Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε εγω το ειχα αλλα το απέκτησα! Πηγα τις προαλλες να κανω κατι με μια πιτσιρικα και σχετικα γρηγορα κατάλαβα οτι βάζει πιο πάνω σε υπερβολικο βαθμο τα επαγγελματικα της απο μένα θα μου πεις ακομα δεν σε ξέρει ρε φιλε ..... τεσπα της το ειχα πει οτι ειναι υπερβολικη και δεν μ αρεσε αυτο το πολυ εργασιακο και να μην εχει χρονο ουτε για μηνυματα το βραδακι και εντάξει δεν προχωρήσαμε.

Τις προαλλες ξαναμιλησαμε (επειδη δεν τσακωνομαι παντα κρατάω επαφές) την παιρνω ενα τηλ να παμε για καφέ μου λεει σημερα δεν μπορω πάρε με ξανά το σκ και μ λεει σε κλεινω τωρα εχω δουλεια .... της κανω οκ οποτε θες πάρε με και εσυ κανα τηλ να τα πουμε λεει οκ.

Ακομα περιμενει να την πάρω τηλ για το σκ φιλε :P βεβαια ουτε αυτη πηρε αλλα δεν με απασχολει. Θελω να πω οτι καμια φορά τα πραγματα καλυτερα να μην τα πιέζεις αμα θελει και η αλλη θα σε ενοχλησει και αυτη.Σε πηρα 1-2 ειδα οτι κανεις την δυσκολη ..... ε τι μελλον να έχουμε?

Ειμαι αντιθετος στο κάποια να θελει και να παιζει την δυσκολη το θεωρω τρελο .... και άσκοπο.

χαχαχααχα ωραίος καλά της έκανες !!!

Λες για μενα να ειναι αργα να το παιξω αδιαφορος και κουλ?

παρ την  και εσυ τηλ και πες της με το που θα το σηκώσει  'εχω δουλειά τωρα  θα σε παρω το σαββατο' κ κλειστο

και άσε την να περιμένει εκεί πάνω απο το τηλ ολο το Σαββάτο

:-D :-) :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Το βασικότερο πρόβλημα ts δεν είναι ότι φέρθηκες ανώριμα (όλοι έχουμε φερθεί ανώριμα κάποια στιγμή στη  ζωή μας).

Το βασικότερο πρόβλημα είναι πως δεν μου φαίνεται να έχεις περάσει τον χρόνο που χρειάζεται στο στάδιο της αυτοπαρατήρησης και το οποίο θα γίνει αργότερα αυτοβελτίωση. Αυτό θα σε βοηθούσε να καταλάβεις, πέρα από τα λάθη σου, ότι εσύ μπορεί να νόμιζες πως είχες σχέση μαζί της όμως εκείνη δεν είχε σχέση μαζί σου. Έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό από τη σχέση και στο έχει δώσει με την συμπεριφορά της να το καταλάβεις. Συγνώμη που θα στο πω ωμά αλλά από την συμπεριφορά σου ούτε εσύ δείχνεις να την θέλεις. Ο πληγωμένος σου εγωισμός είναι.

Και ξέρεις τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; γιατί δείχνεις να νοιάζεσαι περισσότερο για εκείνη παρά για τον εαυτό σου (πιθανόν λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης) χωρίς να καταλαβαίνεις πως αυτό το πράγμα καθρεφτίζεται στην άλλη. Είσαι συναισθηματικά ευάλωτος αυτή τη στιγμή και δρας παρορμητικά γιατί θεωρείς ότι η άλλη θα γυρίσει και θα είστε μαζί κάτω από μια συναισθηματική ομπρέλα ξανά.

Όμως δεν είναι έτσι..

Γιατί πλέον εσύ δεν είσαι ο ίδιος. Και εκείνη δεν είναι πλέον η ίδια. Ξεκινήσατε μαζί αλλά χαθήκατε στη διαδρομή. Συμβαίνει..

