sadako-san Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νιώθω κρυάδες και όταν καταπίνω ο λαιμός είναι περίεργα. Η αίσθηση της γεύσης έχει ατονήσει. Κλασικά συμπτώματα γριπούλας ή κρυωματακίου. Αυτα εδώ και κανένα δίωρο. Σε αυτό το στάδιο, προλαβαίνω να το σώσω με μαντζούνια, βιταμίνες, ζακέτες ή πιστεύετε πως είναι μονόδρομος;
Flaoutistas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Να πας στον καθρέπτη του μπάνιου σου και με ένα φως, είτε flash κινητού ή ο,τιδήποτε να πεις δυνατά ΑΑΑΑΑ και να δεις αν έχει πύο στις αμυγδαλές. Αν έχει πύο κατευθείαν στο γιατρό, χρειάζεται αντιβίωση. Αν είναι απλά κόκκινο δεν είναι τίποτα. Να βάλεις θερμόμετρο, depon μόνο αν έχεις πάνω από 38,5, πιες τσάι ή χαμομήλι, πορτοκαλάδες, σούπες με κοτόπουλο και καλός ύπνος. 1
sadako-san Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 It's lupusέλα αηδίεςΝα πας στον καθρέπτη του μπάνιου σου και με ένα φως, είτε flash κινητού ή ο,τιδήποτε να πεις δυνατά ΑΑΑΑΑ και να δεις αν έχει πύο στις αμυγδαλές. Αν έχει πύο κατευθείαν στο γιατρό, χρειάζεται αντιβίωση. Αν είναι απλά κόκκινο δεν είναι τίποτα. Να βάλεις θερμόμετρο, depon μόνο αν έχεις πάνω από 38,5, πιες τσάι ή χαμομήλι, πορτοκαλάδες, σούπες με κοτόπουλο και καλός ύπνος.Θενξ. Όχι ακομα ούτε πύο κ πυρετό αλλά αν σκοπεύει να ρθει προλαβαίνω ν αναχαιτίσω και πώς;
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 οταν ημασταν μικροι...παιζαμε ολη μερα..γυρναγαμε με γρατζουνιες σε χερια και ποδια..μπορει να ειχαμε παιξει και καμμια ψιλη με κανα γειτονα...και δεν κλαιγομασταν οπως οι σημερινοι... ριχναμε λιγο νερο λιγο ιωδιο και ξανα στην "μαχη" αυτο το "επαθα κατι..να μπω στο φορουμ να κλαφτω να μου βρουν τι φταιει και τι πρεπει να κανω" ..κατανταει λιγο αηδια.. Και για να ειμαι οντοπικ...εγω πιστευω οτι πρεπει να κανεις εισαγωγη στα επειγοντα...με αυτα δεν παιζουν!!
sadako-san Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 οταν ημασταν μικροι...παιζαμε ολη μερα..γυρναγαμε με γρατζουνιες σε χερια και ποδια..μπορει να ειχαμε παιξει και καμμια ψιλη με κανα γειτονα...και δεν κλαιγομασταν οπως οι σημερινοι... ριχναμε λιγο νερο λιγο ιωδιο και ξανα στην "μαχη" αυτο το "επαθα κατι..να μπω στο φορουμ να κλαφτω να μου βρουν τι φταιει και τι πρεπει να κανω" ..κατανταει λιγο αηδια.. Και για να ειμαι οντοπικ...εγω πιστευω οτι πρεπει να κανεις εισαγωγη στα επειγοντα...με αυτα δεν παιζουν!! Εγώ δεν είμαι μικρή και εχω και δουλειές. Αν μπορώ να αποφύγω το κρεβάτωμα θα χαρώ πολύ. Στο μτξ πάω για τσάι τζίντζερ. Ιδέες ευπροσδεκτες
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον είναι οξεία μηνιγγίτιδα. Ίσως αποβεί μοιραία για την ζωή σου σε μερικές ώρες. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα εδώ και κανένα δίωρο Η κατάστασή σου μοιάζει κρίσιμη. Κράτα μας ενήμερους. 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις αυτό που είχε ο Κεραυνούλης. Πρώτα άνοιξε θρεντ για την αρρώστεια του, και λίγες μέρες αργότερα μας είπε ότι είναι gay. Τυχαίο; Δεν νομίζω. 1
Flaoutistas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 έλα αηδίες Θενξ. Όχι ακομα ούτε πύο κ πυρετό αλλά αν σκοπεύει να ρθει προλαβαίνω ν αναχαιτίσω και πώς; Ο πυρετός είναι μέσο που πολεμάει τη λοίμωξη, μπορεί να είναι δυσάρεστο αλλά είναι απαραίτητο.
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις αυτό που είχε ο Κεραυνούλης. Πρώτα άνοιξε θρεντ για την αρρώστεια του, και λίγες μέρες αργότερα μας είπε ότι είναι gay. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Η Λέσβος είναι κοντά. Γιούργια.
sadako-san Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πίνω τσάι και διασκεδάζω. Αυτή η εχινακεία κάνει τίποτα ή πολύ αργά;
mphxths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 και 2 7-λευκα να απολυμανεις απο στομα εως λεπτο εντερο..και εισαι ετοιμη για αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις