήγε και αναρωτιόμουν αν ισχύει ακόμα. Πιθανόν να είχε μέσο. Το ίδιο έκανε και ο διπλανός μου στο λύκειο, εθελοντής πυροσβέστης ορισμένα χρονάκια (3-4) και μετά έγινε μόνιμος.
farcry2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για εθελοντης που κανεις τα χαρτια; Και λογικα δεν πληρώνεσαι;
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για εθελοντης που κανεις τα χαρτια; Και λογικα δεν πληρώνεσαι; Πληρώνεσαι! Αυτό που λέει η idomeneas το έχω ακούσει κι εγώ, μετά από κάποια χρόνια εποχιακός είχες πιθανότητες να γίνεις μόνιμος. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
opera Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Για εθελοντης που κανεις τα χαρτια; Και λογικα δεν πληρώνεσαι; Όχι δε πληρώνεσαι σαν εθελοντής,διαφορετικά δε θα ήσουν εθελοντής. Αίτηση κάνεις σε υπηρεσία της πόλης σου. Τώρα που μπήκε η σχολή στις πανελλήνιες δε γνωρίζω τι κίνητρο υπάρχει για να γίνει κανείς εθελοντής,θα ρωτήσω να μάθω. 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δε πληρώνεσαι σαν εθελοντής,διαφορετικά δε θα ήσουν εθελοντής. Αίτηση κάνεις σε υπηρεσία της πόλης σου. Τώρα που μπήκε η σχολή στις πανελλήνιες δε γνωρίζω τι κίνητρο υπάρχει για να γίνει κανείς εθελοντής,θα ρωτήσω να μάθω. Μάλλον μπέρδεψα τους εθελοντές με τους εποχιακούς...
opera Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πληρώνεσαι! Αυτό που λέει η idomeneas το έχω ακούσει κι εγώ, μετά από κάποια χρόνια εποχιακός είχες πιθανότητες να γίνεις μόνιμος. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Κανείς δεν έγινε μόνιμος από εποχικός εκτός και αν πέτυχε σε κάποια προκύρηξη. Εποχικοί όμως έγιναν 5ετείς οι οποίοι από ότι γνωρίζω με τη λήξη της 5ετίας πιθανόν να γίνουν μόνιμοι. 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κανείς δεν έγινε μόνιμος από εποχικός εκτός και αν πέτυχε σε κάποια προκύρηξη. Εποχικοί όμως έγιναν 5ετείς οι οποίοι από ότι γνωρίζω με τη λήξη της 5ετίας πιθανόν να γίνουν μόνιμοι. Thanks για τις πληροφορίες! Θυμάμαι έναν φίλο πριν χρόνια που πήγαινε για κάποια καλοκαίρια εποχιακός και μου έλεγε ότι περιμένει κάποια στιγμή να τον κάνουν μόνιμο...γι'αυτό το είπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα