Midas21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό να αγοράσω απο το εξωτερικό το mi4 της xiaomi άλλα μόλις πάω να πληρώσω με το paypal μου λέει οτι ο κάτοχος της κάρτας μου δεν εγκρίνει την συνναλλαγή. Έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο στην εθνική και μου λένε είναι διότι έχει περάσει το ημερήσιο όριο αγοράς απο το εξωτερικό που δίνεται στην τράπεζα. Το έχω δοκιμάσει όλες τις ώρες ακόμα και ξημερώματα και τίποτα. Έχει κανείς να μου προτείνει κανέναν αξιόπιστο σάιτ το οποίο να είναι συνδεδεμένο με τράπεζα που δουλεύει και στην Ελλάδα μπάς και το παραγγείλω επιτέλους το σκασμένο;;Ευχαριστώ πολύ.
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Απο ποιο μαγαζί/χώρα? Βάλε χρήματα στo balance αν αγοράσεις μέσω paypal
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω από Κινα δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα προς το παρόν. 2 φίλοι πήγαν να αγοράσουν και τους έσκασε άκυρο
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/ Καλό διάβασμα
Midas21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν γίνεται μου λέει στο paypal γιατί αυτην την κάρτα έχω δηλωμένη στον λογαριασμό paypal .ειναι τραγικοί ρε φίλε. Δεν θα πάρω ποτέ το κωλοκινητό.
duende Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 σε λιγο που θα πεσει και το κουρεματακι θα εχουμε πιο σοβαρα προβληματα.. για την ωρα, αν καιγεσαι τοσο πολυ, και δεν εχεις δευτερη καρτα να κανεις λινκ σε δευτερο λογαριασμο paypal, πηγαινε παρε μια moneysafe καρτα, γεμισε τη με το ποσο που θες, φτιαξε ενα δευτερο λογαριασμο paypal και στειλε απο κει λεφτα στον πρωτο για να κανεις top up. αλλιως χρεωσε καποια αλλη καρτα σου για top up
drake. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν γίνεται μου λέει στο paypal γιατί αυτην την κάρτα έχω δηλωμένη στον λογαριασμό paypal .ειναι τραγικοί ρε φίλε. Δεν θα πάρω ποτέ το κωλοκινητό.Στηρίξτε και την Ελλάδα πως θα πάμε μπροστά http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-4-16gb-white
Midas21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα το πιστέψετε. έγινε η συναλλαγη κανονικά στο vickmall με το κανονικο μου paypal. Είπα να το ξαναδοκιμάσω άλλη μια φορά μπας και και έγινε τελικά. Ευχαριστώ πολυ όλους σας για την βοήθεια πάντως. να είστε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα