noFEARgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δικιο ειχαμε τελικα . αυτο ηταν και το λογικο βασικα
drake. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά την ανακάλυψη και το κάνανε ολόκληρο σίριαλ 2
michael92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ας ελπίσουμε η ανακάλυψη τρεχούμενου νερού να είναι ο καταλύτης για να πέσουν περισσότερα χρήματα στο διάστημα. 2
noFEARgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά την ανακάλυψη και το κάνανε ολόκληρο σίριαλ η υπαρξη νερου σε υγρη μορφη μπορει να σημαινει οτι υπηρχε η ακομα και οτι υπαρχει ζωη στον Αρη και ειναι σιγα η ανακαλυψη ; 1
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για την NASA αυτό είναι σαν την επιβεβαίωση του Μποζονίου Higs για τους φυσικούς. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακάλυψη. 7
tritonas00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά την ανακάλυψη και το κάνανε ολόκληρο σίριαλ Ειπε ο ελληνας... 13
hexenlord Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αφηστε τον ανθρωπο να τρολαρει! Σε αλλα νεα τωρα, η επιβεβαιωση της ανακλυψης αυτή οδηγει σε νεους ορίζοντες για την διαστημικη εξερευνηση. Λυπάμαι πραγματικα που λογω ηλικιας δεν θα προλάβω να δω "πραματα και θαματα" που 100% υπαρχουν εκει εξω. Πιστευω παντως ότι ανοιγει ο δρομος για τις πρωτες διεργασίες για αποικηση αλλου πλανητη. Να το θυμαστε θα δουμε πολλα, και θα αλλαξουν πολλα (θρησκιες,κοινωνιες, βιβλια κτλ) 2
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το ό,τι υπήρχε νομίζω πως είναι όλοι σίγουροι.
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ο φιλος μου θυμιζει το μπραφ... Ε και;; τι ειναι το cern?? Που θα μου κανει την ζωη καλυτερη;; βαλανε κατι σπασικλες ενα μηχανημα που κανει μερικα τρις$$ και βαλανε μερικα πρωτονια να κουτουλανε μεταξυ τους;;; Χαχαχαχα 1
firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμμμμ... Πόσο μακρυά είναι το Curiosity από εκεί; Ε;;;
noFEARgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 μακαρι ολα αυτα τα χρηματα που δινονταν σε πολεμους να πηγαιναν στην εξερευνηση του διαστηματος . αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη . πλεον δυο ειδησεις περιπενω σχετικα με τον αρη . οτι βρεθηκε καποιου ειδος ζωης που θα ειναι κατι το φοβερο για την ανθρωποτητα και οτι ο ανθρωπος πατησε το ποδι του εκει ( λογικα θα το προλαβουμε ) 1
drake. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ο καθένας έχει την άποψη του εγώ αυτή την ανακάλυψη την βρίσκω αστεία βρήκανε νερό παγωμένο και τι έγινε..
noFEARgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ο καθένας έχει την άποψη του εγώ αυτή την ανακάλυψη την βρίσκω αστεία βρήκανε νερό παγωμένο και τι έγινε.. υγρο βρηκαμε . ευτυχως που ο περισσοτερος κοσμος τοτε δεν εχει την δικια σου αποψη
drake. Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 υγρο βρηκαμε . ευτυχως που ο περισσοτερος κοσμος τοτε δεν εχει την δικια σου αποψη Υποκλίσου στην NASA λοιπόν ίσως σε κάποιες δεκατίες να σου πει πιο σημαντικές ανακαλύψεις που έχει κάνει 1
hexenlord Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Eχεις δικιο φιλε, εχεις την αποψη σου και την λες. Ο καθένας έχει την άποψη του εγώ αυτή την ανακάλυψη την βρίσκω αστεία βρήκανε νερό παγωμένο και τι έγινε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα