Alex-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Hello! Ποια σουιτα προτεινετε περισσοτερο απο το ms? libre open η kingosft? Για το kingosft office εχω δει πολυ καλα λογια. Τι ειναι πιο σχετικα συμβατο με τα εγγραφα του ms? Ανακαλυψα και αλλο ενα. Το softmaker freeoffice.
darkdragon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το LibreOffice νομίζω θα βρεις μεγαλύτερη υποστήριξη δυνατότητες τεκμηρίωση τουλάχιστον το ακούς περισσότερο από το άλλο. 1
Alex-V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω γιαυτο πηγαινα μαλλον αυτο θα περασω. Ειδικα με την 5 εκδοση που βγηκε τωρα βλεπω πολλες βελτιωσεις. Ευχαριστω!
rfc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 αλλα ολα ειναι 10 χρονια πισω απο το office ακομη....... 2
Alex-V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα σιγουρα, απλα οταν καποιος δεν εχει την δυνατοτητα για πληρωμη ποια ειναι η πιο καλη εναλλακτικη να βαλει. Δεν μιλαω για ατομα που ειναι με τον θειο σαν εμας 1
darkdragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το αντίστοιχο της google αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις σε καλύπτει τουλάχιστον στα αρχικά σου βήματα. Πληρώνεις μόνο όταν δεν σε καλύπτει κάτι ή έχεις καλύτερη τεκμηρίωση ή ακόμα και περισσότερη βοήθεια από κοινότητα που σου είναι αναγκαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα