Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Μιλουσε χθες η αδελφη μου με τον φιλο της στην Κυπρο μεσω skype με βιντεοκληση. Καποιος αλλος γνωστος της αδελφης μου,της ειπε ακριβως καποια πραγματα τα οποια ειπαν μεσω της βιντεοκλησης και του μικροφωνου και οχι μεσω γραπτου λογου στο skype. Και οι 2 ,η αδελφη μου και ο φιλος της χρησιμοποιουν κινητο για την χρηση του Skype,υπαρχει περιπτωση αν καποιος γνωριζει τον κωδικο ενος απο τα δυο skype, και εχει κανει ταυτοχρονα συνδεση απο καποιο αλλον υπολογιστη,να μπορεσει κανοντας κληση στον συνομιλιτη που μιλαει η αδελφη μου,να ανοιξει η κληση ενω μιλανε μεταξυ τους (η αδελφη μου με τον φιλο της) και να μπορει να δει και να ακουσει την συνομιλια τους?

Δημοσ.

Ποτε δεν υπηρχε προβλημα. Γινεται με καποιο τροπο αν γνωριζει ενας αλλος τον κωδικο π.χ του δικου μου skype,να μπει απο καποιο pc παραλληλα με μενα ας πουμε,και να μπορει να μπει να δει την κληση οταν εγω μιλαω με καποιον αλλον εκεινη τη στιγμη?

Δημοσ.

Οχι γιατι αυτο φαινεται και θελει και μια διαδικασια.Εξαλλου φαινεται οταν ειναι και καποιος τριτος στη συνομιλια. Απλα αν γνωριζει τον κωδικο καποιος αλλος,και κανει login απο ενα pc για παραδειγμα,μπορει να παρακολουθησει την βιντεοκληση που ειναι σε εξελιξη οπως π.χ τα μηνυματα που στελντονται αναμεσα σε 2 στο σκυπε?

Δημοσ.

Οχι γιατι αυτο φαινεται και θελει και μια διαδικασια.Εξαλλου φαινεται οταν ειναι και καποιος τριτος στη συνομιλια. Απλα αν γνωριζει τον κωδικο καποιος αλλος,και κανει login απο ενα pc για παραδειγμα,μπορει να παρακολουθησει την βιντεοκληση που ειναι σε εξελιξη οπως π.χ τα μηνυματα που στελντονται αναμεσα σε 2 στο σκυπε?

δοκίμασε να το κάνεις. αν δουλεύει έχεις την απαντηση σου

Δημοσ.

Να πω κι εγω το κουλό μου, γίνεται να τον κάλεσε κατα λάθος η αδερφή σου από το κινητό και έτσι να τα άκουσε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...