Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως για να μην  χανεις ελπιδα να σου πω οτι ξερω 5  παντρεμενα ζευγαρια(απο 2 εως 11χρονια)  που η 3 τους ειχαν σχεση σε αλλη ηπειρο και η αλλοι 2 ηταν σε αλλες χωρες στην ευρωπη.Οποτε ολλα μπορουν να γινουν αρκει να  υπαρχει θεληση.

• Like 2
Δημοσ.

λετε για καθημερινο σεξ και σας ερωτω,  ανεργοι ειστε ή φοιτητες; την κουραση που την βαζετε;

Το καθημερινό σεξ βρίσκεται μάλλον μέσα στην φαντασία μας :-)

• Like 1
Δημοσ.

Apoll να είσαι σίγουρος ότι κάτι κάνεις λάθος. Κι όχι απαραίτητα τεχνικά. Στη νοοτροπία είναι το θέμα. Μιλάς με τόσα κλισέ για το γάμο που το επιβεβαιώνεις

Παντρέψου για 2 χρόνια, και συνολικά σχέση ~5ετία, και έλα να μου πεις έχω άδικο. Αν υπάρχουν και κουτσούβελα, δεν χρειάζεται καν να μου πεις έχω άδικο :) Δείχνω απλά κατανόηση.......

Δημοσ.

λετε για καθημερινο σεξ και σας ερωτω,  ανεργοι ειστε ή φοιτητες; την κουραση που την βαζετε;

4 το μεσημέρι ειμαι σπιτι μου μετα τη δουλειά. Τρώω και κοιμάμαι μέχρι τις 6. Σηκώνομαι βάζω αθλητικά και βουρ για γυμναστήριο κατα τις 7 και μισή έχω τελειωσει και 8 εχω κανει ηδη μπάνιο και ειμαι σπιτι μου. Μέχρι τις 12-1 που θα κοιμηθώ το βράδυ ειναι 5-6 ώρες προλαβαινω να βγω για φαγητο ή για καφέ ή για ποτάκι και μετα να κάνω και σέξ. Αν ειναι να κουραζομαστε τοσο ευκολα απο τα 30 στα 50 τι θα γινει? :/

Βεβαια εντάξει έχει τυχει να κοιμηθω και στις 3 και να ξυπνήσω στις 7 και μιση το πρωί ε νταξει δεν ειναι τιποτα νέοι ειμαστε.

Δημοσ.

4 το μεσημέρι ειμαι σπιτι μου μετα τη δουλειά. Τρώω και κοιμάμαι μέχρι τις 6. Σηκώνομαι βάζω αθλητικά και βουρ για γυμναστήριο κατα τις 7 και μισή έχω τελειωσει και 8 εχω κανει ηδη μπάνιο και ειμαι σπιτι μου. Μέχρι τις 12-1 που θα κοιμηθώ το βράδυ ειναι 5-6 ώρες προλαβαινω να βγω για φαγητο ή για καφέ ή για ποτάκι και μετα να κάνω και σέξ. Αν ειναι να κουραζομαστε τοσο ευκολα απο τα 30 στα 50 τι θα γινει? :/

Βεβαια εντάξει έχει τυχει να κοιμηθω και στις 3 και να ξυπνήσω στις 7 και μιση το πρωί ε νταξει δεν ειναι τιποτα νέοι ειμαστε.

ειναι στο σπιτι στις 4 λεει! μας δουλευεις ανθρωπε μου; με τετοια ωραρια ανεβαινω και στο εβερεστ. για ξυπνα 7 το πρωι  και γυρνα σπιτι σου στις 9 το βραδυ και τα ξαναλεμε.

• Like 3
Δημοσ.

Εύα, νομίζω σε εκμεταλλεύονται στη δουλειά

ή δουλευει σε καμια πλατφορμα πετρελαιου .

Σοβαρα ομως  γιατι τοσες ωρες?

Δημοσ.

ειναι στο σπιτι στις 4 λεει! μας δουλευεις ανθρωπε μου; με τετοια ωραρια ανεβαινω και στο εβερεστ. για ξυπνα 7 το πρωι  και γυρνα σπιτι σου στις 9 το βραδυ και τα ξαναλεμε.

Γιατι να γυρισω στις 9 το βράδυ? σας μαστιγώνουν κιολας εκει που εισαι?

Δημοσ.

αν τρως 1μιση ωρα πηγαινε κ αλλη 1μιση ελα με συγκοινωνιες ευκολα χανεις ολη τη μερα.

εκει θελει δραστικα μετρα.αμαξι/μηχανακι/ποδηλατο.

οσο για το ωραριο γενικα υπεθυνη διατροφη κ ασκηση σου δινουν εξτρα δυναμη να γεμισεις τη μερα σου κ ας κοιμηθεις 6 ωρες.αξιζει.το 8ωρο του υπνου ειναι λιγο αυτιστικο σαν εννοια,πολλοι το ασπαζονται ασυζητιτι χωρις να πειραματιστουν παραπανω.πχ ζωνες υπνου.

οσο για τη σχεση απο αποσταση,ειναι καθαρα εφευρημα της ανασφαλειας ενος ατομου.δεν υπαρχει λογος να πλουτιζει η κοσμοτε για καποιον που συναντησες τυχαια καπου καπως καποτε.αφου ταφερε ετσι η ζωη,τι να γινει παμε παρακατω.

με αλλα λογια η σχεση ειναι για να καλυπτει αναγκες οχι για να τις εντεινει κ να χαλιομαστε τσαμπα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να δουλεύεις σε πλατφόρμα πετρελαίου ούτε να είσαι μεταλλωρύχος.

Μπορείς απλά να δουλεύεις σπαστό σε εμπορικό μαγαζί.

• Like 2
Δημοσ.

<p>λετε για καθημερινο σεξ και σας ερωτω,  ανεργοι ειστε ή φοιτητες; την κουραση που την βαζετε;</p>

Ο,τι πιο χαλαρωτικό μετά από μια μέρα τρεξίματος με δουλειές :) και μετά κοιμάσαι σαν πουλάκι.

• Like 4
Δημοσ.

Σε πολλες δουλειες βαρανε 12ωρα πλεον  και αμα θες μιλα κιολας εχεις παρει πουλο επιτοπου.

Θα ειχα φυγει πρώτος και θα ειχανε πέσει και 1-2 καρπαζές σε αυτον που θα μιλούσε έτσι. Ειπαμε ευγένεια οχι τσαμπουκάδες. Πρέπει να έχουν καλούς τρόπους κάποιοι πολιτισμός λέγεται. :D

To "αμα θες μιλα κιολας...." σε κανένα ζώον οχι σε ανθρώπους. Mην κάθεστε να σας προσβάλλει το κάθε τσουτσέκι.

Δημοσ.

Στην ουσια δεν ειναι σχεση εξ αποστασεως. Συμφωνητικο εμπιστοσυνης ειναι οτι θα ειμαστε μαζι σε 2 χρονια πχ, αλλα μεχρι τοτε θα μας φαει η μ...κια.

Αν εσυ μπορεσεις να κανεις αυτη την θυσια ενω βρισκεις ενδιαφερων ευκαιριες γυρω σου, μη δινοντας σημασια στο διαβολακι πανω δεξια απ το κεφαλι σου που σου ψυθιριζει πως πηδαει/πηδιεται ο αλλος/αλλη εκει που ειναι, τοτε μπορει να κρατησει. Ακομη και οταν τον παρεις τηλ, δεν το σηκωνει και σε παρει μετα απο 3 ωρες διοτι... οντως κοιμοταν.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ειχα φυγει πρώτος και θα ειχανε πέσει και 1-2 καρπαζές σε αυτον που θα μιλούσε έτσι. Ειπαμε ευγένεια οχι τσαμπουκάδες. Πρέπει να έχουν καλούς τρόπους κάποιοι πολιτισμός λέγεται. :D

To "αμα θες μιλα κιολας...." σε κανένα ζώον οχι σε ανθρώπους. Mην κάθεστε να σας προσβάλλει το κάθε τσουτσέκι.

Ε δεν σου πα θα σου πει παρε τον πουλο θα σε διωξει με τον τροπο του σιγα σιγα.Αν εχεις αναγκη τα λεφτα η αν ειχες απο πισω σου οικογενεια και υποχρεωσεις δεν θα το κανες αυτο, κανεις δεν ειναι μαλακας κανει τον μαλακα στις δουλειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...