Τι να κάνεις τώρα; Να μην την ξαναενοχλήσεις. Ποτέ! Να μείνεις λίγο μόνος σου και να σκεφτείς (λογικά θα πάρει καιρό αρκετό αυτό) ώστε να εκτονωθείς και να ζητήσεις συγνώμη από τον εαυτό σου. Να τον αγαπήσεις περισσότερο. Όταν το κάνεις αυτό πραγματικά, να θυμάσαι την στιγμή που στο γράφω, το καλύτερο θα σου έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα και θα ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις τώρα και θα απορείς και θα γελάς.

Απλή εκτίμηση κάνω σύμφωνα με όσα έγραψες και διάβασα. Μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά. Να με συγχωρείς γι' αυτό.

• Like 5
Δημοσ.

χαχαχααχα ωραίος καλά της έκανες !!!

παρ την  και εσυ τηλ και πες της με το που θα το σηκώσει  'εχω δουλειά τωρα  θα σε παρω το σαββατο' κ κλειστο

και άσε την να περιμένει εκεί πάνω απο το τηλ ολο το Σαββάτο

:-D :-) :ph34r:

Ηθελε ειδικη προσκληση φιλε ... πολλες Γιαννες Αγγελοπουλου Δασκαλακη έχουνε μαζευτει... πρεπει να τις παιρνεις 1 εβδομάδα πριν και μετα να ξαναπαρεις για επιβεβαιωση :P

δεν συμμετεχω σε αυτες τις ανοησιες ... σε αυτες τις φάρσες :P

• Like 1
Δημοσ.

Το βασικότερο πρόβλημα ts δεν είναι ότι φέρθηκες ανώριμα (όλοι έχουμε φερθεί ανώριμα κάποια στιγμή στη  ζωή μας).

Το βασικότερο πρόβλημα είναι πως δεν μου φαίνεται να έχεις περάσει τον χρόνο που χρειάζεται στο στάδιο της αυτοπαρατήρησης και το οποίο θα γίνει αργότερα αυτοβελτίωση. Αυτό θα σε βοηθούσε να καταλάβεις, πέρα από τα λάθη σου, ότι εσύ μπορεί να νόμιζες πως είχες σχέση μαζί της όμως εκείνη δεν είχε σχέση μαζί σου. Έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό από τη σχέση και στο έχει δώσει με την συμπεριφορά της να το καταλάβεις. Συγνώμη που θα στο πω ωμά αλλά από την συμπεριφορά σου ούτε εσύ δείχνεις να την θέλεις. Ο πληγωμένος σου εγωισμός είναι.

Και ξέρεις τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; γιατί δείχνεις να νοιάζεσαι περισσότερο για εκείνη παρά για τον εαυτό σου (πιθανόν λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης) χωρίς να καταλαβαίνεις πως αυτό το πράγμα καθρεφτίζεται στην άλλη. Είσαι συναισθηματικά ευάλωτος αυτή τη στιγμή και δρας παρορμητικά γιατί θεωρείς ότι η άλλη θα γυρίσει και θα είστε μαζί κάτω από μια συναισθηματική ομπρέλα ξανά.

Όμως δεν είναι έτσι..

Γιατί πλέον εσύ δεν είσαι ο ίδιος. Και εκείνη δεν είναι πλέον η ίδια. Ξεκινήσατε μαζί αλλά χαθήκατε στη διαδρομή. Συμβαίνει..

Τι να κάνεις τώρα; Να μην την ξαναενοχλήσεις. Ποτέ! Να μείνεις λίγο μόνος σου και να σκεφτείς (λογικά θα πάρει καιρό αρκετό αυτό) ώστε να εκτονωθείς και να ζητήσεις συγνώμη από τον εαυτό σου. Να τον αγαπήσεις περισσότερο. Όταν το κάνεις αυτό πραγματικά, να θυμάσαι την στιγμή που στο γράφω, το καλύτερο θα σου έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα και θα ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις τώρα και θα απορείς και θα γελάς.

Απλή εκτίμηση κάνω σύμφωνα με όσα έγραψες και διάβασα. Μπορεί να κάνω και λάθος φυσικά. Να με συγχωρείς γι' αυτό.

Βαθια μεσα μου ξερω μαλλον οτι εχεις δικιο...απλα ψαχνω το χιλιοστο της ελπιδας για να την κερδισω πισω.

και ψαχνω παντου τους τροπους. 

