Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχετε κολληση σε αυτο ενω σας το λεω με σιγουρια. δεν εχει γνωρισει κανεναν...δεν ειναι τετοιος ανθρωπος. δεν θα επεμενα τοσο πολυ εαν δεν ημουν σιγουρος....και φυσικα δεν θα ανοιγα αυτο το θεμα. θα προχωρούσα στην επομενη με μεγαλη ανεση. 

ο τελευταίος που το μαθαίνει πάντα ειναι ο κερατάς και  δεν αναφέρομαι  στην περίπτωση σου βέβαια,  γενικά μιλάω

• Like 6
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτο ειναι νομος?

εγω νομιζω οτι εχω ηδη διωρθωσει τα λαθη μου και ξερω ποσο ευτυχισμενα μπορουμε να ειμαστε. γιατι απλα δεν θα κανω τα ιδια λαθη.

Εσύ ξέρεις τι έχεις κάνει και πόσο την έπρηξες. Αν το παραγαμησες ξέχνα το. 4 χρονια καταπίεσης δεν ξεπερνιουνται πότε.

Δημοσ.

ο τελευταίος που το μαθαίνει ειναι ο κερατάς και  δεν αναφέρομαι  στην περίπτωση σου βέβαια,  γενικά μιλάω

κερατάς γιατι? αφου εχουμε χωρισει.....

• Like 1
Δημοσ.

ο τελευταίος που το μαθαίνει ειναι ο κερατάς και  δεν αναφέρομαι  στην περίπτωση σου βέβαια,  γενικά μιλάω

Μεγαλο κομματι.Να ελαφρυνουμε και λιγο την ψυχολογια του παιδιου

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια εχετε κολληση σε αυτο ενω σας το λεω με σιγουρια. δεν εχει γνωρισει κανεναν...δεν ειναι τετοιος ανθρωπος. δεν θα επεμενα τοσο πολυ εαν δεν ημουν σιγουρος....και φυσικα δεν θα ανοιγα αυτο το θεμα. θα προχωρούσα στην επομενη με μεγαλη ανεση. 

Α γεια σου επειδη σε βλεπω οτι εισαι άνετος φιλε μου για αυτο το λέω!!!! Μ αρεσει η σιγουρια σου!!!

Δημοσ.

Ναι αλλα please.Μην της γραψεις οτι τωρα εισαι καλυτερος.Απλα μην κανεις τιποτα.Δεν εχεις κατι να κανεις εσυ.Αυτη ζητησε να την αφησεις ,απλα απομακρυνσου.Αν σε θελει πισω ποτε απλα αστην να στο πει η ιδια.Αν σε θελει ,θα επικοινωνησει,απλα μην περιμενεις πανω απο το τηλ μπας και σε παρει.Μπορει να κανει και 3 μηνες.Θα περιμενεις?

Ειναι απλα πολυ φερσκο το ολο θεμα... 

Α γεια σου επειδη σε βλεπω οτι εισαι άνετος φιλε μου για αυτο το λέω!!!! Μ αρεσει η σιγουρια σου!!!

Λεω απλα οτι αμα ειχε βρει αλλον δεν θα ειχα λογο μετα να την θελω, εαν μετα απο 6 χρονια ειχε δυναμη να το κανει θα την εβρισκα και γω γιατι θα παγωναν τα συναίσθηματα  μου για εκεινη 

Εσύ ξέρεις τι έχεις κάνει και πόσο την έπρηξες. Αν το παραγαμησες ξέχνα το. 4 χρονια καταπίεσης δεν ξεπερνιουνται πότε.

ναι 6 χρονια μαλακιας το ξερω

να τρολάρω κ γω λίγο... τα λάθη δεν μας είπες τι ήταν και ήταν τόσο σοβαρά;;;

καταπιεση σε πραγματα που εκεινη ηθελε.

