Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να ρωτήσει τον άνθρωπο που θα ξέρει σίγουρα!

Τον κεραυνούλη-λα...

Δε θες να τον βρέξει. Σε κάθε περίπτωση έτσι και γίνει το μοιραίο (που δεν το βλέπω) και τον βρέξει εύχομαι να μη μας ξεχάσει και να συνεχίσει να μας τροφοδοτεί με αυτά τα υπέροχα θρετζ.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θες να τον βρέξει. Σε κάθε περίπτωση έτσι και γίνει το μοιραίο (που δεν το βλέπω) και τον βρέξει  εύχομαι να μη μας ξεχάσει και να συνεχίσει να μας τροφοδοτεί με αυτά τα υπέροχα θρετζ.

Τόσο χάλια σας φαίνονται τα θρεντς μου :(

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τρολοποιηθεί ή παρεκτραπεί το θέμα και δω οτι εχω περιθωριο,εχω να σου προτείνω ενα αξιόπιστο τεστ για να δεις αν όντως ερωτεύτηκες.Ελπιζω να προλαβω πριν το λουκέτο.

Επεξ/σία από Adon1s
Δημοσ.

Σκεφτόμουν γενικά αν υπάρχει ή όχι.. μου συνέβει όμως ένα περιστατικό.. είδα κάποια και με το που την είδα..πραγματικά κεραυνός με χτύπησε.. έρωτα δε το λέω.. αλλά πάνε 2 μέρες που την είδα και τη βλέπω ακόμα τυχαία και τη σκέφτομαι, μου μιλάει και μένω χαμογελάστος σαν χαζός μετά, προσέχω να μαι καλοντυμένος αυτές τις ημέρες.. γενικά έφαγα κόλλημα.. αλλά λόγω του ότι μπαίνει επαγγελματική δεοντολογία στη μέση θα πρέπει να περιμένω να τελειώσει η σχέση που έχουμε αν είναι να κάνω κάτι.. που και πάλι δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι.. αλλά κατέληξα ότι δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση.. είναι πιο πολύ αυτό που θα σου βγάλει ο άλλος.. την είδε ο κολλητός μου είπε ότι είναι ωραία αλλά δεν πεθάινει κιόλας.. εγώ πάλι τη βλέπω και θέλω να χάνομαι κοιτάζοντας τα στη μάτια.. περνάνε δίπλα μου γυναίκες στο δρόμο, που γενικά παίζει το μάτι μου και δεν παίρνω χαμπάρι.

Μία συμβουλή.

Μίλα της στην ψύχρα και ζήτα της ραντεβού. Ούτε μα, ούτε δεοντολογία ούτε κάποια άλλη μλκία.

Σε αυτό το θέμα δεν το καθηστερούν, και αν σου έχει κάτσει στο μυαλό η τύπισα μετά την δεύτερη μέρα, κάντο.

Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες. Άμα δεν είναι ελεύθερη τουλάχιστον προσπάθησες.

Βέβαια αν πεις  "ρε μλκ Πάνο είσαι υποκριτής, αφού δεν πας στο Horncastle...". Και έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι εύκολο.

• Like 2
Δημοσ.

Μία συμβουλή.

Μίλα της στην ψύχρα και ζήτα της ραντεβού. Ούτε μα, ούτε δεοντολογία ούτε κάποια άλλη μλκία.

Σε αυτό το θέμα δεν το καθηστερούν, και αν σου έχει κάτσει στο μυαλό η τύπισα μετά την δεύτερη μέρα, κάντο.

Καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες. Άμα δεν είναι ελεύθερη τουλάχιστον προσπάθησες.

Βέβαια αν πεις  "ρε μλκ Πάνο είσαι υποκριτής, αφού δεν πας στο Horncastle...". Και έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είναι εύκολο.

Αν μου κάνει μήνυση όμως θα με πάνε μέσα :P Περιμένω να τελειώσουν οι επισκέψεις για να της το πω στην τελευταία.. 

Δημοσ.

Μου φέρνεις μνήμες από β' λυκείου.

Ναι πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά πιστεύω οτι συμβαίνει μόνο 1 φορά αυτό στον άνθρωπο άντε και 2 φορές, ασχέτως αν θα καταφέρεις να κάνεις σχέση με την κοπέλα.

Έχεις απόλυτο δίκιο, και να προσθέσω Βασίλη, ότι μπορεί να σου συμβεί στα καλά καθούμενα και να μην είναι ούτε αυτή που παντρεύτηκες και χώρησες, ούτε κάποια από τις δεκάδες άλλες σχέσεις που έχεις κάνει. Απλά μία καθημερινή κοπέλα που ίσως χτες αν την έβλεπες δεν θα τις έδινες καθόλου σημασία.

Δημοσ.

Η καντάδα θέλει τραγούδι όχι φλάουτο.. εξάλλου μουσικός είναι αυτή θα με κρίνει αυστηρά :P

Μωρέ παίξε εκεί το φλάουτο σωστά και μην κολλάς στη φωνή. Μουσικός είναι; Godamn ένα ένα μας τα λες...

• Like 3
Δημοσ.

Δε θες να τον βρέξει. Σε κάθε περίπτωση έτσι και γίνει το μοιραίο (που δεν το βλέπω) και τον βρέξει εύχομαι να μη μας ξεχάσει και να συνεχίσει να μας τροφοδοτεί με αυτά τα υπέροχα θρετζ.

Εγώ για καλό το είπα φίλε. xD

<p>Αν τρολοποιηθεί ή παρεκτραπεί το θέμα και δω οτι εχω περιθωριο,εχω να σου προτείνω ενα αξιόπιστο τεστ για να δεις αν όντως ερωτεύτηκες.Ελπιζω να προλαβω πριν το λουκέτο.</p>

Πες το από τώρα.

"Το γοργον και χαριν έχει."

^Με χακαρε ο trilobite...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...