Δημοσ.

Βαθια μεσα μου ξερω μαλλον οτι εχεις δικιο...απλα ψαχνω το χιλιοστο της ελπιδας για να την κερδισω πισω.

Αστην οπως ειναι και αμα θελει θα βρει μια δικαιολογια απο μονη της να σου στειλει κάποια στιγμη φιλε ..... αν δεν στειλει σημαινει οτι ξενερωσε ή οτι δεν ενδιαφερεται πια. Απλα πραγματα.Εγω αυτη την τακτικη εφαρμοζω.Δεν πιστευω στο οτι ο άντρας πρεπει να ειναι συνεχεια ο κυνηγος. Ναι θα κανει την πρωτη κινηση ισως και μια δευτερη αλλα ως εκει.Επισης πιστευω πολυ στο οτι αυτος που έκανε την μλκια μετα πρεπει να εμφανιζεται και να ειναι προθυμος να το διορθωσει αν φυσικα θέλει και η άλλη πλευρά.Οχι να στο παιζει και ιστορια και να παει να βγει κ απο πανω οπως πηγαν να μου κανουν εμενα μερικές.

Και για αυτο και εγραψα μερικες ιστοριες μου πριν για να δεις οτι αυτο που προτεινω το εφαρμοζω κιολας. Μπορει να μην ειμαι σωστος βέβαια κ αλλος να τα καταφερνε καλυτερα αλλα οκ ο καθενας κανει τις επιλογες του.Εγω επιλεγω σε καποια πραγματα να μην κανω τον μλκα εξαρχης.

• Like 1
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω.. γιατί όλοι τα έχουμε περάσει αυτά.

Όμως η ελπίδα στην προκειμένη περίπτωση θα σε κρατήσει πίσω. Θα βουλιάξετε μαζί στα απωθημένα του παρελθόντος.

Το θέμα είναι να πας μπροστά.

Και για να πας μπροστά, πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να ξεφύγεις από την κατάσταση αυτή.

Και είναι δύσκολο, καταλαβαίνω, γιατί σε βολεύει η κατάσταση όπως είναι (και ας μην το καταλαβαίνεις). Είναι όμως μια ιδεοληψία και πρέπει να σπάσεις τον γυάλινο τοίχο που βρίσκεσαι και να βγεις έξω. Αλλιώς θα νιώθεις εγκλωβισμένος όπως τώρα.

Ξέχνα την! Από τώρα.. Κάτσε και σκέψου τα πάντα. Θα την απομυθοποιήσεις, θα δεις τα λάθη σου και μετά από καιρό θα γελάς και θα χαίρεσαι με τον εαυτό σου.

Δημοσ.

Αστην οπως ειναι και αμα θελει θα βρει μια δικαιολογια απο μονη της να σου στειλει κάποια στιγμη φιλε ..... αν δεν στειλει σημαινει οτι ξενερωσε ή οτι δεν ενδιαφερεται πια. Απλα πραγματα.Εγω αυτη την τακτικη εφαρμοζω.Δεν πιστευω στο οτι ο άντρας πρεπει να ειναι συνεχεια ο κυνηγος. Ναι θα κανει την πρωτη κινηση ισως και μια δευτερη αλλα ως εκει.

αμα εξ αρχης ειχα αυτην την λογικη και την ηρεμια μπορει να ηταν αλλιως τα πραγματα....εγω ομως τα εκανα σκατα 

Σε καταλαβαίνω.. γιατί όλοι τα έχουμε περάσει αυτά.

Όμως η ελπίδα στην προκειμένη περίπτωση θα σε κρατήσει πίσω. Θα βουλιάξετε μαζί στα απωθημένα του παρελθόντος.

Το θέμα είναι να πας μπροστά.

Και για να πας μπροστά, πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να ξεφύγεις από την κατάσταση αυτή.

Και είναι δύσκολο, καταλαβαίνω, γιατί σε βολεύει η κατάσταση όπως είναι (και ας μην το καταλαβαίνεις). Είναι όμως μια ιδεοληψία και πρέπει να σπάσεις τον γυάλινο τοίχο που βρίσκεσαι και να βγεις έξω. Αλλιώς θα νιώθεις εγκλωβισμένος όπως τώρα.

