Προς το περιεχόμενο

σιγά μη το μάθεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη δεν είναι αξία καμιάς πολιτικής παράταξης, ούτε και κανένας έχει τον τίτλο ιδιοκτησίας,  δυστυχώς και ο έλεγχος τον ΜΜΕ είναι ακριβώς το ίδιο:

Πριν κάμποσες μέρες το -ζημιάρικο- λιμενικό εντόπισε και κατέσχεσε ένα ολόκληρο καράβι με οπλισμό που κατευθυνόταν από λιμάνι της Τουρκίας, στους τουρκόγυφτους του ISIS. Σιγά την έκπληξη θα μου πεις, αλλά έτσι για την ιστορία, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν τα όπλα έγραφαν ''made in USA''. 

Θυμίζω ότι παρόμοια περίπτωση υπήρξε πριν 2-3 χρόνια. Ένα ολόκληρο καράβι με όπλα που κατευθύνονταν από την Τουρκία προς την Συρία, νομίζω ονομαζόταν ''Alexandretta'', κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στο λιμάνι του Βόλου.

Μιας που πολύς λόγος γίνεται τώρα τελευταία για τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Ρωτάω να μάθω αν η ΕΡΤ ανακοίνωσε τα εξής:

- ποιανού ήταν το καράβι;

- ποιος φόρτωσε τα όπλα;

- τι απέγινε τελικά; Συνελήφθη; Τον ανακρίνουν με πυρωμένα σίδερα τον πλοιοκτήτη; Τον πήγαν στο Γκουαντάναμο;
- ποιος τα πλήρωσε;
- ποιος πληρώθηκε;
- πως γίνεται να σου βάζουν -νόμιμα- κωλοδάχτυλα στο αεροδρόμιο με πρόσχημα την τρομοκρατία και ταυτόχρονα να τους ''ξεφεύγουν'' ολόκληρα καράβια φορτωμένα με όπλα αξίας πολλών εκατομμυρίων; 
- ολόκληρα κοντέινερ εννοείται πως ξεκίνησαν από λιμάνι των ΗΠΑ. Αφού στις ΗΠΑ παράγονται. Τον ρώτησαν τον Κλίντον;
- τι ακριβώς έκανε η ελληνική κυβέρνηση σε διπλωματικό επίπεδο;
- μήπως το θέμα θάφτηκε εντελώς; Όπως και στο προηγούμενο καράβι;

Ρητορικές ήταν οι ερωτήσεις ασφαλώς. Έτσι, για να ξέρουμε που ακριβώς ζούμε. Και για τι ξετσίπωτους απατεώνες μιλάμε. Ακόμη χειρότερα, ότι έχουν ΑΚΟΜΑ οπαδούς. Σε τέτοια χώρα ηλίθιων μου κάνει εντύπωση που δεν είναι ακόμα ο Βαρδινογιάννης πρωθυπουργός με Μαρινάκη πρόεδρο της δημοκρατίας. LOL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...