Προς το περιεχόμενο

Ταινία Led


Waterlo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να βάλω κρυφό φωτισμό πίσω από το γραφείο μου και ψάχνοντας είδα ότι μία καλή λύση είναι η τοποθέτηση ταινίας led.Το χρώμα που θα βάλω είναι γαλάζιο.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα και έχω μερικές ερωτήσεις.

Υπάρχουν προτάσεις από πού να παραγγείλω ό,τι θα χρειαστεί.Υπάρχουν κάπου έτοιμες με το καλώδιο για την πρίζα ή θα πρέπει να αγοράσω ταινία,καλώδιο κλπ?
Βλέπω 12v-24v καθώς και διάφορα άλλα νούμερα που μάλλον έχουν να κάνουν με την ένταση του φωτισμού και κυρίως με την απόχρωση και εδώ είναι που χρειάζομαι αρκετή βοήθεια ώστε να επιλέξω σωστά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε επειδη και εγω ψαχνομαι για κατι τετοιο τελευταια ειχα βρει αυτο το site https://www.ledokosmos.gr/τσεκαρε κ εσυ αν θελεις!Και παρε τους τηλεφωνο για να σε βοηθησουν σ κατι παραπανω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο ακριβώς ήθελα να κάνω κι εγώ πριν περίπου ένα χρόνο. Με καταστήματα στην Ελλάδα δεν έβγαλα άκρη γιατί ζητούσανε ελάχιστη παραγγελία για την ταινία 5 μέτρα (το γραφείο μου είναι περίπου 1,5m) και το ποσό ανέβαινε αρκετά. Κατέληξα στο Ebay όπου βρήκα από πωλητή στην Κίνα σετ ταινία (5 μέτρα) + τον απαραίτητο αντάπτορα + τροφοδοτικό περίπου στα 10 ευρώ. Η αλήθεια είναι δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω με κινεζιά τροφοδοτικό και πήρα το πακέτο με την ταινία και τον αντάπτορα και χρησιμοποίησα τροφοδοτικό από ένα παλιό ρούτερ που έτυχε να ταιριάζει στο output της ταινίας. Η ταινία κόβεται ανά 3 φωτάκια οπότε μπορείς να βάλεις όσα μέτρα θες εσύ.

Δυστυχώς τώρα υπάρχει το θέμα με το paypal αλλά ίσως καταφέρεις να βάλεις λεφτά στο balance ή να το κοιτάξεις σε κάποιο άλλο site πχ banggood.

 

Τώρα με τα volts κλπ δεν το είχα ψάξει τόσο πολύ. Εγώ πήρα 12v SMD 3528 non waterproof. Υπάρχουν και οι SMD 5050 αλλά είναι πιο μεγάλες σε πλάτος ταινίες και πιο φωτεινές και δεν το ήθελα γιατί την αφήνω ανοιχτή και τη νύχτα όταν κοιμάμαι.

Πιστεύω ότι αυτή είναι μια χαρά (επέλεξε RGB+44key IR+Power Dr.. για να βάλεις γαλάζιο-εκτός αν βολεύεσαι με τη σκέτη μπλε). Σου λέω το 44key γιατί έχει δυο τρία γαλάζια.

Αν έχεις αμφιβολίες για την ποιότητα της ταινίας, να σου πω ότι όλο αυτόν τον χρόνο την έχω ανοιχτή σχεδόν πάντα και δεν έχει πάθει τίποτα απολύτως!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...