R.Rojer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά είμαι κάπως παχουλός... και ήθελα να ξερω αν όντως παίζει να χάσω κανα κιλό και να γινει πιο καλή η εικόνα του σώματος. Απ'ότι διάβασα γίνεται, οπότε θα το σκεφτώ σοβαρά να κανω
thomasG4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις να κόψεις τη σαβούρα και μετά το κολυμβητήριο θα κάνει και αυτό τη δουλειά του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοείς κάτι τέτοιο; http://www.dive-hunt.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=534&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=54&lang=el Δεν το πιάνω πώς "λειτουργεί" Απ' τη μέση και κάτω δεν χρειάζομαι κάτι έξτρα (wink τελεία gif κλπ.) αλλά έχεις δίκιο με τη σανίδα κάνεις δουλειά στο lower body Απλά έχεις πιο πολύ αντίσταση σε κάθε χέρια
R.Rojer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις να κόψεις τη σαβούρα και μετά το κολυμβητήριο θα κάνει και αυτό τη δουλειά του. καλα, εξυπακούεται αυτό!
Flaoutistas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Άμα θες συγκεκριμένες πληροφορές κτλ στείλε μου μήνυμα.. δεν είμαι διαιτολόγος (οδοντίατρος είμαι), αλλά επειδή με έχει απασχολήσει αρκετά το θέμα έχω διαβάσει σχετικά συγγράμματα και γενικά ξέρω τι παίζει.
R.Rojer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ένα δεύτερο που θέλω να ρωτήξω είναι πόσο χρειάζεται να κάνει κανείς κολύμβηση. Μισή ώρα καλά είναι; Μία;
GoDRiC- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 τι βοηθαει στους ωμους που πεφτουν μπροστα και στην καμπουρα; καλα καμπουρα δεν εχει ενας 20χρονος απλα εννοω αν εχει ταση για καμπουρα
_hopelesscase_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 @ R.Rojer Ως άτομο ΧΩΡΙΣ μεγάλη εμπειρία, θα σου πω: ξεκίνα από τα χαμηλά (μη θεωρείς εύκολο, αν μέχρι σήμερα καθόσουν, το να κάνεις μπαμ επί μία ώρα τεχνικά σωστή κολύμβηση) και σιγά σιγά ανεβαίνεις σε χρόνο-στόχους. Τώρα αν ξέρει καποιος τι θερμίδες καίγονται σε πόσο χρόνο και πόση ταχύτητα ας το πει.
Tsiou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η απόδειξη ότι η κολύμβηση δεν κάνει τέλειο κορμί από μόνη της, είναι οι φάλαινες... 2
technology_guy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Οντας 7 χρονια κολυμβητης εχω να πω πως για την περιπτωση σου 30 λεπτα την ημερα ειναι καλα για να εχεις καλη φυσικη κατασταση. Και τονιζω ΜΟΝΟ καλη φυσικη κατασταση. Για να εχεις και καλο σωμα πρεπει να κοψεις πυτογυρα και πιτσες (ευκολο ειναι μην ανησυχεις) και να συμβουλευτεις εναν διαιτολογο η αθλιατρο να σου δωσει διατροφη την οποια και δεν θα ακολουθησεις γιατι με το που θα γυρησεις απο την πισινα θα χλαπακιασεις οτι βρεις μπροστα σου ( πιστεψε με αυτο κανω κι εγω)
panostom Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Στις 30/9/2015 στις 6:47 ΜΜ, warlock9_0 είπε πιο παλιά που έκανα κολύμβηση είχα 3 ώρες προπόνηση τη μέρα κάθε μέρα, μετά από σχεδόν 12 χρόνια δεν προλάβαινα και τα παράτησα έτρωγα τον πάτο μου πριν και μετά, μιλάμε για πολύ φαι ελεύθερο και πεταλούδα είναι τα βαριά στυλ που κάνεις μυς αλλά όπως λέει και ο αλεξ, ανάλογα πως τα κάνεις το σώμα που φτιάχνεις με την κολύμβηση για μένα δεν το φτιάχνεις με τίποτα άλλο Έχεις κάποια πρόταση προπόνησης για το ελεύθερο; Κάνω μόνο ύπτιο κι ελεύθερο. Κάνω 200 πόδια υπτιου, 200 πόδια ελευθέρου,κι από κει και πέρα ύπτιο κι ελεύθερο μέχρι τα 1500
tsofras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, panostom είπε Έχεις κάποια πρόταση προπόνησης για το ελεύθερο; Κάνω μόνο ύπτιο κι ελεύθερο. Κάνω 200 πόδια υπτιου, 200 πόδια ελευθέρου,κι από κει και πέρα ύπτιο κι ελεύθερο μέχρι τα 1500 https://swimplan.com/ Μπές σε αυτό και βγάζε προγραμμάτακια , έχει αρκετή ποικιλία κολύμπαγα 5 χρόνια με αυτό και είχα και premium account που σου κρατάει logs, ιστορικό κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα