manzah80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Says who? Ειδικα αν εχεις παιδι, δεν το αφηνεις μονο του για να γυρισεις να κανεις τον στρατοκαυλο. Μονο απο αυτο που γραφεις οτι για να πολεμησεις πρεπει να σαι στρατοκαυλος δεν γινετε να κανουμε συζητηση ειμαστε σε δυο διαφορετικα ψυχολογικα ακρα.Γιαυτο σου φαινετε παραλογο το δικο μου και εμενα παραλογο σε εισαγωγικα το δικο σου
*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης, για πείτε ρε κορίτσα και αγόρια. Αν ξαναγίνει εμφύλιος πόλεμος στην χώρα μας τί θα κάμετε; Όσοι κάτσετε εδώ και πάρετε όπλα στα χέρια θα έχετε κάνει το σωστό και ήθικό απέναντι στην χώρα μας;[hint hint, παίζονται άλλα συμφέροντα στους εμφυλίους, δεν μιλάμε για πόλεμο όπου δεχόμαστε εισβολή από άλλη χώρα! Άλλος πόλεμος ο ένας άλλος ο άλλος.] Και όσοι θα φεύγατε από δω μαζί με τις φαμίλιες σας ως πρόσφυγες, πώς θα θέλατε να σας αντιμετωπίσουν οι άλλες χώρες του πλανήτη; 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η ηθικη υποχρεωση και το συμφερον δεν πανε μαζι. Και στην Ελλάδα όταν είχαμε εμφύλιο μετανάστευσε πολύς κόσμος, ήταν λιποτάκτες; το τι ειναι ηθική υποχρέωση δεν θα τους το πει κανείς χιλιάδες χιλιομετρα μακριά, που το ξέρεις ότι αν ήσουν στη θέση τους θα καθόσουν να πολεμίσεις; Στον ελληνικό εμφύλιο με ποιους θα πήγαινες; 1
manzah80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θα καθομουν και θα κατσω γιατι ειμαι αναγκασμενος.Ε κατσε να γινει και βλεπουμε σε ποιο ροστερ θα παω.
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τους Συριους ολοι θελουν να τους υποδεχτουν και καλως κανουν..δεν νομιζω να εχουν παραπονο.Στους υπολοιπους εχουν κλεισει τα συνορα γιατι εχουν λογικα κρατη.Δεν ειναι σαν την Ελλαδα που δεν γνωριζει συνορα..Ακουσον ακουσον.
tritonas00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θα καθομουν και θα κατσω γιατι ειμαι αναγκασμενος. Ποιος σε αναγκαζει?
manzah80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιος σε αναγκαζει? Το εγραψα τρεις φορες ηθικη υποχρεωση κοινως οι αρχες μου.Δεν εχω την απαιτηση να το δεχθεις σου λεω εγω πως λειτουργω και πως κρινω ουτε με ενδιαφερει να πεισω κανεναν.Εμεις οι τρεις και ο χατζηπαναγης θα μεινουμε ετσι και αλλοιως.
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 σε εμφύλιο όσο λιγοτεροι τοσο το καλύτερο 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν το αλλο στρατοπαιδο ειναι Τζιχαντιστες και Αμερικανακια δεν νομιζω να υπαρχει δυσκολια να διαλεξεις στρατοπαιδο..Αλλα οι Συριοι μια χαρα πολεμανε,πολυ λιγοι εχουν φυγει.Δεν θα βαφτισουμε τους Αφγανοπακιστανους προσφυγες και Συριους τωρα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ντάξει μας το ειπες μια φορά, αρκει.
*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλα οι Συριοι μια χαρα πολεμανε,πολυ λιγοι εχουν φυγει. Seriously now? Μήπως εννοείς πολύ λίγοι έχουν μείνει; Αρκετοί έχουν πάει πάντως προς Λιβανο και Ιορδανία. Μην νομίζετε ότι τους ήρθε να πάνε μόνο προς Ελλάδα κλπ.
D4rkshadow Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη μαλλον εχετε μπερδευτει η συρια ειχε πολλα χρονια πολεμο,αλλα μονο τον τελευταιο 1,5χρονο ξεκινισαν να φευγουν μαζικα και αυτο εξατιας του isis.Αν μερικοι εδω μεσα νομιζουν οτι το isis ειναι συριοι μονο να τους ενημερωσω οτι ουτε το 15% δεν ειναι.Ειναι παρα πολυ οι ευρωπαιοι,τσετσενοι,απο αλλες πρων σοβιετικες χωρες και φυσικα το μεγαλυτερο μερος απο αλλες χωρες της ευρυτερης περιοχης που εχουν εντονα ανταμερικανικα αισθηματα.
DrLo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τους Φινλανδούς τους ρώτησες; Εννοείται. Η φινλανδοι δεν έχουν καμία "εθνολογική" σχέση μου τους Σκανδιναβούς (= Δανία, Νορβηγία, Σουηδία) όπως άλλωστε μαρτυρα και η φιννοουγγρική γλώσσα τους. Είναι "Nordic" country αλλά όχι "Scandinavia" ... υπήρχε κάπου ένα καλο "infographic" που εξηγούσε τις "ομαδοποιήσεις" των κρατών αυτών (μαζί με τις βαλτικές) και στο τι είναι το κάθε σύνολο. edit: To βρήκα
ant_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μην γράφετε ανακρίβειες. Οι Συριοι είναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ η διαφορά είναι τεράστια Oι Συριοι που ειναι στους καταυλισμους στην τουρκια ειναι προσφυγες εκεινοι που κανουν περιοδεια απο χωρα σε χωρα μεχρι να πανε καπου που τους βολευει για να βγαζουν περισσοτερα λεφτα και οχι επειδη κινδυνευει η ζωη τους απεχουν κατι χιλιομετρα απο το να ειναι προσφυγες.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις