Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!Λοιπον η φαση ειναι πως θελω να αγορασω καινουριο κινητο και εχω καταληξει μετα απο σκεψη στο LG G3.Στην ελλαδα ξεκιναει απο περιπου 330 ευρω ομως το βρηκα και στο e-bay με 220 ευρω και δωρεαν μεταφορικα απο Hong-Kong.Θεμα αξιοπιστιας του πωλητη δεν τιθεται αφου εχει πολυ θετικο feedback, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν απο προσωπικη σας εμπειρια ξερετε αν υπαρχουν θεματα με τα δικα μας δικτυα κινητης τηλεφωνιας καθως και με τελωνειακους δασμους.Να σημειωθει ως ο πωλητης στελνει τα πρματα μαρκαρισμενα σαν δωρα.
http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G3-D850-32GB-13-0MP-Metallic-Black-Unlocked-4G-AT-T-Smartphone-/301593246885?hash=item46385bbca5

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να ρωτήσεις αν το κουτί είναι σφραγισμένο. Σε πολλές περιπτώσεις λένε ότι ανοίγουν το αυθεντικό κουτί για να τεστάρουν το προιόν, με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια σου ξεσφράγιστο. Άλλοι λένε ότι επειδή είναι πιο ακριβά τα μεταφορικά με το γνήσιο κουτί, το αλλάζουν με ένα άλλο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια!Λοιπον η φαση ειναι πως θελω να αγορασω καινουριο κινητο και εχω καταληξει μετα απο σκεψη στο LG G3.Στην ελλαδα ξεκιναει απο περιπου 330 ευρω ομως το βρηκα και στο e-bay με 220 ευρω και δωρεαν μεταφορικα απο Hong-Kong.Θεμα αξιοπιστιας του πωλητη δεν τιθεται αφου εχει πολυ θετικο feedback, αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν απο προσωπικη σας εμπειρια ξερετε αν υπαρχουν θεματα με τα δικα μας δικτυα κινητης τηλεφωνιας καθως και με τελωνειακους δασμους.Να σημειωθει ως ο πωλητης στελνει τα πρματα μαρκαρισμενα σαν δωρα.

http://www.ebay.com/itm/NEW-LG-G3-D850-32GB-13-0MP-Metallic-Black-Unlocked-4G-AT-T-Smartphone-/301593246885?hash=item46385bbca5

ούτε καν , θα περάσει τελωνείο εάν έρθει με εταιρία courier και συνήθως με dhl  τι έχω πάθει μακριά μόνο ευρώπη. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην περάσει αλλά το ρισκάρεις και αν περάσει θα βγει το κινητό στα ίδια χρήματα σαν να το έπαιρνες από Ελλάδα 

Επεξ/σία από corsair04
  • Like 1
Δημοσ.

ούτε καν θα περάσει τελωνείο εάν έρθει με εταιρία courier και συνήθως με dhl  τι έχω πάθει μακριά μόνο ευρώπη πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην περάσει αλλά το ρισκάρεις και αν περάσει θα βγει το κινητό στα ίδια χρήματα σαν να το έπαιρνες από Ελλάδα 

μάλλον ανάποδα τα είπες,αν έρθει με κουριερ κατά 99% θα πληρώσει τελωνείο 

Δημοσ.

μάλλον ανάποδα τα είπες,αν έρθει με κουριερ κατά 99% θα πληρώσει τελωνείο 

διάβασε καλύτερα τι ακριβώς γράφω ότι με courier πληρώνει (για να μην περάσει από τελωνείο) είναι άλλη πρόταση δεν έχει κάμα η τελεία  απλά λόγο βιασύνης 

Δημοσ.

διάβασε καλύτερα τι ακριβώς γράφω ότι με courier πληρώνει (για να μην περάσει από τελωνείο) είναι άλλη πρόταση δεν έχει κάμα η τελεία  απλά λόγο βιασύνης 

εσύ αν διάβαζες "ούτε καν θα περάσει τελωνείο αν έρθει με εταιρία κουριερ" τι θα καταλαβαινες?

Δημοσ.

εσύ αν διάβαζες "ούτε καν θα περάσει τελωνείο αν έρθει με εταιρία κουριερ" τι θα καταλαβαινες?

είμαστε εδώ να δίνουμε συμβουλές ανάλογες των εμπειριών μας τώρα εάν θέες να κάνουμε συντακτική αναγνώριση της πρότασης δεν έχω χρόνο κάτι ουσιαστικό στο θέμα δεν είπες απλά σχολίασες. και το ουτε καν .......(είναι στο να κάνει την παραγγελιά

Δημοσ.

είμαστε εδώ να δίνουμε συμβουλές ανάλογες των εμπειριών μας τώρα εάν θέες να κάνουμε συντακτική αναγνώριση της πρότασης δεν έχω χρόνο κάτι ουσιαστικό στο θέμα δεν είπες απλά σχολίασες. και το ουτε καν .......(είναι στο να κάνει την παραγγελιά

και η δική σου συμβουλή ήταν ουτε καν θα περάσει τελωνείο αν έρθει με κουριερ,αυτό που εννοούσες είναι ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που έγραψες,αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι 

Δημοσ.

Πιστευω πως δεν αξιζει να το ρισκαρεις, Παρτο απο skroytz που θα εχεις εγγυηση και ολα και το κεφαλι σου ησυχο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...