whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αξιζε η υπομονη. Τελικά τυφλώνει... 4
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ό,τι και να ακούσεις μπορεί να μην ισχύει για σένα. Απλά δοκίμασέ το. Τι είχες, τι έχασες.... 2
totem_lost Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ με zio10. Εξαρτάται από τα άτομα, εαν φυσικά υπάρχει ένας μαρκοπρόθεσμος στόχος να μείνετε στο ίδιο μέρος κάποια στιγμή. Φίλος απο Άμστερνταμ είναι σε σχέση εδώ και 3 χρόνια με κοπέλα από το Λονδίνο. Δυο φορές το μήνα πηγαινοέρχονται, δείχνουν τρομερά ευτυχισμένοι και πριν τα χριστούγεννα θα μετακομίσει μαζί της. Εγώ για ένα χρόνο ήμουν σε σχέση από απόσταση με κάποιον από Ελλάδα, με την προοπτική να έρθει Ολλανδία. Τελικά μετά από αμέτρητα cyber δράματα, χωρίσαμε μερικούς μήνες αφού πάτησε το πόδι του εδώ. Αυτό δεν πρόκειται να το ξανακάνω. Πολύ κακό για το τίποτα.. Άσε που δεν ξέρεις από θα σου 'ρθει το κέρατο. 1
haris_216 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 αξιζε η υπομονη. ελπίζω να διαβάζει insomnia
LongTom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ανάλογα τα άτομα,κάποιοι την παλεύουν κάποιοι όχι.Έχω παραδείγματα και από τις δύο περιπτώσεις,αν και προσωπικά δεν γουστάρω να τα κάνω αυτά. Επίσης πρέπει να υπάρχει κάποιο σχέδιο επανένωσης για να επιβιώσει τούτη η σχέση. 2
GoDRiC- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλο φανταρικο και άλλο σχέση εξ αποστάσεως. Γνώμη μου: μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λυσμονιουνται ευχαριστω για το support χαχα Όχι ευχαριστω και σενα! Τι έγινε 17ποντε, φοβόμαστε; ουτε καν, τι εγινε g_alkis, ζηλευουμε;
doubtful Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις προσωπική άποψη ? αποψη δεν ηταν αυτο?..
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τι γνώμη έχετε παιδιά ? Τι σημασια έχει η δικη μας γνώμη? σέξ πως θα κάνετε? εκτος και αν ειστε κατω απο 18 χρονων οποτε εντάξει έχετε ακομα καιρο! Σχέση χωρις σέξ δεν υπάρχει. Αυτη ειναι η δικια μου γνώμη.Επομενως καταργουνται οι περιορισμοι με οτι αυτο συνεπάγεται. Μπορειτε ακομα και να συμφωνήσετε ενα διαστημα να μεινετε εκτος και μετα που βρισκεστε απο κοντά τα ξαναφτιάχνετε. 2
evabb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σημασια έχει η δικη μας γνώμη? σέξ πως θα κάνετε? εκτος και αν ειστε κατω απο 18 χρονων οποτε εντάξει έχετε ακομα καιρο! Σχέση χωρις σέξ δεν υπάρχει. Αυτη ειναι η δικια μου γνώμη.Επομενως καταργουνται οι περιορισμοι με οτι αυτο συνεπάγεται. Μπορειτε ακομα και να συμφωνήσετε ενα διαστημα να μεινετε εκτος και μετα που βρισκεστε απο κοντά τα ξαναφτιάχνετε. δλδ αν παθει κατι η γυναικα σου και δεν μπορει να κανει σεξ για λογους υγειας θα την χωρισεις οπως ειναι στεγνα; 2
D4rkshadow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μας εχει πει ακομα ομως γιατι αποσταση μιλας;Για αλλο νομο,αλλη χωρα η αλλη ηπειρο;Παντως αν μιλας για αλλο νομο μην το σκεφτεσαι καν,σιγα το εμποδιο.Τα αλλα αν καποιος απο τους 2 σας δεν εχει την οικονομικη ικανοτητα για ταξιδια ξεχασε το. 1
ASFE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δλδ αν παθει κατι η γυναικα σου και δεν μπορει να κανει σεξ για λογους υγειας θα την χωρισεις οπως ειναι στεγνα; Μαλλον μιλαει ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. 3
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δλδ αν παθει κατι η γυναικα σου και δεν μπορει να κανει σεξ για λογους υγειας θα την χωρισεις οπως ειναι στεγνα; Οχι βεβαια.Δεν εννοουσα μια τέτοια περιπτωση. Εκει θα περιμενα οσο χρειαζοτανε γιατι θα υπήρχε ανωτέρα βια που λέμε. Αλλα τωρα σχέση απο αποσταση αν ειναι μεσα στην Ελλάδα κατι γινεται 1 φορά το μηνα ενα ταξιδάκι πχ και αυτο αν ειναι Θεσσαλονικη και πέρα αν ειναι πιο κοντα ε 2-3 φορές το μήνα αναλογα και την αποσταση οπως γραφει και ο darkshadow Τωρα αν ειναι εξωτερικο πιάσε το αυγο και κουρεφτο. 1
Anastazio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σημασια έχει η δικη μας γνώμη? σέξ πως θα κάνετε? εκτος και αν ειστε κατω απο 18 χρονων οποτε εντάξει έχετε ακομα καιρο! Σχέση χωρις σέξ δεν υπάρχει. Αυτη ειναι η δικια μου γνώμη.Επομενως καταργουνται οι περιορισμοι με οτι αυτο συνεπάγεται. Μπορειτε ακομα και να συμφωνήσετε ενα διαστημα να μεινετε εκτος και μετα που βρισκεστε απο κοντά τα ξαναφτιάχνετε. Σχεση χωρις σεξ υπαρχει και ειναι ευρέως γνωστη ως γάμος!Αν εισαι 2+ χρονια με τον αλλο καθε μερα το σεξ ειναι τοσο exciting οσο ενα πιατο φακές! 5
Iris_89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σχεση χωρις σεξ υπαρχει και ειναι ευρέως γνωστη ως γάμος!Αν εισαι 2+ χρονια με τον αλλο καθε μερα το σεξ ειναι τοσο exciting οσο ενα πιατο φακές! Αν κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.. Ναι, καταντάει βαρετό.
Anastazio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.. Ναι, καταντάει βαρετό. Στα 2 χρονια ανετα εχεις εξαντλησει ολη τη straight θεματολογια με αρκετο rotation.Εκτως και αν θες κανα εξαμηνο να την πεισεις για οτιδηποτε πλην των καζουαλ σκηνικων οποτε δεν εξυπηρετεί τον μεσο 30αρη ουτως η αλλως. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα