dionisis1925 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι θεωριες ειναι πραγματικά παραδειγματα. Καμια τράπεζα δεν θα έβγαζε σε κάποιον πιστωτικο οριο αμα δεν ηξερε οτι ειναι καλος πελάτης και μπορει να πάρει τα χρηματα της πισω. Δεν θα αναλωθω περισσοτερο. Εσυ λες θεωριες. ΥΓ Φυσικα και φέρνει εσοδα στον ιδιωτικο τομέα , ξενοδοχεια , καταστηματα , σουπερ μάρκετ , κεντρα διασκεδασης έχουν στανταρ πελάτες δυ. Αυτό αρχηγέ το κάνουν και οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι,αν είχαμε έναν ιδιωτικό τομέα υγιέστατο και με ικανοποιητικό μισθό τα πράγματα θα ήτανε πολύ καλύτερα. Για εμένα το δημόσιο δεν θα έπρεπε να έχει τόσους υπαλλήλους. Γελάω φίλε μου γιατί είχα και γω γνωστό στην Πυροσβεστική και ξέρω πόσο δουλεύει και κινδυνεύει η πλειοψηφία Μιλάμε για σώμα που μόνο με βύσμα έμπαινες (νομίζω πλέον μπήκε στο μηχανογραφικό?) Παλιά στο ξαναλέω , το 2011 κόπηκε αυτό το πράγμα , οι τελευταίοι διαγωνισμοί ήτανε αξιοκρατικοί και ας χαλάστηκαν μερικοί, Ναι πλέον μπήκε στο μηχανογραφικό,δεν ξέρω αν είναι η πιο σωστή λύση,αλλά σίγουρα είναι η πιο καθαρή. 1
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα εχουμε 1.5mill ανεργους, τους προσλαμβανουμε ολους στο δημοσιο, ξαφνικα 0 ανεργοι, απλη λογικη ειναι ρε παιδια.. Μην λες τετοια γιατι θα το παρουν στα σοβαρα. 2
ADHD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειπα αυτο ειπα απλα οτι η οικονομια κινειται ΚΑΙ με τα λεφτά των δημοσιων υπαλληλων. Προφανως και για να κινηθει η οικονομια χρειαζονται και αλλα πραγματα οπως επενδυσεις απο ιδιωτες κτλπ Ναι αλλα αυτοι ειναι καπιταλιστικα γερακια και πληρωνουν λιγο δεν ελεγες πριν? Αρα γιατι οι συμπολιτες μας αν βρουν δουλεια να υποφερουν στα χερια τους και να μην μπουν στη μεγαλη αγκαλια του δημοσιου? Ε θα χουμε και κανενα ιδιωτη εκει να υπαρχει για τα προσχηματα και τελος σιγα.. 1
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό αρχηγέ το κάνουν και οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι,αν είχαμε έναν ιδιωτικό τομέα υγιέστατο και με ικανοποιητικό μισθό τα πράγματα θα ήτανε πολύ καλύτερα. Για εμένα το δημόσιο δεν θα έπρεπε να έχει τόσους υπαλλήλους. Παλιά στο ξαναλέω , το 2011 κόπηκε αυτό το πράγμα , οι τελευταίοι διαγωνισμοί ήτανε αξιοκρατικοί και ας χαλάστηκαν μερικοί, Ναι πλέον μπήκε στο μηχανογραφικό,δεν ξέρω αν είναι η πιο σωστή λύση,αλλά σίγουρα είναι η πιο καθαρή. α ενταξει δεν διαφωνω μαζι σου. Συμφωνω. Ναι αυτο ειπα και εγω εξαρχης οτι αν ο ιδιωτικος τομέας ηταν υγιης προφανως και θα το σκεφτοσουν περισσοτερο να πας να εξισωθεις με κάποιον που δεν δουλευει οσο εσυ στο δημοσιο και θα πάρετε τα ιδια φράγκα.
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Dude, τα τρολλοθρεντ γίνονται την Παρασκευή! 1
DDevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλα αυτοι ειναι καπιταλιστικα γερακια και πληρωνουν λιγο δεν ελεγες πριν? Αρα γιατι οι συμπολιτες μας αν βρουν δουλεια να υποφερουν στα χερια τους και να μην μπουν στη μεγαλη αγκαλια του δημοσιου? Ε θα χουμε και κανενα ιδιωτη εκει να υπαρχει για τα προσχηματα και τελος σιγα.. Υπάρχουν και σοβαροι άνθρωποι που ξέρουν οτι δουλειες σοβαρές με γελοιους μισθους δεν γινονται. Υπάρχουν αλλα ειναι λιγοι στην Ελλαδα και οι ανεργοι ΠΟΛΛΟΙ οποτε θα ταλαιπωρηθεις με τους αλλους που νομιζουν οτι σου κάνουν κ χάρη.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 DDevil και Basilhs23___ Απο τα λεγομενα σας ειναι 100% σιγουρο οτι δεν γνωριζεται πως δουλευει η οικονομια και το σεβομαι αυτο.Απο την αλλη ομως θεωρω πως αν κουβεντιαζατε με εναν ανθρωπο(γνωστο σας,φιλο σας ή εναν επαγγελματια στον τομεα της οικονομιας) ο οποιος γνωριζει ειμαι σιγουρος οτι θ'αναθεωρουσατε το 99% των οσων εχετε αναφερει μεχρι στιγμης. Μιλάς για την ελληνική οικονομία ή την οικονομία γενικότερα κατά μέσο όρο στον πλανήτη; Αυτό που λέω είναι μια πραγματικότητα και μια πτυχή της ελληνικής οικονομίας. Ακίνητα, τουρισμός, δανειοδότηση και εύκολο χρήμα από τις τράπεζες προς επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα και μετά αυτό που είπα με τους ΔΥ,
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλάς για την ελληνική οικονομία ή την οικονομία γενικότερα κατά μέσο όρο στον πλανήτη; Τωρα μιλαμε για την οικονομια την Ελλαδας πως δουλευει(η οποια δεν δουλευει καν) και οχι των αλλων χωρων απο τις οποιες θα μπορουσε να παρουμε πολλα ωστε να την βελτιωσουμε. Αλλα και να το κανουμε δεν εχουμε ουτε θα εχουμε τους καταλληλους ανθρωπους για να τα κανουν πραξη. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ο προγραμματιστής παίρνει 600€ στην Ελλάδα του σήμερα και κινδυνεύει από όλους αυτούς που βγαίνουν συνεχώς και προσπαθούν να του φάνε την δουλειά και ο ΔΥ παίρνει κοντά στα 700€ με αύξηση όσο περνάει ο καιρός και μονιμότητα... Για ποιον ΙΤ μιλάτε;Δεν υφίσταται ΙΤ στην Ελλάδα σήμερα!
doctorkostis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι οπως ειναι τωρα το δημοσιο, ενας νεος με φιλοδοξιες δε νομιζω οτι θελει να μπει. Ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα και με τις μειωσεις που εχουν γινει. Γιατι καλα ειναι τα 700-800 ευρω οταν εισαι 25 (υποθετικα μιλωντας) αλλα το 1000αρικο ειναι κακο οταν εισαι 40. Αν δεν εχεις προσοντα και τι αλλο να κανεις, ειναι η απολυτη λυση, συμφωνω. Μηνας μπαινει, μηνας βγαινει, ο μισθουλακος εκει. Αλλα αν εχεις προσοντα και ορεξη για δουλεια, στο εξωτερικο θα βρεις και διπλα-τριπλα λεφτα και προοπτικες καριερας.
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιον ΙΤ μιλάτε;Δεν υφίσταται ΙΤ στην Ελλάδα σήμερα! Οποτε αφου δεν υφισταται Ιδιωτικος Τομεας απο που τα παιρνουν τα λεφτα αυτα οι δημοσιοι υπαλληλοι?
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΔΥ σήμερα πάνω από 30 χρονών που να παίρνει κάτω από 1500€. Τουλάχιστον με μερικούς γνωστούς (σχετικά) που έχω μιλήσει δεν παίρνουν τόσα λίγα.
anwnymh29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΔΥ σήμερα πάνω από 30 χρονών που να παίρνει κάτω από 1500€. Τουλάχιστον με μερικούς γνωστούς (σχετικά) που έχω μιλήσει δεν παίρνουν τόσα λίγα. Νερουλαδες στην βουλη ειναι οι γνωστοι σου??
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Οποτε αφου δεν υφισταται Ιδιωτικος Τομεας απο που τα παιρνουν τα λεφτα αυτα οι δημοσιοι υπαλληλοι? Ένα μέρος από τους φόρους φυσικών και νομικών προσώπων, ένα άλλο μέρος από λεφτά που μας έχουν στείλει οι ξένοι πιστωτές (Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ).
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΔΥ σήμερα πάνω από 30 χρονών που να παίρνει κάτω από 1500€. Τουλάχιστον με μερικούς γνωστούς (σχετικά) που έχω μιλήσει δεν παίρνουν τόσα λίγα. Οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα το ανεφερα πιο πριν........τωρα σηκωνουμε τα χερια ψηλα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα