2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τα γνωριζω ολα.οσα ειπες ο Χ10 ειναι.αρκετα ενεργοβορος επεξεργαστης κ η οθονη του πιο πολυ απο του μειζυ! Για τα wakelovks δν ξερω απο οτι διαβαζω εχει πολυ καλη κ power efficient ρομ το μειζυ! Τωρα για αποσπομενη ναι ειναι μεγαλο + στο χιαομι αλλα δν θα μ χρησημεψει κ πολυ γτ προς το παρων δν εχω λεφτα να παρω κ δν υπαρχει καποιο battery kit για να την φορτιζω εξωυερικα τοτ κινητου οποτε πιο πολυ ταλςιπωρια ειναι παρα ευκολια ν φορτιζω 2 φορες το κιμητο κ να βαζω βγαζω μπαταριες! Η φωτεινοτερη οθονη του Μειζυ απο την αλλη ειναι πολυ πιο χρησιμη γτ ειμαι ολο το πρωι εξω κ θα μ ηταν πολυ πιο βολικο να την βλεπω χωρις να βαζω χερια κ να ψαχνω σκιες.. Να σ πω τν αληθεια προς Χιαομι ειμαι τλκα λογο δυναμη επεξεργαστη κ κοινωτητας/υποστιριξης
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατί σίγουρα έχω καλύτερη άποψη από εσένα αφού τα πήρα και τα 2 από το ίδιο μαγαζί και τα δοκίμασα ταυτόχρονα δίπλα δίπλα για να αποφασίσω... σε όλες τις φωτογραφίες που δοκίμασα , μέσα , έξω , μέρα , νύχτα , Hdr το Xiaomi ήταν καλύτερο...ειδικά στο hdr mode το ηλιοβασίλεμα που κατάφερε να βγάλει ήταν εκπληκτικό. η οθόνη ήταν καλύτερη στο meizu όπως και το flyme μου άρεσε καλύτερα από το miui... από και πέρα σε ομορφία ήταν και πάλι το meizu μπροστά αφού μου φάνηκε ότι το κεντρικό κουμπί του έδινε όμορφο σχήμα... τελικά κράτησα το redmi note 2 αφού αυτά που ήθελε η γυναίκα ήταν φωτογραφία , μπαταρία , οθόνη 5.5 χαχαχα Μα και εγώ έχω και τα δυο, είμαι ο go-to τύπος που παραγγέλνω τηλέφωνα για κόσμο από Κίνα και περνάνε ουκ ολίγα από τα χέρια μου έστω και 1-2 μέρες. Το software της Meizu για την κάμερα είναι σκάλες μπροστά από το software της Xiaomi. Στο αυτόματο δεν καταλαβαίνεις διαφορά, κάπου το ένα κερδίζει και κάπου το άλλο αλλά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις το Meizu βγάζει καλύτερες φωτογραφίες καθώς έχει πολλές περισσότερες επιλογές. Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι παρά ότι συμφωνώ.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μα και εγώ έχω και τα δυο, είμαι ο go-to τύπος που παραγγέλνω τηλέφωνα για κόσμο από Κίνα και περνάνε ουκ ολίγα από τα χέρια μου έστω και 1-2 μέρες. Το software της Meizu για την κάμερα είναι σκάλες μπροστά από το software της Xiaomi. Στο αυτόματο δεν καταλαβαίνεις διαφορά, κάπου το ένα κερδίζει και κάπου το άλλο αλλά αν παίξεις με τις ρυθμίσεις το Meizu βγάζει καλύτερες φωτογραφίες καθώς έχει πολλές περισσότερες επιλογές. Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι παρά ότι συμφωνώ. Οποτε τι θα προτιμούσες σαν all around phone? Απο ότι κτλβα τλκα μόνο επεξεργαστική ισχύει υπερέχει μόνο το Xiaomi πράγμα που έρχεται δεύτερο οππτε Meizu?!? (δν θα αποφασίσω ποτε απο ότι φαίνεται...)
newsformobiles Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Οποτε τι θα προτιμούσες σαν all around phone? Απο ότι κτλβα τλκα μόνο επεξεργαστική ισχύει υπερέχει μόνο το Xiaomi πράγμα που έρχεται δεύτερο οππτε Meizu?!? (δν θα αποφασίσω ποτε απο ότι φαίνεται...) Για την κάμερα εάν θέλεις περισσότερες επιλογές, βάλε αυτό:https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.opencamera&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dopen+camera+playstore&pcampaignid=APPU_1_PJIOVraAPKiBywOTuJOoBw και πάρε το Xiaomi.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Οποτε τι θα προτιμούσες σαν all around phone? Απο ότι κτλβα τλκα μόνο επεξεργαστική ισχύει υπερέχει μόνο το Xiaomi πράγμα που έρχεται δεύτερο οππτε Meizu?!? (δν θα αποφασίσω ποτε απο ότι φαίνεται...) Εγώ ήδη είπα, σαν all around συσκευή το Μ2 το θεωρώ καλύτερο και ας είναι πιο αργό. Καλύτερη οθόνη, καλύτερο σαν media συσκευή και πολύ ωραίος χειρισμός μέσω gestures και smartouch λόγο OS. Και πάλι όμως λάθος δεν θα κάνεις όποιο και να πάρεις. Βάλε κάτω τι θες πρώτα από τη συσκευή και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Πες τρία πράγματα που θες σίγουρα από τη συσκευή σου.
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Οθόνη μπαταρία επεξεργαστης με την σειρά που τα είπα οποτε meizu γιατί τα 2 πρώτα τα έχει! Θα γίνει παραγγελια δευτερα ελποζω να περάσει η κάρτα μου κ όταν το πάρω θα κάνω ένα μίνι review μιας κ μέχρι τώρα είχα high end adroid συσκευές "Ελλάδας" και θα είναι το πρώτο κινεζάκι στην συλλογή μ!
karaLRS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πάρε και τα δύο και πουλα αυτό που δεν σου αρέσει... μόνο χαμένος δεν θα βγεις!
2.1Ohm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι τα ξέρω αυτά οι απαταιονισκοι εδώ μέσα τα περνούν 140 λαι τα δίνουν 200+ Εγω τετοια πράγματα δν κάνω δν μ αρέσουν! Αλλα άμα είναι να δώσω 280 για να πάρω κ τα δυο γιατί δν παίρνω κανα high end κινητό?? Ο όλος για αγορά κινεζικου είναι οικονομικος δν θέω να δώσω πάνω από 150 1
original911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω 2 κομμάτια από το συγκεκριμένο κινητό και λογικά αυτό θα γίνει από το vickmall.Η ερώτηση μου είναι η εξής: να κάνω μία παραγγελία με 2 κινητά ή 2 παραγγελίες?
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω 2 κομμάτια από το συγκεκριμένο κινητό και λογικά αυτό θα γίνει από το vickmall.Η ερώτηση μου είναι η εξής: να κάνω μία παραγγελία με 2 κινητά ή 2 παραγγελίες?Καλύτερα 2. Μικροτερο πακέτο, μικρότερες πιθανότητες για τελωνείο.
original911 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλύτερα 2. Μικροτερο πακέτο, μικρότερες πιθανότητες για τελωνείο. Και γω έτσι το έχω σκεφτεί...
spoos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω 2 κομμάτια από το συγκεκριμένο κινητό και λογικά αυτό θα γίνει από το vickmall.Η ερώτηση μου είναι η εξής: να κάνω μία παραγγελία με 2 κινητά ή 2 παραγγελίες? για να περάσεις τελωνείο αν σου έρθει με ΕΛΤΑ πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης εδώ που τα λέμε..
2.1Ohm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 για να περάσεις τελωνείο αν σου έρθει με ΕΛΤΑ πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης εδώ που τα λέμε.. Τοτε ειμαι πολυ γκαντεμης!
leo06 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τοτε ειμαι πολυ γκαντεμης! από θεσσαλονικη όχι,είναι συχνό φαινόμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα