Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αποδειξη εδωσες ή να σου στειλουμε κανα SDOE Rambo?

δίνω δίνω.. 1 χρόνο το έχω περίπου στα χέρια μου το ιατρείο.. μη το κλείσω και πάω και φυλακή.. και όχι τίποτα άλλο.. θα με κράζει και ο father

Δημοσ.

Αα αυτό εννοούσες.. φαίνεται μωρέ.. από τη συμπεριφορά κτλ.. μια τύπισσα που της την έπεφτε ο κολλητός μου χωρίς καν να με γνωρίσει (να ξέρει πως είμαι εμφανισιακά δηλαδή), αναφέρει τυχαία ότι είμαι ο οδοντίατρος και τον ρωτάει αυτή αν είναι δικό μου, λέει αυτός ναι και του λέει να βγούμε καμία μέρα οι 3 μας. Επειδή ξέρω και άλλους συναδέλφους και φαρμακοποιούς.. μεγάλη πέραση έχουν όλοι αυτοί :P Μετά τους καγκουροποδοσφαιριστές με τα αμέτρητα τατού, είμαστε εμείς haha

μετά τους καγκουροτέτοιους είναι οι pr,dj και οι barmen.

εσείς είστε πιο κάτω.

• Like 2
Δημοσ.

εσείς είστε πιο κάτω.

Έστω μετα τα κλαρίνα.. αν και έχουν εμφανιστεί κάτι υβρίδια τελευταία 

Δημοσ.

Έστω μετα τα κλαρίνα.. αν και έχουν εμφανιστεί κάτι υβρίδια τελευταία 

αν μπούνε και οι τσέοι και λοιποί δημόσιοι δεν θα έχει τελειωμό η λίστα.

ας πούμε στα νησιά έχουν ζήτηση οι ναυτικοί

Δημοσ.

εσείς είστε πιο κάτω.

αντε πλυνε κυρα μου κανα πιατο που θα πιασεις στο στομα σου τους καγκουρες

:P

Δημοσ.

Άσχετη ερώτηση, για βραδινή έξοδο που σας αρέσει; Εννοώ κάτι για ποτό κτλ.. Γενικά δεν είμαι του club αλλά ίσως να πήγαινα κάπου (μπουζούκια με τίποτα). Γενικά με κοιτάνε σαν άλιεν όταν τους λέω δεν πάω σε κλαμπς και μπουζούκια, είμαι παράξενο;

Δημοσ.

βραδινη εξοδο.. για ποτο gazi view ισως.. και γενικα ολα αυτα που εχουν ταρατσα (αλλα σου πιανουν λιγο τον κωλο -μετα συγχωρησεως :P) για κρασι και ρακοκατασταση με μουσικη προτεινω καφενειον 111, αναφιωτικα κλπ

και 2 μαγαζια extra :P mirch (θησειο) για ινδικο και gazi college αν εισαι κεραμικο και πεινας!!

Δημοσ.

Έχω πάει στο Α for Athens στο μοναστηράκι.. μου την έιχε σπάσει πολύ η συμπεριφορά τους και δεν ξαναπήγα παρότι πέρασα καλά. Ούτε ρακοκατάσταση παίζει με μένα.. γενικά ένα ποτήρι και πολύ μου είναι.. είχα πάει και σε ένα άλλο.. λουκούμι λεγόταν.. ωραίο μαγαζάκι.. γενικά το θέμα μου είναι ότι δεν πίνω αλκόολ και κάθε φορά ψάχνομαι και όλο με μπύρα καταλήγω.

Δημοσ.

α ναι ωραιο και το λουκουμι αλλα τωρα που χειμωνιαζει που να χωρεσει τοσος κοσμος μεσα! κανεις αμαν για να βρεις!

οντως παιδια τωρα τι ποτα και βλακειες! φαγητο ftw :P

μου χουν πει και για Balux αλλα δε ξερω τι παιζει, δεν εχω παει ποτε.. φοβαμαι μηπως ανοιγει μονο καλοκαιρι (?!)

Δημοσ.

Και εγώ φαγητό προτιμάω να πω την αλήθεια μου αλλά θες να περνάτε καλά και οι 2. Η πρώην μου ήταν γλυκατζού δεν είχαμε θέμα (βέβαια χτύπαγα διπλοβάρδιες στο γυμναστήριο μην παχύνω). Το Balux το ξέρω αλλά δεν έχω πάει. Όσο για ταβέρες δεν ξέρω.. φοβάμαι σου πασάρουν ότι να ναι.. 

Δημοσ.

πω πω βαφλες κρεπες ε!!!  φανταζομαι :ph34r:

και γιατι να μη περνανε καλα και οι δυο στη ταβερνα? ισα ισα! ενταξει δε θελει ταβερνα,τοτε εστιατοριο! 

(για εστιατοριο Πρυτανειον! η πανσετα του ειναι Α-Π-Ε-Χ-Τ-Η με μελια και ιστοριες! )

Δημοσ.

Βάφλα είχα φάει μια φανταστική στο γκάζι college.. όνειρο μιλάμε.. αίσχος κρέπα είχα φάει στο feticcio και κρίμα γιατί κάποτε το λάτρευα. Έτσι όπως την κόβω την τωρινή σε κανένα με χρυσό σκούφο θα με τρέχει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...