Εισαι πολυ μικρος εε?Ποσο χρονων εισαι?Και να ηξερες τι παιζει εκει εξω.Αλλα καλυτερα να στα πουν οι πιο μεγαλοι,αν και εχω φαει και εγω καλα με το κουταλι και πλεον τα γραφω ολα στα παπακια μου.

Τουλαχιστον οσο νωρις την παθεις τοσο καλυτερα ,σκληραινεις

δεν εχει σημασια ποσο ειμαι...και να ξερω τι παιζει...και αυτη η κοπελα ηταν χρυσαφί και γω το γαμησα. 

αυτο ειναι που με ποναει.....οτι δεν εκτιμησα αυτο που ειχα διπλα μου 

Δημοσ.

Φιλε η καλυτερη τακτικη ειναι αυτη που κανω εγω ... θες κουκλα μου? θα στειλεις και εσυ... δεν θες? μη στειλεις!!!!

τι καταπιεσεις κ μλκιες

και απο την αρχη αυτά... οχι ο αντρας κυνηγος και να το κουράζει παιρνεις ενα τηλεφωνακι αντε δυο μετα αν δεν νιώσει δεν την ξαναπαιρνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δουλεψε με τον εαυτο σου.Οι γυναικες δεν ειναι ουτε πετ ουτε αντικειμενα να τις πιεζεις θα γυρισουν και θα σε δαγκωσουν αργα η γρηγορα.Αστες φουλ ελευθερες και θα ρχονται απο μονες τους πισω σου.Ειναι και ντεκαβλε η ζηλεια και η πιεση

• Like 2
Δημοσ.

Oχι πάντα ..... θελει και λιγη ζηλεια για να νιώθει η άλλη οτι την ποθεις αλλα το σκηνοθετεις :P

γιατι αμα δεν ζηλευεις και καθολου θα πει αυτος τι παιζει δεν με γουσταρει?

Δημοσ.

Φιλε η καλυτερη τακτικη ειναι αυτη που κανω εγω ... θες κουκλα μου? θα στειλεις και εσυ... δεν θες? μη στειλεις!!!!

τι καταπιεσεις κ μλκιες

και απο την αρχη αυτά... οχι ο αντρας κυνηγος και να το κουράζει παιρνεις ενα τηλεφωνακι αντε δυο μετα αν δεν νιώσει δεν την ξαναπαιρνεις.

μακαρι να το ειχα αυτο

• Like 1
Δημοσ.

μακαρι να το ειχα αυτο

Ουτε εγω το ειχα αλλα το απέκτησα! Πηγα τις προαλλες να κανω κατι με μια πιτσιρικα και σχετικα γρηγορα κατάλαβα οτι βάζει πιο πάνω σε υπερβολικο βαθμο τα επαγγελματικα της απο μένα θα μου πεις ακομα δεν σε ξέρει ρε φιλε ..... τεσπα της το ειχα πει οτι ειναι υπερβολικη και δεν μ αρεσε αυτο το πολυ εργασιακο και να μην εχει χρονο ουτε για μηνυματα το βραδακι και εντάξει δεν προχωρήσαμε.

Τις προαλλες ξαναμιλησαμε (επειδη δεν τσακωνομαι παντα κρατάω επαφές) την παιρνω ενα τηλ να παμε για καφέ μου λεει σημερα δεν μπορω πάρε με ξανά το σκ και μ λεει σε κλεινω τωρα εχω δουλεια .... της κανω οκ οποτε θες πάρε με και εσυ κανα τηλ να τα πουμε λεει οκ.

Ακομα περιμενει να την πάρω τηλ για το σκ φιλε :P βεβαια ουτε αυτη πηρε αλλα δεν με απασχολει. Θελω να πω οτι καμια φορά τα πραγματα καλυτερα να μην τα πιέζεις αμα θελει και η αλλη θα σε ενοχλησει και αυτη.Σε πηρα 1-2 ειδα οτι κανεις την δυσκολη ..... ε τι μελλον να έχουμε?

Ειμαι αντιθετος στο κάποια να θελει και να παιζει την δυσκολη το θεωρω τρελο .... και άσκοπο.

• Like 2
Δημοσ.

Ουτε εγω το ειχα αλλα το απέκτησα! Πηγα τις προαλλες να κανω κατι με μια πιτσιρικα και σχετικα γρηγορα κατάλαβα οτι βάζει πιο πάνω σε υπερβολικο βαθμο τα επαγγελματικα της απο μένα θα μου πεις ακομα δεν σε ξέρει ρε φιλε ..... τεσπα της το ειχα πει οτι ειναι υπερβολικη και δεν μ αρεσε αυτο το πολυ εργασιακο και να μην εχει χρονο ουτε για μηνυματα το βραδακι και εντάξει δεν προχωρήσαμε.

Τις προαλλες ξαναμιλησαμε (επειδη δεν τσακωνομαι παντα κρατάω επαφές) την παιρνω ενα τηλ να παμε για καφέ μου λεει σημερα δεν μπορω πάρε με ξανά το σκ και μ λεει σε κλεινω τωρα εχω δουλεια .... της κανω οκ οποτε θες πάρε με και εσυ κανα τηλ να τα πουμε λεει οκ.

Ακομα περιμενει να την πάρω τηλ για το σκ φιλε :P βεβαια ουτε αυτη πηρε αλλα δεν με απασχολει. Θελω να πω οτι καμια φορά τα πραγματα καλυτερα να μην τα πιέζεις αμα θελει και η αλλη θα σε ενοχλησει και αυτη.Σε πηρα 1-2 ειδα οτι κανεις την δυσκολη ..... ε τι μελλον να έχουμε?

Ειμαι αντιθετος στο κάποια να θελει και να παιζει την δυσκολη το θεωρω τρελο .... και άσκοπο.

Λες για μενα να ειναι αργα να το παιξω αδιαφορος και κουλ?

• Like 1
Δημοσ.

Λες για μενα να ειναι αργα να το παιξω αδιαφορος και κουλ?

Δεν ξερω τι να προτεινω στην περιπτωση σου φιλε μου διοτι ποτε μου δεν ειχα τοσο μεγαλη σχέση οσο εσυ.

Να φανταστεις οτι η τελευταια μου σχέση η οποια ηταν 3 μήνες :P τελειωσε με πολυ απλο τροπο.... δεν της έκανα ενα χατήρι και μου ακυρωσε την εξοδο χωρις λογο .... δεν την πηρα καν να την ρωτησω για ποιο λογο το ακυρωνει την αφηνω 3-4 μέρες χωρις τιποτα και την παιρνω ενα τηλ. δεν το σηκωνει κ μου στελνει την αλλη μερα οτι ειχε δουλεια κ δεν μπορουσε ... περνάω απο κοντα την βλέπω μιλάμε λιγο και της κανω χαθηκαμε παρε κανα τηλ γιατι αμα σε παρω εγω δεν θα το σηκωνεις και μετα θα μου λες οτι δεν μπορεις ..... με κοιταξε στραβωμένη σε στυλ "σιγα μη σε παρω τηλ." ε και μολις το ειδα κ εγω αυτο λεω εντάξει αυτα σε μενα τα ψωνιστικα δεν περνάνε :P εσυ εκανες μλκια με την εξοδο κανονικα πρεπει να μου ζητησεις συγγνωμη δεν θα βγεις κ απο πανω , και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε ουτε τσακωθηκαμε βέβαια. Ηρεμα και πολιτισμενα δεν της έκανα δεν μ έκανε τελος εκει.

ΥΓ Προσεχε πως σου φερεται και τι δικαιωματα της έχεις δωσει... το παν ειναι ο σεβασμος σε μια σχέση αμα χαθει ο σεβασμος.... να σου ακυρωνει η αλλη εξοδο στο έτσι λες και εισαι το παιδαρέλι της... ε δεν πάει. Εγω οπως καταλαβαινεις τα τελειωνω με συνοπτικες διαδικασιες!!! Δεν καθομαι να σκάσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...