Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Για οποιο βαριεται να πατησει στο παραπανω video,η ημερομηνια ειναι 14Ιουνιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Βγάζουν τριτη σεζόν στην κρυόκωλη και ακύρωσαν Daredevil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 2 minutes ago, Bourdoulas said: Βγάζουν τριτη σεζόν στην κρυόκωλη και ακύρωσαν Daredevil. Λογικά είχαν αρχίσει τα γυρίσματα πριν τις ανακοινώσεις των ακυρώσεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Βγάζουν τριτη σεζόν στην κρυόκωλη και ακύρωσαν Daredevil. Μην γίνεσαι κακούλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρεμιέρα αύριο το πρωί... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2019 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Πω ρε φιλε ουτε την 2 δεν εχουμε δει ακομα. Η πρωτη ηταν υπερβολικα αργη στα περισσοτερα επεισοδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Κλείνω εισητήρια για Αμερική και παίρνω δαχτυλίδι για την Krysten Ritter ❤️ Ωραίο το πρώτο επεισόδιο, λατρεύω την ατμόσφαιρα που βγάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Κλείνω εισητήρια για Αμερική και παίρνω δαχτυλίδι για την Krysten Ritter ❤️ Ωραίο το πρώτο επεισόδιο, λατρεύω την ατμόσφαιρα που βγάζει. Ορμα ρε τρελα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Κλείνω εισητήρια για Αμερική και παίρνω δαχτυλίδι για την Krysten Ritter ❤️ Ωραίο το πρώτο επεισόδιο, λατρεύω την ατμόσφαιρα που βγάζει. Η καλύτερη σειρά netflix-marvel imho, μόνο που μας έδωσε τον καλύτερο villain στη tv φτάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, Arkin είπε Ορμα ρε τρελα Όχι όχι, έτσι όπως είναι στην σειρά την θέλω, με το δερμάτινο και το κολλητό τζιν. #offTopicButYOLOiWantHer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε Όχι όχι, έτσι όπως είναι στην σειρά την θέλω, με το δερμάτινο και το κολλητό τζιν. #offTopicButYOLOiWantHer Δεν χαλαμε χατηρια Και σε συσκευασια δωρου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν χαλαμε χατηρια Και σε συσκευασια δωρου Κάντα ένα ζιπ 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Κάντα ένα ζιπ 😛 Spoiler Δικο σου. Μπηκε επιπλεον υλικο. https://gofile.io/?c=7gTJYP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλυτερη ως τωρα μου φαινεται(δεν την εχω δει ακομα ολη) η 3η season απο την 2ρη. Εχει τα γνωστα θεματα που εχουν και αρκετες αλλες marvel σειρες οπως τα πολλα επεισοδια που το τραβανε περισσοτερο απο οσο πρεπει(κοινως το υλικο που θελουν να δειξουν ειναι για λιγοτερα επεισοδια).Αλλα που δεν μαρεσαν ως τωρα απο την season αυτη Ο Dorothy(η μανα της Trish για οσους δεν θυμουνται)κουραζει απο ενα σημειο και μετα Ο κεντρικος κακος αν και δειχνει ενδιαφερον(φερνει καπως στην σειρα Dexter για οσους την εχουν δει)με το ζορι τον βλεπουμε σε αρκετα επεισοδια(ψιλο κακο character development)και ο Erik ψιλο αδιαφορος(με ισως τις πιο αδιαφορες δυναμεις σε χαρακτηρα που εχω πετυχει). H Hogarth οπως παντα αντιπαθητικη και σε αυτη την season. Κοινως την σειρα για μενα καπως την σωζουν οι Trish,Jess και ισως και λιγο ο Malcom. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Εγώ την τελείωσα, σε λιγότερο από 36 ώρες και συνειδητοποιώ ότι πρέπει να σταματήσω να βλέπω τόσα επεισόδια σερί. Μου άρεσε ο κύκλος, ήταν λίγο meh το τέλος όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα