judgevag Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια!Λοιπον η φαση ειναι πως θελω να αγορασω καινουριο κινητο και εχω καταληξει μετα απο σκεψη στο LG G3.Στην ελλαδα ξεκιναει απο περιπου 330 ευρω ομως το βρηκα και στο e-bay με 220 ευρω και δωρεαν μεταφορικα απο Hong-Kong.Θεμα αξιοπιστιας του πωλητη δεν τιθεται αφου εχει πολυ θετικο feedback, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν απο προσωπικη σας εμπειρια ξερετε αν υπαρχουν θεματα με τα δικα μας δικτυα κινητης τηλεφωνιας καθως και με τελωνειακους δασμους.Να σημειωθει ως ο πωλητης στελνει τα πρματα μαρκαρισμενα σαν δωρα.http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G3-D850-32GB-13-0MP-Metallic-Black-Unlocked-4G-AT-T-Smartphone-/301593246885?hash=item46385bbca5
k_skidrow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 αποτι ξερω αν ειναι marked as a gift δεν εχεις θεμα με τελωνειο.
cococrops Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ωραιο ποστ θα ηθελα και εγω να μαθω επι του θεματος
karamaniotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γνώμη μου είναι να ρωτήσεις αν το κουτί είναι σφραγισμένο. Σε πολλές περιπτώσεις λένε ότι ανοίγουν το αυθεντικό κουτί για να τεστάρουν το προιόν, με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια σου ξεσφράγιστο. Άλλοι λένε ότι επειδή είναι πιο ακριβά τα μεταφορικά με το γνήσιο κουτί, το αλλάζουν με ένα άλλο. 1
corsair04 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια!Λοιπον η φαση ειναι πως θελω να αγορασω καινουριο κινητο και εχω καταληξει μετα απο σκεψη στο LG G3.Στην ελλαδα ξεκιναει απο περιπου 330 ευρω ομως το βρηκα και στο e-bay με 220 ευρω και δωρεαν μεταφορικα απο Hong-Kong.Θεμα αξιοπιστιας του πωλητη δεν τιθεται αφου εχει πολυ θετικο feedback, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν απο προσωπικη σας εμπειρια ξερετε αν υπαρχουν θεματα με τα δικα μας δικτυα κινητης τηλεφωνιας καθως και με τελωνειακους δασμους.Να σημειωθει ως ο πωλητης στελνει τα πρματα μαρκαρισμενα σαν δωρα. http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G3-D850-32GB-13-0MP-Metallic-Black-Unlocked-4G-AT-T-Smartphone-/301593246885?hash=item46385bbca5 ούτε καν , θα περάσει τελωνείο εάν έρθει με εταιρία courier και συνήθως με dhl τι έχω πάθει μακριά μόνο ευρώπη. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην περάσει αλλά το ρισκάρεις και αν περάσει θα βγει το κινητό στα ίδια χρήματα σαν να το έπαιρνες από Ελλάδα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από corsair04 1
Stogianz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να ξέρεις ότι το κινητό (πιθανώς) δεν θα στο καλύπτει η ευρωπαϊκή αντιπροσωπία 1
leo06 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ούτε καν θα περάσει τελωνείο εάν έρθει με εταιρία courier και συνήθως με dhl τι έχω πάθει μακριά μόνο ευρώπη πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην περάσει αλλά το ρισκάρεις και αν περάσει θα βγει το κινητό στα ίδια χρήματα σαν να το έπαιρνες από Ελλάδα μάλλον ανάποδα τα είπες,αν έρθει με κουριερ κατά 99% θα πληρώσει τελωνείο
corsair04 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 μάλλον ανάποδα τα είπες,αν έρθει με κουριερ κατά 99% θα πληρώσει τελωνείο διάβασε καλύτερα τι ακριβώς γράφω ότι με courier πληρώνει (για να μην περάσει από τελωνείο) είναι άλλη πρόταση δεν έχει κάμα η τελεία απλά λόγο βιασύνης
kostas8080 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτα από όλα δεν θα έχεις εγγύηση, το ξέρεις; Δεύτερον έλεγξε αν θα δουλεύει με ελλληνικες sim 1
leo06 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 διάβασε καλύτερα τι ακριβώς γράφω ότι με courier πληρώνει (για να μην περάσει από τελωνείο) είναι άλλη πρόταση δεν έχει κάμα η τελεία απλά λόγο βιασύνης εσύ αν διάβαζες "ούτε καν θα περάσει τελωνείο αν έρθει με εταιρία κουριερ" τι θα καταλαβαινες?
corsair04 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 εσύ αν διάβαζες "ούτε καν θα περάσει τελωνείο αν έρθει με εταιρία κουριερ" τι θα καταλαβαινες? είμαστε εδώ να δίνουμε συμβουλές ανάλογες των εμπειριών μας τώρα εάν θέες να κάνουμε συντακτική αναγνώριση της πρότασης δεν έχω χρόνο κάτι ουσιαστικό στο θέμα δεν είπες απλά σχολίασες. και το ουτε καν .......(είναι στο να κάνει την παραγγελιά)
iphonakiasss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 καλυτερα να επιλεξεις καποιο καταστημα και οχι ebay
leo06 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 είμαστε εδώ να δίνουμε συμβουλές ανάλογες των εμπειριών μας τώρα εάν θέες να κάνουμε συντακτική αναγνώριση της πρότασης δεν έχω χρόνο κάτι ουσιαστικό στο θέμα δεν είπες απλά σχολίασες. και το ουτε καν .......(είναι στο να κάνει την παραγγελιά) και η δική σου συμβουλή ήταν ουτε καν θα περάσει τελωνείο αν έρθει με κουριερ,αυτό που εννοούσες είναι ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που έγραψες,αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι
Masma Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστευω πως δεν αξιζει να το ρισκαρεις, Παρτο απο skroytz που θα εχεις εγγυηση και ολα και το κεφαλι σου ησυχο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα