petaw-se-oneiro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Καταρχάς δεν ξέρω αν έπρεπε να ανοίξω το θέμα εδώ ή στο auto-moto απο πάνω αλλά τέλος πάντων. Λοιπόν....σχετικά με την απορία μου τώρα....Ξέρω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τους αριθμούς των τηλεφώνων (για την ακρίβεια υπάρχει και εφαρμογή που σου εμφανίζει αυτόματα το όνομα στο οποίο ανήκει ο αριθμός-χωρίς να κάνεις μόνος σου την αναζήτηση). Κάτι αντίστοιχο υπάρχει με τον αριθμό κυκλοφορίας αυτοκινήτου-μηχανής ή πολλά ζητάω, είναι απόρρητα αυτά και μπλα μπλα μπλα;;
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με φίλο ασφαλιστή ή αστυνομικό μόνο νομίζω 3
xpapias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Γκομενα η τρακάρισμα; Απο το υφος του post μυρίζομαι το πρώτο. 2
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πλεον οχι στην δεκαετια του 90 ειχε κυκλοφορησει "κατα λαθος" ενα σιντι..με ονοματα/αριθμους κυκλοφοριας/διευθυνσεις.. σε πιανε ριγος απο την συγκινηση... πλεον τετοια λαθη....δεν υφιστανται. 1
xpapias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 πλεον οχι στην δεκαετια του 90 ειχε κυκλοφορησει "κατα λαθος" ενα σιντι..με ονοματα/αριθμους κυκλοφοριας/διευθυνσεις.. σε πιανε ριγος απο την συγκινηση... πλεον τετοια λαθη....δεν υφιστανται. Αυτό το θυμάμαι και εγώ. Νομίζω του έβαζες και διευθύνσεις και σου εδινε ολα τα ονόματα όσων μένουν πχ σε μια πολυκατοικία.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γκομενα η τρακάρισμα; Απο το υφος του post μυρίζομαι το πρώτο. Δεν γίνεται να συμπίπτουν αυτά;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κάτι που ίσως πετύχει: πας στο υπουργείο και λες ότι μεταβίβασες το όχημά σου και θέλεις να το δηλώσεις στο taxis αλλά δεν θυμάσαι τα στοιχεία του αγοραστή. Λες πινακίδα και πολύ πιθανό να σου πουν ποιός το έχει. Το λέω γιατί έτσι ήταν όντως σε μένα, πήγα και μου είπαν χωρίς να δείξω κανένα αποδεικτικό.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κάτι που ίσως πετύχει: πας στο υπουργείο και λες ότι μεταβίβασες το όχημά σου και θέλεις να το δηλώσεις στο taxis αλλά δεν θυμάσαι τα στοιχεία του αγοραστή. Λες πινακίδα και πολύ πιθανό να σου πουν ποιός το έχει. Το λέω γιατί έτσι ήταν όντως σε μένα, πήγα και μου είπαν χωρίς να δείξω κανένα αποδεικτικό. το δοκιμασα και δεν στεκει αυτο
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Κάτι που ίσως πετύχει: πας στο υπουργείο και λες ότι μεταβίβασες το όχημά σου και θέλεις να το δηλώσεις στο taxis αλλά δεν θυμάσαι τα στοιχεία του αγοραστή. Λες πινακίδα και πολύ πιθανό να σου πουν ποιός το έχει. Το λέω γιατί έτσι ήταν όντως σε μένα, πήγα και μου είπαν χωρίς να δείξω κανένα αποδεικτικό. γουάου.Καρατσατσιά αλλά στο ελλαντα παίζει κ να πετύχει.Διαβολικό μυαλό.
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν μπορείς να τον μάθεις εκτός αν βρεις πλάγιους τρόπους. Είχα ρωτήσει δικηγόρο για μια δική μου περίπτωση αν μπορούσα να μάθω τον ιδιοκτήτη μιας εγκαταλειμμένης οικίας δίπλα από το σπίτι μου που είχανε σπάσει τις πόρτες και έμπαιναν μέσα διάφοροι άσχετοι και είχαμε θέματα κατά καιρούς, το ίδιο θα ισχύει και με το αμάξι. Για να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του πρέπει να του κάνεις μήνυση.
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κανονικά δεν μπορεις να μαθεις απο την πινακίδα τα στοιχεία κάποιου , γιατι θα ξεραμε τα στοιχεία όποιου γουστάραμε στην Ελλάδα ! στην Ελλάδα βέβαια για να μάθεις απο την πινακίδα τον ιδιοκτήτη , φτάνει να εχεις εναν φιλο μπάτσο κ τιποτα περισσότερο .. πριν μερικά χρονια ειχα παει στον πειραια βράδυ σε εναν φιλο κ βγαίνοντας για να φυγω μου ειχε κλεισει κάποιος το αμαξι κανονικότατα δεν υπήρχε τρόπος να φύγω με τιποτα ! αφου βαρούσα κορνες κανα 15 λεπτο μεσα στν νυχτα κ δεν εγινε τιποτα πηρα τηλ φιλο μου μεσα στην τροχαία και μου ειπε το όνομα του ιδιοκτήτη σε 1 λεπτο ! κοίταξα τα κουδούνια της πολυκατοικίας που ηταν απο κατω το αμαξι και βρήκα το ονομα, χτύπησα , κατέβηκε κατω γυναίκα (δεν ξερω γιατι , αλλα ημουν σίγουρος οτι θα ειναι γυναικα) με τα νυχτικά κτλ γιατι κοιμόταν και με άρχισε στα χίλια συγνώμη , δεν το πρόσεξα νύσταζα πολυ κτλ ! δεν της ειπα τιποτα κ έφυγα .. να ναι καλα η ελλαδιτσα μας , δεν ξερω τι θα εκανα αλλιώς , τι ταλαιπωρία θα περνούσα .. 3
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 κανονικά δεν μπορεις να μαθεις απο την πινακίδα τα στοιχεία κάποιου , γιατι θα ξεραμε τα στοιχεία όποιου γουστάραμε στην Ελλάδα ! στην Ελλάδα βέβαια για να μάθεις απο την πινακίδα τον ιδιοκτήτη , φτάνει να εχεις εναν φιλο μπάτσο κ τιποτα περισσότερο .. πριν μερικά χρονια ειχα παει στον πειραια βράδυ σε εναν φιλο κ βγαίνοντας για να φυγω μου ειχε κλεισει κάποιος το αμαξι κανονικότατα δεν υπήρχε τρόπος να φύγω με τιποτα ! αφου βαρούσα κορνες κανα 15 λεπτο μεσα στν νυχτα κ δεν εγινε τιποτα πηρα τηλ φιλο μου μεσα στην τροχαία και μου ειπε το όνομα του ιδιοκτήτη σε 1 λεπτο ! κοίταξα τα κουδούνια της πολυκατοικίας που ηταν απο κατω το αμαξι και βρήκα το ονομα, χτύπησα , κατέβηκε κατω γυναίκα (δεν ξερω γιατι , αλλα ημουν σίγουρος οτι θα ειναι γυναικα) με τα νυχτικά κτλ γιατι κοιμόταν και με άρχισε στα χίλια συγνώμη , δεν το πρόσεξα νύσταζα πολυ κτλ ! δεν της ειπα τιποτα κ έφυγα .. να ναι καλα η ελλαδιτσα μας , δεν ξερω τι θα εκανα αλλιώς , τι ταλαιπωρία θα περνούσα .. Σε τέτοια περίπτωση έρχεται γερανός και το σηκώνει; 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ο γερανος το παιρνει και ο πελαργος φερνει το καινουριο...
Mau-Maus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ε ναι αυτό θα έκανα , σκέψου πρόστιμο που γλίτωσε η γυναίκα ..
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 εξοδα γερανου + εξοδα "φυλαξης" per day. Πιο φτηνα θα της ερχοταν να της κατεβαζες τον προφυλακτηρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις