Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ manzah, δεν είναι όλοι οι άντρες by default ικανοί για μάχη. Επίσης, ειδικά όταν μιλάμε για εμφύλιο πόλεμο τα πράγματα περιπλέκονται όσον αφορά το ποιός θα δώσει όπλα σε ποιόν, ποιά μεριά θα διαλέξεις κλπ. Οπότε δεν βλέπω λόγο να τους πούμε λιποτάκτες.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειναι ηθικη σου υποχρεωση οταν η πατριδα σου φλεγετε μικρα παιδια πεθαινουν και γενικα καταστρεφονται τα παντα να μεινεις εκει και να διαλεξεις πλευρα.Βγαλε εξω την γυναικα τα παιδια σου πουλα οτι εχεις δωστους το για ξεκινημα.Το καταλαβαινω οτι ο συγκεκριμενος εμφυλιος ειναι πολυ σκοτεινος και περιπλεκονται πολλα συμφεροντα απο πισω αλλα μερικα πραγματα εισαι αναγκασμενος να τα κανεις..Δεν γινετε να το σκας δεν ειναι ηθικα σωστο.Μια χαρα ικανοι ειναι το ενστικτο της επιβιωσης ειναι πολυ ισχυρο.Στην ελλαδα για καποιο περιεργο λογο αν αγαπας την χωρα σου εισαι νεοναζι.Αντε βρες ακρη.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλάδα είσαι νεοναζί όταν ψηφίζεις το νεοναζιστικό κόμμα.&-

Η αγάπη για τη χώρα δεν έχει καμια σχεση με το νεοναζιστικό μόρφωμα που πατε να μας το βγάλετε και κίνημα υπερ της πατρίδας. 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει μια στάση συνολικά των Ελλήνων πιστεύω γιατί δεν επηρεάζονται όλοι το ίδιο (άμεσα τουλάχιστον). Άλλη η στάση των Μυτιληνιών πχ άλλη σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας που δεν επηρεάστηκε τόσο

Δημοσ.

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις. Ποιός ορίζει τί είναι ηθική υποχρέωση του καθενός;

Προσωπικά βλέπω σαν ηθική υποχρέωση ενός πατέρα να προσπαθήσει να σώσει τα παιδιά του και την γυναίκα του, όχι με το να μείνει σε μια χώρα με εμφύλιο και να κάτσει να σκοτωθεί [τί να τον κάνουν τον νεκρό πατέρα τα παιδιά του;], αλλά με το να τα πάρει μαζί του και να φύγουν όλοι μαζί. Οικογενειάρχες άνθρωποι λέμε. [Δεν ξέρω πώς τους φαντάζεστε, αλλά επειδή τυχαίνει να γνωρίζω Σύριους έχω μια εικόνα γι'αυτούς.]

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είσαι νεοναζί όταν ψηφίζεις το νεοναζιστικό κόμμα.&-

Η αγάπη για τη χώρα δεν έχει καμια σχεση με το νεοναζιστικό μόρφωμα που πατε να μας το βγάλετε και κίνημα υπερ της πατρίδας. 

Εγω παω να στο βγαλω?Εγω τον τυπο που δεν ξερει αγγλικα συμπαθω μονο.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω οι Έλληνες είναι περισσότερο απορροφημενοι και κουρασμενοι με την δική τους εξαθλιωση για να ασχοληθούν και με τους πρόσφυγες και τα προβλήματα που δημιουργούν.

Απλά ο κόσμος κουραστηκε ηθικά και μη.

πως κουράζεται κάποιος ηθικά;

Δημοσ.

Ειναι ηθικη σου υποχρεωση οταν η πατριδα σου φλεγετε μικρα παιδια πεθαινουν και γενικα καταστρεφονται τα παντα να μεινεις εκει και να διαλεξεις πλευρα.

Για μ@λακες ψαχνεις?

• Like 2
Δημοσ.

Ας ρωτήσει τους υπόλοιπους Σκανδιναυούς καλύτερα. ;)

Αυτό δεν είναι περίπου σαν να λέμε να ρωτήσουμε τους Έλληνες αν τα Σκόπια ανήκουν στη Μακεδονία?

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα απο αυτους που ερχονται ενα πολυ μικρο ποσοστο ειναι Συριοι και μαλιστα οι περισσοτεροι εχουν παει ηδη Ευρωπη με τα λεφτακια τους.Απο εκει και περα δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιο πρεπει να δεχτει η Ελλαδα το μισο Πακισταν και το μισο Αφγανισταν.

Αυτην την "ευαισθησια" καποια στιγμη θα την πληρωσουμε πολυ ακριβα και σε εθνικο επιπεδο αλλα και σε κοινωνικο.

Οχι δεν ειμαι νεοναζι,εχω απλα την στοιχειωδη λογικη και τα δικα μου προβληματα..δεν μπορω να λυσω και των αλλωνων!

• Like 1
Δημοσ.

Η ηθικη υποχρεωση

Says who?

Ειδικα αν εχεις παιδι, δεν το αφηνεις μονο του για να γυρισεις να κανεις τον στρατοκαυλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό δεν είναι περίπου σαν να λέμε να ρωτήσουμε τους Έλληνες αν τα Σκόπια ανήκουν στη Μακεδονία?

Όχι ακριβώς. :)

Το αντίθετο ναι, θα ίσχυε. Το να ρωτήσεις τους Φινλανδούς εάν θεωρούν εαυτούς Σκανδιναβούς είναι λίγο σαν αυτό που περιέγραψες. Είναι λίγο σαν να ρωτήσεις τους Τούρκους εάν θεωρούν τη χώρα τους μέρος της Ευρώπης... ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...