fatals Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ και λίγο καιρό με παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη 2-3 φορές την ημέρα το βράδυ. Έχω απαντήσει μερικές φορές, αλλά φαίνεται ότι δεν μιλάει κανένας, ακούγεται μόνο ένας ήχος μετά από λίγη ώρα... Έχει τύχει σε κανέναν, ξέρει κανείς τί είναι; Δεν με χρεώνει...
anwnymh29 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Γκομενα-πρωην με προλαβαν... Καποιος/α κρυφα ερωτευμενη/νος μαζι σου?
g_alkis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Έχωσες καμία δεσμευμένη; Αν ναι, μην κάνεις δεύτερες σκέψεις ποιος σε παίρνει.
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε μπας και έχεις εκτροπή κανένα σταθερό σου και προσπαθούν να σου στείλουν φαξ από διαφημισεις κλπ;
fatals Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βρε μπας και έχεις εκτροπή κανένα σταθερό σου και προσπαθούν να σου στείλουν φαξ από διαφημισεις κλπ; Όχι, αλλά κάτι τέτοιο το κόβω να είναι...
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, αλλά κάτι τέτοιο το κόβω να είναι... Μου έχει τύχει και μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν κάποιος πέθανε κάποιος πέθανε 1
InfernoN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που αφηνετε το κινητο σας το βραδυ μερικοι ανοιχτο με εντυπωσιαζει, εγω το κλεινω και δεν πανε να πεφτουν και βομβες i dont give a fk 8
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Έχωσες καμία δεσμευμένη; Αν ναι, μην κάνεις δεύτερες σκέψεις ποιος σε παίρνει. Υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει πάρε τηλέφωνο τον... Fatals προς Θεού δεν λέω ότι κάτι τέτοιο παίζει, απλά το βάζω στο τραπέζι.. Just for the record
Iris_89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και μένα από τον Ιούνιο κάαααποιος με έπαιρνε με απόκρυψη... Δεν ακουγόταν τίποτα. Βέβαια το έκλεινε μόλις άκουγε αντρική φωνή Ευτυχώς που ξεφορτώθηκα το νούμερο.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και μένα από τον Ιούνιο κάαααποιος με έπαιρνε με απόκρυψη... Δεν ακουγόταν τίποτα. Βέβαια το έκλεινε μόλις άκουγε αντρική φωνή Ευτυχώς που ξεφορτώθηκα το νούμερο. Όταν άκουγε γυναικεία φωνή τo έκλεινε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα