Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σιγά μην είναι είδη πολυτελείας... ένα παιχνίδι 2 δεκαετιών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί έτσι.

Είδος πολυτελείας με την έννοια ότι δεν είναι κάτι πρώτης ανάγκης. Δεν μπορείς (εγώ τουλάχιστον) να κατηγορήσεις το κατάστημα αν πουλάει ακριβά τα παλιά παιχνίδια. Μιλάμε για δυσεύρετα, συλλεκτικά κομμάτια και για ένα χόμπι ξαναλέω. "Εκμεταλλεύεται" το πάθος μερικών και τη νοσταλγία τους. Συμβαίνει παντού.

Άσε που για κάποιους μπορεί και να μην είναι ακριβά! :)

Πετάγεσαι εσύ που μικρός έπαιζες με πέτρες και ξύλα σε κάποια σπηλιά!!!!

Ξέρεις τι; Δεν είναι και τόσο μεγάλος τελικά! Ξεγελάνε λίγο οι άσπρες τρίχες! :P :D

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με τους πιγκουινους, το αλλο με το ψάρεμα και το κάστρα και πολιορκητες τα ειχα και εγω. Απορω παντως που τα προλάβατε καποιοι, ειδικά η nenya.

Ολα τα πουλάνε ακόμα, τους πιγκουίνους τους πήραμε ήδη από Τζάμπο για τη μικρή.

Δημοσ.

....το αλλο με το ψάρεμα και το κάστρα και πολιορκητες τα ειχα και εγω. Απορω παντως που τα προλάβατε καποιοι...

φίλτατε το 79 στο nickname δεν είναι τυχαίο:-)

Δημοσ.

σιγά μην είναι είδη πολυτελείας... ένα παιχνίδι 2 δεκαετιών δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί έτσι.

ο,τι ξεφευγει απο φαι-νερο-κεραμιδι-υγεια-επικοινωνια ειναι ειδος πολυτελειας

Είδος πολυτελείας με την έννοια ότι δεν είναι κάτι πρώτης ανάγκης. Δεν μπορείς (εγώ τουλάχιστον) να κατηγορήσεις το κατάστημα αν πουλάει ακριβά τα παλιά παιχνίδια. Μιλάμε για δυσεύρετα, συλλεκτικά κομμάτια και για ένα χόμπι ξαναλέω. "Εκμεταλλεύεται" το πάθος μερικών και τη νοσταλγία τους. Συμβαίνει παντού.

Άσε που για κάποιους μπορεί και να μην είναι ακριβά! :)

Ξέρεις τι; Δεν είναι και τόσο μεγάλος τελικά! Ξεγελάνε λίγο οι άσπρες τρίχες! :P :D

το marketing δεν (υποτιθεται) δημιουργει αναγκες, απλα συνδεει αναγκες πωλητη-αγοραστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...