Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σιγά την ανακάλυψη και το κάνανε ολόκληρο σίριαλ

η υπαρξη νερου σε υγρη μορφη μπορει να σημαινει οτι υπηρχε η ακομα και οτι υπαρχει ζωη στον Αρη και ειναι σιγα η ανακαλυψη ;

• Like 1
Δημοσ.

Αφηστε τον ανθρωπο να τρολαρει!

Σε αλλα νεα τωρα, η επιβεβαιωση της ανακλυψης αυτή οδηγει σε νεους ορίζοντες για την διαστημικη εξερευνηση.

Λυπάμαι πραγματικα που λογω ηλικιας δεν θα προλάβω να δω "πραματα και θαματα" που 100% υπαρχουν εκει εξω.

Πιστευω παντως ότι ανοιγει ο δρομος για τις πρωτες διεργασίες για αποικηση αλλου πλανητη.

Να το θυμαστε θα δουμε πολλα, και θα αλλαξουν πολλα (θρησκιες,κοινωνιες, βιβλια κτλ)

• Like 2
Δημοσ.

Ο φιλος μου θυμιζει το μπραφ...

Ε και;; τι ειναι το cern?? Που θα μου κανει την ζωη καλυτερη;; βαλανε κατι σπασικλες ενα μηχανημα που κανει μερικα τρις$$ και βαλανε μερικα πρωτονια να κουτουλανε μεταξυ τους;;;

Χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

μακαρι ολα αυτα τα χρηματα που δινονταν σε πολεμους να πηγαιναν στην εξερευνηση του διαστηματος . αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη . πλεον δυο ειδησεις περιπενω σχετικα με τον αρη . οτι βρεθηκε καποιου ειδος ζωης που θα ειναι κατι το φοβερο για την ανθρωποτητα και οτι ο ανθρωπος πατησε το ποδι του εκει ( λογικα θα το προλαβουμε )

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθένας έχει την άποψη του εγώ αυτή την ανακάλυψη την βρίσκω αστεία βρήκανε νερό παγωμένο και τι έγινε..

Δημοσ.

Ο καθένας έχει την άποψη του εγώ αυτή την ανακάλυψη την βρίσκω αστεία βρήκανε νερό παγωμένο και τι έγινε..

υγρο βρηκαμε . ευτυχως που ο περισσοτερος κοσμος τοτε δεν εχει την δικια σου αποψη 

Δημοσ.

υγρο βρηκαμε . ευτυχως που ο περισσοτερος κοσμος τοτε δεν εχει την δικια σου αποψη 

Υποκλίσου στην NASA λοιπόν ίσως σε κάποιες δεκατίες να σου πει πιο σημαντικές ανακαλύψεις που έχει κάνει

• Like 1
Δημοσ.

Eχεις δικιο φιλε, εχεις την αποψη σου και την λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...