Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ή μπορει προς το παρων να μην ενδιαφερονται για +/κεκριμενα καβατζωματα
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικά μου αρέσει να είμαι ο κυνηγός.. αλλά δεν είμαι και ο μπήχτης Μέχει λίγο αγχώσει μήπως έχουμε θέμα με το ωράριο γιατί απότι έχω καταλάβει βράδυ δουλεύει.. εγώ πρωι-απόγευμα.. αλλά από την άλλη έχουμε μεσημέρι και σκ
sadako-san Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικά μου αρέσει να είμαι ο κυνηγός.. αλλά δεν είμαι και ο μπήχτης Μέχει λίγο αγχώσει μήπως έχουμε θέμα με το ωράριο γιατί απότι έχω καταλάβει βράδυ δουλεύει.. εγώ πρωι-απόγευμα.. αλλά από την άλλη έχουμε μεσημέρι και σκ Ακόμα δεν τον είδαμε,Γιάννη τον βαφτίσαμε
Valerie_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Φίλε φλαουτίστα πολύ προβληματισμένο σε βλέπω ,ελπίζω πάνω στη δουλειά να μη σκέφτεσαι πολύ γιατί θα έρθει κανένας για καθαρισμό και θα φύγει με εξαγωγή 1
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Φίλε φλαουτίστα πολύ προβληματισμένο σε βλέπω ,ελπίζω πάνω στη δουλειά να μη σκέφτεσαι πολύ γιατί θα έρθει κανένας για καθαρισμό και θα φύγει με εξαγωγή Στον καθαρισμό γενικά με κράζουν γιατί το κάνω 40 λεπτά.. και μου λένε πήγα αλλού και μου έκανε 10-20 λεπτά.. Εξαγωγή δεν κάνω εύκολα τη φοβάμαι 1
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Στον καθαρισμό γενικά με κράζουν γιατί το κάνω 40 λεπτά.. και μου λένε πήγα αλλού και μου έκανε 10-20 λεπτά.. Εξαγωγή δεν κάνω εύκολα τη φοβάμαι χανεις πελατες κρυβε λογια 1
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 χανεις πελατες κρυβε λογια Φρονιμήτες βγάζει είτε οδοντίατρος με ειδικότητα στη στοματική χειρουργική είτε γναθοχειρουργός. Ο χειρούργος οδοντίατριος όπως εγώ μπορεί να κάνει απλές εξαγωγές Εξάλλου εγώ θέλω να γίνει μία μέρα ορθοδοντικός
sadako-san Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εξάλλου εγώ θέλω να γίνει μία μέρα ορθοδοντικόςΤο να μιλάς για τον εαυτό σου σε 3ο πρόσωπο είναι ψυχασθένεια. Φαντάζομαι το να διηγείσαι φανταστικές ιστορίες για τη ζωή σου, το ίδιο.
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ορθοδοντικος με σιδερακια και τετοια ε.. καλα πολυ χρημα εκει!!! τωρα γιατι το φρονιμιτη τον αντιμετωπιζετε σαν σπεσιαλ δοντι και δεν ειναι απλη εξαγωγη,θα το googlαρω και θα επανελθω διαβασμενη
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ορθοδοντικος με σιδερακια και τετοια ε.. καλα πολυ χρημα εκει!!! τωρα γιατι το φρονιμιτη τον αντιμετωπιζετε σαν σπεσιαλ δοντι και δεν ειναι απλη εξαγωγη,θα το googlαρω και θα επανελθω διαβασμενη Είναι ότι πιο ζόρικο μπορεί να σου τύχει.. και στη σχολή πχ στην ουσία δε μαθαίνεις να βγάζεις φρονιμήτης.. έχει και κάτι ρίζες... τραβάς τραβάς και δε βγαίνει. Συνήθως σπάει ο φρονιμήτης στην τανάλια και βγάζεις κομματάκι κομματάκι.. χώρια ότι μπορεί να έχει μεγάλη αιμορραγία, να θέλει να σκάψεις και λίγο το οστό.. μπελαλίδικο πράγμα ο φρονιμήτης.
Adon1s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γενικά μου αρέσει να είμαι ο κυνηγός.. αλλά δεν είμαι και ο μπήχτης Μέχει λίγο αγχώσει μήπως έχουμε θέμα με το ωράριο γιατί απότι έχω καταλάβει βράδυ δουλεύει.. εγώ πρωι-απόγευμα.. αλλά από την άλλη έχουμε μεσημέρι και σκ Όπως λέμε "Γυναίκα, πάω για ψάρεμα , ετοίμασε τα κάρβουνα" και γυρνάς με φαγκρί απο την ιχθυόσκαλα. 2
vsl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οι ιστορίες φαντασίας κουράσανε, στην επόμενη βάλε και λίγο δράση. 1
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Είναι ότι πιο ζόρικο μπορεί να σου τύχει.. και στη σχολή πχ στην ουσία δε μαθαίνεις να βγάζεις φρονιμήτης.. έχει και κάτι ρίζες... τραβάς τραβάς και δε βγαίνει. Συνήθως σπάει ο φρονιμήτης στην τανάλια και βγάζεις κομματάκι κομματάκι.. χώρια ότι μπορεί να έχει μεγάλη αιμορραγία, να θέλει να σκάψεις και λίγο το οστό.. μπελαλίδικο πράγμα ο φρονιμήτης. αα μη λες τετοια και αρχιζει και αχνοφαινεται ενας! ενταξει οπως τον κοβω βεβαια καλα βγαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις