tsakonas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Www.amasis.gr ειναι καλός φίλος και έχει κάνει αρκετές καλές σελίδες. Ρίξε μια ματιά. Εάν θες περισσότερα στείλε π.μ και θα τον πάρω τηλ.
Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ήμουν σίγουρος πως ήσουν χειρούργος και όχι χειρουργός. Αυτή η ιστορία είναι πολύ κουραστική.. κάποιοι χτυπιούνται ότι είναι το ένα.. άλλοι το άλλο.. εγώ το λέω χειρούργος και σε όποιον αρέσει..
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να ταιριάζει με το "κακούργος". Στο θέμα: πάντα ψάχνω γιατρούς online, ακόμα και να μου τους έχουν συστήσει, ακόμα και να τους επισκέφθηκα "αναγκαστικα" (να ήταν στο νοσοκομείο που πήγα). Αν δεν υπάρχει καθόλου παρουσία ή έχουν κανένα χάλια blog/site, σκέφτομαι ότι δεν είναι σόι. Αυτό με τις ερωτήσεις το έχουν πολλοί, είτε βάζεις ένα faq που το ξεκινάς με πολύ συχνές ερωτήσεις και έχεις φόρμα να σου στέλνουν κι άλλες, είτε έχεις "νεα" στο site σου όπου βάζεις συχνά νέα θέματα και ερωτησεις ασθενων. Στο συγκεκριμένο επάγγελμα είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον καλό, έγω πριν ένα μήνα βρήκα τον μοναδικό καλό οδοντίατρο και τόσα χρόνια έχω γυρίσει αρκετές δεκάδες (όλοι μα όλοι για τα μπάζα). Οποτε να το συνδυάσεις και με καλές υπηρεσίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα