Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις να προτεινει ανδρικα αδιαβροχα παπουτσια; Μπορει να ειναι αθλητικα, ορειβατικα, μποτακια οτιδηποτε σε τιμη περιπου 150 ευρω μαξιμουμ. Εχω βαρεθει εδω που μενω καθε φορα που περπαταω στην βροχη να μουλιαζουν τα παπουτσια μου επειδη οι δρομοι μετατρεπονται σε ποταμια.

Δημοσ.

να παρεις δερματινα, αλλα και παλι αν βουτηξει ολο το παπουτσι θα παρει διπλα απο τη γλωσσα. εχω πετυχει κατι πολυ ωραια δερματινα αθλητικα πουμα και μαλιστα γυρω στα 55 60 ευρω και φοριεται ανετα για καθε μερα. εγω εχω μποτακι δερματινο αυτα χωρις κορδονια για καλο και ειναι κομπλε.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει σίγουρα ενα δυο μοντελα η clarks. Το ιδιο και η Timberland. Καλό είναι να ρωτήσεις τους πωλητες - τα συγκεκριμένα μοντελα επισης εχουν ενα ειδικό σημα.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω κ εγώ ερωτήσεις, τα πηρες 0.5 πανω η στο νουμερο σου τα συγκεκριμένα; Επίσης βγαίνουν τα ίδια σε μποτάκι; (mid)

ναιπαντα λιγο μεγαλυτερα αλλα να σου ειναι ανετα και να μην σε ενοχλει στο περπατημα. Τα ιδια ακριβως σε μποτακι οχι αλλα εχει αλλα μοντελα σε μποτακι! Επισης για μποντακι δες και North face!

Δημοσ.

Οποιοδήποτε goretex θα σου δώσει σχεδόν πλήρη αδιαβροχοποίηση. Εχω και εγώ salomon σαν αυτά που πρότεινε ο Spect, οντως ειναι αδιάβροχα αλλά είναι και σχετικά χαμηλά οπότε μπορεί να μπαινει νερό από πάνω, θα κοιτούσα κάτι σε goretex μποτάκι.

Δημοσ.

ναιπαντα λιγο μεγαλυτερα αλλα να σου ειναι ανετα και να μην σε ενοχλει στο περπατημα. Τα ιδια ακριβως σε μποτακι οχι αλλα εχει αλλα μοντελα σε μποτακι! Επισης για μποντακι δες και North face!

Αρα μαλλον 0.5 οπως σε ολα που εχω πάρει! Σε ευχαριστω
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχει κανεις να προτεινει ανδρικα αδιαβροχα παπουτσια; Μπορει να ειναι αθλητικα, ορειβατικα, μποτακια οτιδηποτε σε τιμη περιπου 150 ευρω μαξιμουμ. Εχω βαρεθει εδω που μενω καθε φορα που περπαταω στην βροχη να μουλιαζουν τα παπουτσια μου επειδη οι δρομοι μετατρεπονται σε ποταμια.

Τελικα ποια αγορασες;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Που κατεληξες, τι αγορασες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...