status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ και λίγο καιρό με παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη 2-3 φορές την ημέρα το βράδυ. Έχω απαντήσει μερικές φορές, αλλά φαίνεται ότι δεν μιλάει κανένας, ακούγεται μόνο ένας ήχος μετά από λίγη ώρα... Έχει τύχει σε κανέναν, ξέρει κανείς τί είναι; Δεν με χρεώνει... Αααα, ο συνεγιαρματζής έκανε λάθος το τηλέφωνο κλήσης, συμβαίνει μερικές φορές.
Antwni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι μωρέ. Αυτός που μου τηλεφωνεί με απόκρυψη. Και εγώ αυτό λέω. Φαντάσου να ήταν ο trilobite χαχαχα Ωχ σόρρυ φίλε σε κάρφωσα ε. Just kidding. Ίσως υποψιάζομαι ποιος ήταν Iris xD ^^Αρχίσαμεεεεε...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σίγουρα πρόκειται για γκομενάκι !!! αντε μακαρι να πιάσετε και κανα μασαλι .
Iris_89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ αυτό λέω. Φαντάσου να ήταν ο trilobite χαχαχα Ωχ σόρρυ φίλε σε κάρφωσα ε. Just kidding. Ίσως υποψιάζομαι ποιος ήταν Iris xD ^^Αρχίσαμεεεεε... Στείλε τις υποψίες σε πμ
Mau-Maus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ιουνιος - πρώην - ινσομνια = σπεκτ ! ευκολακι ..
Stefanos92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Να το σηκώνεις να το αφήνεις ανοικτό και να μη μιλάς.. θα βαρεθεί.
thant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ και λίγο καιρό με παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη 2-3 φορές την ημέρα το βράδυ. Μην σηκώνεις απόκρυψη ή βάλτο στο αθόρυβο ή κλείστο. 1
Iris_89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ και λίγο καιρό με παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη 2-3 φορές την ημέρα το βράδυ. Έχω απαντήσει μερικές φορές, αλλά φαίνεται ότι δεν μιλάει κανένας, ακούγεται μόνο ένας ήχος μετά από λίγη ώρα... Έχει τύχει σε κανέναν, ξέρει κανείς τί είναι; Δεν με χρεώνει... Σε android έχεις την επιλογή για αυτόματη απόρριψη πάντως, δεν σου έρχεται καν ειδοποίηση. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μην σηκώνεις απόκρυψη ή βάλτο στο αθόρυβο ή κλείστο. Στην ανάγκη το πετάς το μαραφέτι, καλύτερα δεν ήσουν πριν; πιο ήσυχα πάντως σίγουρα. 1
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που αφηνετε το κινητο σας το βραδυ μερικοι ανοιχτο με εντυπωσιαζει, εγω το κλεινω και δεν πανε να πεφτουν και βομβες i dont give a fk Εγώ δεν το κλείνω ποτέ το κινητό! Ενδιαφέρον θα είχε τι κάνουν οι περισσότεροι. Για πείτε
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τη περασμενη βδομαδα. Χτυπαει τηλ με αποκρυψη στο νουμερο που εχω δωσει μονο στον δικο μου για να μιλαμε. Νομιζα πως ηταν αυτος και με το που το σηκωνω αρχιζω γλυκες και τον ρωταω "ελα γιατι με παιρνεις με αποκρυψη;" Αυτος απο μεσα να μιλαει χαμηλοφωνα και να μην ακουω καλα τι λεει. Οταν με ρωταει "καταλαβες ποιος ειμαι;", του απαντω ναι, αλλά κλεισε θα σε παρω εγω σε λιγο. Του στελνω μνμ του δικου μου και μου λεει οχι, δεν ειμαι εγω. Ε μετα αρχιζε να βαραει ασταματητα με αποκρυψη, ωσπου με εκοψε και εβαλα να μπλοκαρονται οι αγνωστοι/με αποκρυψη αριθμοι στο aFirewall. Μιλαμε, πηρε τουλ 15 φορες και ετρωγε στο δευτερολεπτο ακυρο απο την εφαρμογη.
Iris_89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν το κλείνω ποτέ το κινητό! Ενδιαφέρον θα είχε τι κάνουν οι περισσότεροι. Για πείτε Δεν κλείνω την συσκευή, αλλά συνήθως το wifi. Από κει πέρα, αν δεν μπορώ να κοιμηθώ, μπαίνω 9gag, διαβάζω διάφορα άρθρα, ή ψάχνω μετά μανίας ότι άκυρο μου έρχεται στο μυαλό στη wikipedia. Επίσης, περνάω πολύ χρόνο στο Harry Potter Wikia 1
l337 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο που αφηνετε το κινητο σας το βραδυ μερικοι ανοιχτο με εντυπωσιαζει, εγω το κλεινω και δεν πανε να πεφτουν και βομβες i dont give a fk Αυτό που κάποιοι δεν θέλουν να λειτουργεί το radio και κλείνουν το κινητό αντί να το βάζουν σε flight mode επίσης με εντυπωσιάζει. Εγώ δεν το κλείνω ποτέ το κινητό! Ενδιαφέρον θα είχε τι κάνουν οι περισσότεροι. Για πείτε 24/7/365 ανοιχτό αλλά τις περισσότερες ώρες μόνο στη δόνηση. (εξαίρεση όπου απαγορεύεται οπότε μπαίνει σε flight mode)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα