Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να ιοθετησω ενα σκυλακι κυριως για συντροφια

αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να παρω...

θελω να μου πειτε 

οτι ξερετε γιατι στα αληθεια θελω...αλλα δεν εχω ιδεα

ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν θελω ειναι να μαδαει πολυ ,να μην φωναζει, και να μπορει να μεινει μονο του για 1 μερα την εβδομαδα

τι προτειενετε ?ελληνικος ποιμενικος ?μπορει ?γιατι εχω αδυναμια !

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

θελω να μου πειτε 

ΤΟ ΜΟΝΟ που δεν θελω ειναι να μαδαει πολυ ,να μην φωναζει, και να μπορει να μεινει μονο του για 1 μερα την εβδομαδα

Σκυλάκι και Ελληνικός ποιμενικός δεν ακούγονται ομόηχα! :P

Επίσης όλα μαδάνε εκτός από τα φοξ τεριέ και τα Σνάουζερ (που ειδικά αυτά είναι σε 3 μεγέθη: μικρό μέχρι 8 κιλά, μεσαίο μέχρι 15 και ο γίγαντας όσο φτάσει).

Το αν φωνάζει ή όχι εξαρτάται από το πόσο θα ασχοληθείς μαζί του και θα το εκπαιδεύσεις.

1 ημέρα την εβδομάδα σε ελεγχόμενο χώρο και με όλες τις παροχές του (νερό, φαγητό, τουαλέτα) δεν είναι κάτι τραγικό αλλά θα εξαρτηθεί από το αν θα το εκπαιδεύσεις σωστά. Μην περιμένεις να τα μάθει όλα μόνο του κλπ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως δεν θα πάρεις ένα αξεσουάρ αλλά πρακτικά θα προστεθεί  ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια με τις δικές του ανάγκες.

• Like 2
Δημοσ.

Σκυλάκι και Ελληνικός ποιμενικός δεν ακούγονται ομόηχα! :P

Επίσης όλα μαδάνε εκτός από τα φοξ τεριέ και τα Σνάουζερ (που ειδικά αυτά είναι σε 3 μεγέθη: μικρό μέχρι 8 κιλά, μεσαίο μέχρι 15 και ο γίγαντας όσο φτάσει).

Το αν φωνάζει ή όχι εξαρτάται από το πόσο θα ασχοληθείς μαζί του και θα το εκπαιδεύσεις.

1 ημέρα την εβδομάδα σε ελεγχόμενο χώρο και με όλες τις παροχές του (νερό, φαγητό, τουαλέτα) δεν είναι κάτι τραγικό αλλά θα εξαρτηθεί από το αν θα το εκπαιδεύσεις σωστά. Μην περιμένεις να τα μάθει όλα μόνο του κλπ.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως δεν θα πάρεις ένα αξεσουάρ αλλά πρακτικά θα προστεθεί  ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια με τις δικές του ανάγκες.

το ξερω οτι δεν περνω αξεσουαρ.. απλα ειναι μεγαλη ευθυνη αλλα παντα ηθελα

τωρα θα ψαξω στο google για μεσσαια σκυλακια οχι τυπου τσιουουαου (παρα πολυ μικρο ) δεν μου αρσει κατι μεσαιο...ευχαριστω παντως !

Δημοσ.

Kανένα σκυλί δεν μπορεί να μένει μόνο του για 1 ολόκληρη μέρα την εβδομάδα.
Το σκυλί δεν είναι παιχνίδι, πρέπει να βγαίνει βόλτα 2 με 3 φορές κάθε μέρα, να έχει πάντα νερό στο πιάτο του και αγάπη γύρω του.

• Like 6
Δημοσ.

Νομίζω μια μέρα εννοεί από το πρωί ως το βράδυ, όχι 24ωρο.

'Οταν είχαμε ποιμενικό έμενε μόνος του πολλές ώρες, αλλά ήταν σε κήπο όπου μπορούσε να παίξει, να κανει τις αναγκες του και είχε αρκετό νερό - φαγητό. Σε ένα διαμέρισμα δεν νομίζω να έμενε άνετα. Εξαρτάται βέβαια πόσες ώρες λες, αν είναι για 8-9 μπορεί γιατί πολλοί έχουν σκυλιά που είναι μόνα τους όσο λειπουν στη δουλειά. Απλά τα βγάζουν βόλτα πριν και μετα.

Ο ποιμενικός αμα τον κουρεύεις και τον χτενίζεις δεν μαδάει υπερβολικά. Ειναι όμως μεγάλο σκυλί. Επίσης, όσο και να τον εκπαιδεύσεις, αν μείνει μεσα στο σπίτι πολλή ώρα μόνος του είναι βέβαιο ότι θα σου κάνει κάποια ζημιά. Εδω εμάς στον κήπο και είχε φάει τα πάντα σταδιακά.

• Like 1
Δημοσ.

βασικά ξεκαθάρισε στο μυαλό σου οτι θα υιοθετηθείς παιδί το οποίο και θα ειναι κανονικό μέλος της οικογένειας σου και όχι παιχνίδι .. αν  μπορέσεις να το εμπεδώσεις αυτό και να αναλάβεις όλες τις ευθύνες που σου αναλογούν

για ολη του την ζωη ,  τότε κ μόνο καν το ..

• Like 5
Δημοσ.

θελω να μου πειτε 

εχεις γνωσεις και υπομονη (ή εστω λεφτα) για εκπαιδευση;

Kανένα σκυλί δεν μπορεί να μένει μόνο του για 1 ολόκληρη μέρα την εβδομάδα.

Το σκυλί δεν είναι παιχνίδι, πρέπει να βγαίνει βόλτα 2 με 3 φορές κάθε μέρα, να έχει πάντα νερό στο πιάτο του και αγάπη γύρω του.

το οποιο πιατακι δεν ξεχναμε οτι θελει καθημερινο σαπουνισμα (ειδικα το καλοκαιρι)

γατα ειχα ....

αλλα ποιο πολυ με ενδιαφερει το να μπορει να μεινει μονη της...για 1  μερα  γεματη..

θα επιβιωσει, αλλα δεν θα του αρεσει

Δημοσ.

εχεις γνωσεις και υπομονη (ή εστω λεφτα) για εκπαιδευση;

το οποιο πιατακι δεν ξεχναμε οτι θελει καθημερινο σαπουνισμα (ειδικα το καλοκαιρι)

θα επιβιωσει, αλλα δεν θα του αρεσει

ευχαριστω για τις απαντησεις μαλλον τελικα δεν θα παρω τπτ...  :-(

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχει κάποιον να το αφήνεις αυτή την μέρα; 

παιδια μιλαμε για απο τις 8 μεχρι τις 8... αλλα και τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι καλη ιδεα...

Δημοσ.

τι προτειενετε ?

Πάρε ένα λούτρινο!!! Δεν μαδάει, δεν φωνάζει και μπορεί να μείνει μόνο του για 1 μέρα αλλά και παραπάνω... :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα λούτρινο!!! Δεν μαδάει, δεν φωνάζει και μπορεί να μείνει μόνο του για 1 μέρα αλλά και παραπάνω... :)

εισαι τρομερο τρολλ ευχαριστω >...ασ κλειδωθει το θεμα παρκαλαω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...