Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει είσαι Δ.Υ. και σε θίξαμε , μην μας πρήζεις με τις θεωρίες και μην μας κάνεις μαθήματα.

Και μιλάμε για Δημόσιο Υπάλληλο σε γραφείο που δεν κινδυνεύει η ζωή του,μην μπερδεύεις αυτούς τους υπάλληλους με τον Αστυνομικό και τον Πυροσβέστη,έλεος.

Γελάω με τον βυζματία πυροσβέστη που κινδυνεύει η ζωή του παρακολουθώντας nova 9 μήνες το χρόνο

• Like 5
  • Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νοσοκόμους/τραυματιοφορείς , υπάλληλους στα ταμεία,10 πληρώνονται 2 δουλεύουν,διάλειμμα ανά 10 λεπτά επειδή γύρισε από διημέρακι Σ/Κ και είναι δεύτερα ε είναι κουρασμένος όσο να'ναι.

Δεν αναφέρομαι σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό,αυτούς τους σέβομαι και τους εκτιμώ,βλέπω τι αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Δεν θα διαφωνησω...Με τους πρωτους μια ζωη τσακωνομουν.Υπαρχουν και αυτοι αλλα δεν ειναι ο κανονας,δεν λειτουργουν ολοι ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το σκεπτικό για την Ελλάδα. Οι καλύτεροι καταναλωτές του ιδιωτικού τομέα ήταν και πιστεύω είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί δεν αγχώνονται αν θα απολυθούνε και δεν θα έχουν μισθό. Γνωστός μας με κατάστημα ενδυμάτων στην Ερμού παλιά μας έλεγε πόσα χρήματα έβγαζε από διάφορες κυρίες του ΥΠΟΙΚ που περνούσαν και ψώνιζαν από εκεί, Άλλος γνωστός μας που παλιά έβγαζε 3000ευρώ τον περίμεναν πως και πως στα περίπτερα και τα ψηλικατζίδικα της περιοχής που τον γνώριζαν για να κάνει τις αγορές του. Να μην μιλήσω και για το κλασσικό με τις μίζες τους διαγωνισμούς του δημοσίου με τις μεγάλες παραγγελίες του κράτους προς ιδιωτικές επιχειρήσεις συμφέροντα και πάει λέγοντας. Υγιές φαινόμενο δεν ξέρω αν θα το έλεγα, μάλλον οχι αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Ακριβως αυτά. Αλλα εκει δεν τους πειράζει για αυτά δεν λένε επειδη δεν τους συμφέρει. Σου λεει κάτσε να τα ριξω στον κακομοιρη που παιρνει το μήνα ενα μισθο να μη φανώ εγω που έχω κλεψει εκατομυρια ευρώ. Και βάζουν εμας μετα να τσακωνόμαστε και η πλάκα ειναι οτι τσιμπάμε καποιες φορές κιολας.

Δημοσ.

Εσυ δουλευεις 2 χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο εγω ειμαι ο δημοσιος υπάλληλος? οτι να ναι

Γιατί στο δημόσιο εργάζονται μόνο δημόσιοι υπάλληλοι ? Είσαι τόσο παραπληροφορημένος και μας κάνεις και μαθήματα από πάνω,κάνε μας την χάρη.

Γελάω με τον βυζματία πυροσβέστη που κινδυνεύει η ζωή του παρακολουθώντας nova 9 μήνες το χρόνο

Γέλα αλλά να ξεκολλήσεις και κάποτε από το τρύπακι με τα βύσματα,έχει παλιώσει η καραμελίτσα,έφυγε η γεύση της.

Εσύ μπορεί να πιστεύεις ο,τι θέλεις , εγώ που έχω πολύ καλό φίλο στο Π.Σ. ήτανε 20 ημέρες σε νοσοκομείο το καλοκαίρι με αναπνευστικό πρόβλημα,αλλά ναι είπαμε τον χειμώνα 9 μήνες Nova..

Κατάντια μερικοί,χωρίς να ζουν κάτι , πετάνε την κοσμοθεωρία τους.
  • Like 2
Δημοσ.

Γιατί στο δημόσιο εργάζονται μόνο δημόσιοι υπάλληλοι ? Είσαι τόσο παραπληροφορημένος και μας κάνεις και μαθήματα από πάνω,κάνε μας την χάρη.

Δε κάνω χάρες τοσο εύκολα. Αλλα το προφανές στο δημοσιο ειναι να δουλευουν δυ τι δουλευουν ιδιωτικοί υπάλληλοι? για εξηγησε μας.

Επισης ποιος σου έκανε μάθημα? τα μαθηματα κοστιζουν αγαπητέ φιλε. Παρεξήγησες.

Δημοσ.

DDevil και Basilhs23___

Απο τα λεγομενα σας ειναι 100% σιγουρο οτι δεν γνωριζεται πως δουλευει η οικονομια και το σεβομαι αυτο.Απο την αλλη ομως θεωρω πως αν κουβεντιαζατε με εναν ανθρωπο(γνωστο σας,φιλο σας ή εναν επαγγελματια στον τομεα της οικονομιας) ο οποιος γνωριζει ειμαι σιγουρος οτι θ'αναθεωρουσατε το 99% των οσων εχετε αναφερει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Γέλα αλλά να ξεκολλήσεις και κάποτε από το τρύπακι με τα βύσματα,έχει παλιώσει η καραμελίτσα,έφυγε η γεύση της.

Εσύ μπορεί να πιστεύεις ο,τι θέλεις , εγώ που έχω πολύ καλό φίλο στο Π.Σ. ήτανε 20 ημέρες σε νοσοκομείο το καλοκαίρι με αναπνευστικό πρόβλημα,αλλά ναι είπαμε τον χειμώνα 9 μήνες Nova..

Ορθόν. Οι πυροσβέστες ειναι μαχιμια αλλα θα καταλαβει ο φιλος μας αν ποτε κλειδωθει σε κάνα ασανσέρ που δεν του το εύχομαι εγω παντως θα τον ξεκλειδωνα μονο αν παραδεχοταν οτι ειχε λάθος αποψεις και ζητουσε συγγνωμη :P

• Like 2
Δημοσ.

Δε κάνω χάρες τοσο εύκολα. Αλλα το προφανές στο δημοσιο ειναι να δουλευουν δυ τι δουλευουν ιδιωτικοί υπάλληλοι? για εξηγησε μας.

Επισης ποιος σου έκανε μάθημα? τα μαθηματα κοστιζουν αγαπητέ φιλε. Παρεξήγησες.

Το προφανές είναι πριν μιλήσεις για κάτι να ξέρεις και τι γίνεται.

Δουλεύουν και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι με συμβάσεις,θέλεις να το πεις,συνεργείο καθαρισμού,συνεργείο φύλαξης,συνεργείο σίτισης,πες το όπως θέλεις.

Οι θεωρίες που λες και προσπαθείς να μας μεταφράσεις πως το καλό δημόσιο φέρνει έσοδα στον Ιδιωτικό Τομέα.

Δημοσ.

DDevil και Basilhs23___

Απο τα λεγομενα σας ειναι 100% σιγουρο οτι δεν γνωριζεται πως δουλευει η οικονομια και το σεβομαι αυτο.Απο την αλλη ομως θεωρω πως αν κουβεντιαζατε με εναν ανθρωπο(γνωστο σας,φιλο σας ή εναν επαγγελματια στον τομεα της οικονομιας) ο οποιος γνωριζει ειμαι σιγουρος οτι θ'αναθεωρουσατε το 99% των οσων εχετε αναφερει μεχρι στιγμης.

Καλα ρε φιλε ειναι δυνατον να μην μπορεις να καταλαβεις το απλο παράδειγμα που σου εγραψε και ο Βασιλης και εγώ? δεν θελω και δεν χρειάζεται να ομιλησω με κανεναν επαγγελματια της οικονομιας ειναι απλη η λογική. Σου εξηγησε αλλα μαλλον μας τρολάρεις δεν εξηγειται αλλιως απο το να πετάς ετοιμα κλισέ χωρις ουτε ενα επιχειρημα.

Τι να μου πει ο επαγγελματιας της οικονομιας? οτι αν μια επιχειρηση δεν έχει πελάτες δεν θα μπορει να καλυψει τα βασικα της έξοδα και θα φαληρισει? και οτι ενας καλος πελάτης αυτη τη περιοδο ειναι ο δημοσιος υπάλληλος? το έχεις υποψιν σου οτι πλεον πιστωτική κάρτα σε εναν δυ βγάζει η τράπεζα για πλάκα? μηπως ουτε οι τράπεζες ξέρουνε πως δουλευει η πραγματική οικονομια? αυριο πρωι πρωι πηγαινε να τους εξηγησεις.

Δημοσ.

Οι πυροσβεστες μπορει να καθονται 9 μηνες τον χρονο αλλα τα καλοκαιρια ρισκαρουν την ζωη τους με τις πυρκαγιες.Ναι αυτη ειναι η δουλεια τους θα μου πειτε αλλα μην μιλαμε υποτιμητικα για καποια επαγγελματα.

• Like 2
Δημοσ.

Το προφανές είναι πριν μιλήσεις για κάτι να ξέρεις και τι γίνεται.

Δουλεύουν και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι με συμβάσεις,θέλεις να το πεις,συνεργείο καθαρισμού,συνεργείο φύλαξης,συνεργείο σίτισης,πες το όπως θέλεις.

Οι θεωρίες που λες και προσπαθείς να μας μεταφράσεις πως το καλό δημόσιο φέρνει έσοδα στον Ιδιωτικό Τομέα.

Δεν ειναι θεωριες ειναι πραγματικά παραδειγματα. Καμια τράπεζα δεν θα έβγαζε σε κάποιον πιστωτικο οριο αμα δεν ηξερε οτι ειναι καλος πελάτης και μπορει να πάρει τα χρηματα της πισω. Δεν θα αναλωθω περισσοτερο. Εσυ λες θεωριες.

ΥΓ Φυσικα και φέρνει εσοδα στον ιδιωτικο τομέα , ξενοδοχεια , καταστηματα , σουπερ μάρκετ , κεντρα διασκεδασης έχουν στανταρ πελάτες δυ.

Δημοσ.

Κοιτα εχουμε 1.5mill ανεργους, τους προσλαμβανουμε ολους στο δημοσιο, ξαφνικα 0 ανεργοι, απλη λογικη ειναι ρε παιδια..

• Like 4
Δημοσ.

Καλα ρε φιλε ειναι δυνατον να μην μπορεις να καταλαβεις το απλο παράδειγμα που σου εγραψε και ο Βασιλης και εγώ? δεν θελω και δεν χρειάζεται να ομιλησω με κανεναν επαγγελματια της οικονομιας ειναι απλη η λογική. Σου εξηγησε αλλα μαλλον μας τρολάρεις δεν εξηγειται αλλιως απο το να πετάς ετοιμα κλισέ χωρις ουτε ενα επιχειρημα.

Καλα αν πιστευεις οτι τρολλαρω σταματω εδω.

Σου συνιστω ομως να μαθεις πως δουλευει η οικονομια......δεν χανεις κατι αλλωστε. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα εχουμε 1.5mill ανεργους, τους προσλαμβανουμε ολους στο δημοσιο, ξαφνικα 0 ανεργοι, απλη λογικη ειναι ρε παιδια..

Δεν ειπα αυτο ειπα απλα οτι η οικονομια κινειται ΚΑΙ με τα λεφτά των δημοσιων υπαλληλων. Προφανως και για να κινηθει η οικονομια χρειαζονται και αλλα πραγματα οπως επενδυσεις απο ιδιωτες κτλπ αλλα οχι οτι και οι δυ δεν συνεισφέρουν ρωτηστε ρε παιδια γνωστους σας που εχουν απο μαγαζακια μέχρι δεν ξερω και εγω τι. Ρωτηστε τους απο περιεργεια.

Δημοσ.

Γελάω φίλε μου γιατί είχα και γω γνωστό στην Πυροσβεστική και ξέρω πόσο δουλεύει και κινδυνεύει η πλειοψηφία

Μιλάμε για σώμα που μόνο με βύσμα έμπαινες (νομίζω πλέον μπήκε στο μηχανογραφικό?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...