Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά είμαι κάπως παχουλός... και ήθελα να ξερω αν όντως παίζει να χάσω κανα κιλό και να γινει πιο καλή η εικόνα του σώματος. Απ'ότι διάβασα γίνεται, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά να κανω

• Moderators
Δημοσ.

Εννοείς κάτι τέτοιο;

http://www.dive-hunt.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=534&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=54&lang=el

Δεν το πιάνω πώς "λειτουργεί"

Απ' τη μέση και κάτω δεν χρειάζομαι κάτι έξτρα (wink τελεία gif κλπ.)

αλλά έχεις δίκιο με τη σανίδα κάνεις δουλειά στο lower body

Απλά έχεις πιο πολύ αντίσταση σε κάθε χέρια

Δημοσ.

Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις να κόψεις τη σαβούρα και μετά το κολυμβητήριο θα κάνει και αυτό τη δουλειά του.

καλα, εξυπακούεται αυτό!

Δημοσ.

Άμα θες συγκεκριμένες πληροφορές κτλ στείλε μου μήνυμα.. δεν είμαι διαιτολόγος (οδοντίατρος είμαι), αλλά επειδή με έχει απασχολήσει αρκετά το θέμα έχω διαβάσει σχετικά συγγράμματα και γενικά ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

ένα δεύτερο που θέλω να ρωτήξω είναι πόσο χρειάζεται να κάνει κανείς κολύμβηση. Μισή ώρα καλά είναι; Μία;

Δημοσ.

τι βοηθαει στους ωμους που πεφτουν μπροστα και στην καμπουρα; καλα καμπουρα δεν εχει ενας 20χρονος απλα εννοω αν εχει ταση για καμπουρα

Δημοσ.

@ R.Rojer

Ως άτομο ΧΩΡΙΣ μεγάλη εμπειρία, θα σου πω: ξεκίνα από τα χαμηλά (μη θεωρείς εύκολο, αν μέχρι σήμερα καθόσουν, το να κάνεις μπαμ επί μία ώρα τεχνικά σωστή κολύμβηση) και σιγά σιγά ανεβαίνεις σε χρόνο-στόχους.

Τώρα αν ξέρει καποιος τι θερμίδες καίγονται σε πόσο χρόνο και πόση ταχύτητα ας το πει.

Δημοσ.

Οντας 7 χρονια κολυμβητης εχω να πω πως για την περιπτωση σου 30 λεπτα την ημερα ειναι καλα για να εχεις καλη φυσικη κατασταση. Και τονιζω ΜΟΝΟ καλη φυσικη κατασταση. Για να εχεις και καλο σωμα πρεπει να κοψεις πυτογυρα και πιτσες (ευκολο ειναι μην ανησυχεις) και να συμβουλευτεις εναν διαιτολογο η αθλιατρο να σου δωσει διατροφη την οποια και δεν θα ακολουθησεις γιατι με το που θα γυρησεις απο την πισινα θα χλαπακιασεις οτι βρεις μπροστα σου ( πιστεψε με αυτο κανω κι εγω)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/9/2015 στις 6:47 ΜΜ, warlock9_0 είπε

πιο παλιά που έκανα κολύμβηση είχα 3 ώρες προπόνηση τη μέρα κάθε μέρα, μετά από σχεδόν 12 χρόνια δεν προλάβαινα και τα παράτησα

έτρωγα τον πάτο μου πριν και μετά, μιλάμε για πολύ φαι

ελεύθερο και πεταλούδα είναι τα βαριά στυλ που κάνεις μυς αλλά όπως λέει και ο αλεξ, ανάλογα πως τα κάνεις

το σώμα που φτιάχνεις με την κολύμβηση για μένα δεν το φτιάχνεις με τίποτα άλλο

Έχεις κάποια πρόταση προπόνησης για το ελεύθερο;

Κάνω μόνο ύπτιο κι ελεύθερο. Κάνω 200 πόδια υπτιου, 200 πόδια ελευθέρου,κι από κει και πέρα ύπτιο κι ελεύθερο μέχρι τα 1500

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, panostom είπε

Έχεις κάποια πρόταση προπόνησης για το ελεύθερο;

Κάνω μόνο ύπτιο κι ελεύθερο. Κάνω 200 πόδια υπτιου, 200 πόδια ελευθέρου,κι από κει και πέρα ύπτιο κι ελεύθερο μέχρι τα 1500

https://swimplan.com/

Μπές σε αυτό και βγάζε προγραμμάτακια , έχει αρκετή ποικιλία κολύμπαγα 5 χρόνια με αυτό και είχα και premium account που σου κρατάει logs, ιστορικό κτλ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...