Ξέχνα την! Από τώρα.. Κάτσε και σκέψου τα πάντα. Θα την απομυθοποιήσεις, θα δεις τα λάθη σου και μετά από καιρό θα γελάς και θα χαίρεσαι με τον εαυτό σου.

απλα εχω της τύψεις μου για οσα δεν της προσφερα ....ευχομαι να εχω την ευκαιρια να διορθώσω ολα αυτα τα λαθη .και ναι με κραταει πισω ολο αυτο το ξερω. απλα δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο 

Δημοσ.

αμα εξ αρχης ειχα αυτην την λογικη και την ηρεμια μπορει να ηταν αλλιως τα πραγματα....εγω ομως τα εκανα σκατα 

Το θέμα δεν είναι αν τα έκανες σκατά μαζί της. Με εκείνη, συνεπιβάτες είσασταν στη ζωή και ο ένας λάκισε. Είναι στενάχωρο αλλά συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι ότι τα έκανες σκατά με τον εαυτό σου (καλοπροαίρετα το λέω) και γι' αυτό και στεναχωριέσαι τώρα.

Χτίσε όσο καλύτερα μπορείς την σχέση με τον εαυτό σου και θα έχεις καλύτερα συμπεριφορά και με τις συντρόφους σου. Ο καθρέφτης σου είναι εξάλλου (η σύντροφος σου).

Τα έκανες σκατά, οκ, αλλά όλα διορθώνονται, μη μασάς.

Μη πέφτεις στο τριπάκι ότι δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο. Απλά νιώθεις εξαρτημένος λόγω κακής σχέσης με τον εαυτό σου. Αγάπησε τον λίγο :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Μέτα απο 6 χρονιά σχέσης χώρισα με την κοπέλα μου...και ξέρω οτι καλά έκανε και με χώρισε γιατί αυτά τα 4 χρονιά την πίεζα . όσο ήμουν στην σχέση μάλλον δεν το έβλεπα άλλα τώρα έχω δει και έχω καταλάβει όλα μου τα λάθη και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι μπορώ να τα αλλάξω.

εχουμε χωρισει ενα 2 μηνες τωρα...και εχει παγώσει τα συναισθήματα της και προσπαθεί να μην τα σκέφτεται και να κανει οτι χρειαζετει να ξεχαστη.

το ζουμί είναι ότι εκείνη λέει ότι δεν θέλει σχέση πλέον και οτι θέλει να μείνει μονή της. Αλλα εγω για τα γενεθλια της που ηταν προσφατα της ειχα ετοιμαση ενα γραμμα οπου της εξηγούσα ποσο σκοπεύω να αλλάξω και οτι μπορούμε να ήμαστε καλά. 

Προσπαθω πολυ να μην της στελνω μνμ κτλπ και να της δωσω χρονο μηπως αλλαξει κατι αλλα δεν ξερω τι να κανω...

Υπαρχει ενας τροπος να την κερδισω πισω? 

Βρες άλλη γκόμενα. Στην χειρότερη έρχετε πίσω, στην καλύτερη έχεις άλλη γυναίκα. Απλή λογική.

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν τα έκανες σκατά μαζί της. Με εκείνη, συνεπιβάτες είσασταν στη ζωή και ο ένας λάκισε. Είναι στενάχωρο αλλά συμβαίνουν αυτά. Το θέμα είναι ότι τα έκανες σκατά με τον εαυτό σου (καλοπροαίρετα το λέω) και γι' αυτό και στεναχωριέσαι τώρα.

Χτίσε όσο καλύτερα μπορείς την σχέση με τον εαυτό σου και θα έχεις καλύτερα συμπεριφορά και με τις συντρόφους σου. Ο καθρέφτης σου είναι εξάλλου (η σύντροφος σου).

Τα έκανες σκατά, οκ, αλλά όλα διορθώνονται, μη μασάς.

το θεμα ειναι να κοιταξω τον ευατο μου τωρα το ξερω....αλλα ακομα ψαχνω το τροπο μεσα μου πως να το κανω μιας και ολη μερα η σκεψη μου ειναι σε εκεινη.

Βρες άλλη γκόμενα. Στην χειρότερη έρχετε πίσω, στην καλύτερη έχεις άλλη γυναίκα. Απλή λογική.

χαχαχα...δεν ειναι κριμα για την νεα κοπελα? να σκεφτομαι μια αλλη?

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Μέτα απο 6 χρονιά σχέσης χώρισα με την κοπέλα μου...και ξέρω οτι καλά έκανε και με χώρισε γιατί αυτά τα 4 χρονιά την πίεζα . όσο ήμουν στην σχέση μάλλον δεν το έβλεπα άλλα τώρα έχω δει και έχω καταλάβει όλα μου τα λάθη και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι μπορώ να τα αλλάξω.

εχουμε χωρισει ενα 2 μηνες τωρα...και εχει παγώσει τα συναισθήματα της και προσπαθεί να μην τα σκέφτεται και να κανει οτι χρειαζετει να ξεχαστη.

το ζουμί είναι ότι εκείνη λέει ότι δεν θέλει σχέση πλέον και οτι θέλει να μείνει μονή της. Αλλα εγω για τα γενεθλια της που ηταν προσφατα της ειχα ετοιμαση ενα γραμμα οπου της εξηγούσα ποσο σκοπεύω να αλλάξω και οτι μπορούμε να ήμαστε καλά. 

Προσπαθω πολυ να μην της στελνω μνμ κτλπ και να της δωσω χρονο μηπως αλλαξει κατι αλλα δεν ξερω τι να κανω...

Υπαρχει ενας τροπος να την κερδισω πισω? 

Κατ αρχήν δεν πρόκειται να αλλάξεις. Απλά την θέλεις πίσω, και μετά θα αρχίσεις πάλι τα ίδια επειδή αυτή την στιγμή δεν σκέφτεσαι με το λογικό μέρος του εγκεφάλου αλλά με το συναισθηματικό. 

Ακόμη και να γύριζε σε εσένα με κάποιον τρόπο αυτό θα ήταν κακό επειδή θα ξαναμπαίνατε στις ίδιες αυτοκαταστροφικές ρουτίνες. Ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία να μείνεις μόνος σου και να δουλέψεις με τον εαυτό σου, και η επόμενη σχέση σου να είναι πιο πετυχημένη. 

Επίσης δεν εξηγείς τι ακριβώς συμβαίνει στην σχέση. Οι γυναίκες είναι λίγο περίεργες και άμα δεν ξέρεις να τις κουμαντάρεις μπορούν άνετα να σε κάνουν να νομίζεις ότι φταις εσύ για κάτι άλλο, την στιγμή που εκείνη έχει ξενερώσει επειδή σε έχει κάνει σκυλάκι της για παράδειγμα. Αν δεν πεις λεπτομέρειες, δύσκολα μπορεί να βγει άκρη. 

• Like 1
Δημοσ.

Kαι εγω μη νομιζεις απο τα 27 και μετά αρχισα να ειμαι ετσι πιο νωρις ημουν διαφορετικά... εχω κανει και εγω μαλακιες ουυυ άπειρες. Ειδικα με εκεινη τη σχέση που ειχα 1 χρονο τι φαρσοκωμωδιες πέρασα δεν λέγεται... τελικα ρε πστ για να βρεις νορμαλ κοριτσάκι να περνάτε καλα πρέπει να κάνεις τάμα στην παναγια της τηνου δεν εξηγειται αλλιως χαχαχα παντως μη τρελαινεσαι με το καιρο θα την ξεπεράσεις δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Κατ αρχήν δεν πρόκειται να αλλάξεις. Απλά την θέλεις πίσω, και μετά θα αρχίσεις πάλι τα ίδια επειδή αυτή την στιγμή δεν σκέφτεσαι με το λογικό μέρος του εγκεφάλου αλλά με το συναισθηματικό. 

Ακόμη και να γύριζε σε εσένα με κάποιον τρόπο αυτό θα ήταν κακό επειδή θα ξαναμπαίνατε στις ίδιες αυτοκαταστροφικές ρουτίνες. Ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία να μείνεις μόνος σου και να δουλέψεις με τον εαυτό σου, και η επόμενη σχέση σου να είναι πιο πετυχημένη. 

Επίσης δεν εξηγείς τι ακριβώς συμβαίνει στην σχέση. Οι γυναίκες είναι λίγο περίεργες και άμα δεν ξέρεις να τις κουμαντάρεις μπορούν άνετα να σε κάνουν να νομίζεις ότι φταις εσύ για κάτι άλλο, την στιγμή που εκείνη έχει ξενερώσει επειδή σε έχει κάνει σκυλάκι της για παράδειγμα. Αν δεν πεις λεπτομέρειες, δύσκολα μπορεί να βγει άκρη. 

Την πιεζα σε πραγματα που ηθελε να κανει με ζηλιες κτλπ.... ολο αυτο μαζεύτηκε στ 6 χρονια και εκανε μπαμ σε μια μικρη κατασταση.

αυτο ειναι το ζουμι της ιστοριας μου

και ΝΑΙ θα αλλαξω γιατι απο πιο πριν ηξερα πολλα λαθη μου και ειχα δει και διωρθωσει καποια απο αυτα. και τωρα που την εχασα ειμαι πιο σιγουρος απο ποτε οτι μπορω να τα αλλαξω ολα αυτα που με εκαναν να την χασω.

Δημοσ.

Λες για μενα να ειναι αργα να το παιξω αδιαφορος και κουλ?

Το θέμα δεν είναι παίξεις κάτι, ούτε βέβαια να είσαι όντως αδιάφορος-αναίσθητος και κουλ.

Το θέμα είναι να είσαι πάντα ψύχραιμος σε ό,τι και να σου συμβαίνει, να κατανοείς πως μόνοι μας πορεύομαστε στη ζωή και όλοι οι υπόλοιποι είναι συν-οδοιπόροι, οπότε δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να γαντζώνεσαι σε κανέναν. Αντίθετα, απαγκιστρώσου, κάνε πράγματα για εσένα ή και για άλλους ανθρώπους και κατάλαβε πως όλα είναι εμπειρίες.

Παρ'όλα αυτά, μην αποβάλλεις ή αποποιηθείς ό,τι συναίσθημα νιώθεις. Κράτα τα όλα, νιώσε τα όσο πιο δυνατά μπορείς και φύλαξε τα ως αναμνήσεις και ως πυξίδα για το μέλλον. Πάντοτε όμως με ψυχραιμία και να τα βλέπεις όλα από μακριά.

Να είσαι πάντα υπεράνω των περιστάσεων.

Στην πράξη, άφησε την. Ήθελε να σε αφήσει, πιθανότατα από καιρό πριν, και δεν μπορείς να το αλλάξεις με καμία συνταγή συμπεριφοράς. Επομένως δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να κατανοήσει την ιδέα του χωρισμού γιατί 6 χρόνια είναι πολλά, αλλά μην γαντζωθείς πάνω σε αυτό και ζήσε τη ζωή σου. Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Είτε με δικιά της παρότρυνση, είτε με τυχαία ακολουθία γεγονότων, είτε και με συνδυασμό.

Από την πλευρά σου, αν πιστεύεις ότι έκανες λάθη και μπορείς να τα αλλάξεις (και ισχύει αυτό ε) και της το έχεις ήδη πει (μία φορά φτάνει, άντε δύο), αρκεί. Εάν το πιστέψει (και ήταν όντως αυτό το πρόβλημα) και θέλει (παίζουν πολλοί παράγοντες και για τα δύο αυτά), θα γίνει αυτό που θες. Αλλιώς δε θα γίνει αυτό που θες, δε παίρνουμε πάντα αυτό που θέλουμε στη ζωή, shit happens, deal with it κτλ, τα 'παμε και πάμε παρακάτω.

• Like 3
Δημοσ.

το θεμα ειναι να κοιταξω τον ευατο μου τωρα το ξερω....αλλα ακομα ψαχνω το τροπο μεσα μου πως να το κανω μιας και ολη μερα η σκεψη μου ειναι σε εκεινη.

χαχαχα...δεν ειναι κριμα για την νεα κοπελα? να σκεφτομαι μια αλλη?

Να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Να κόψεις ότι σε χαλάει. Από πράγματα και καταστάσεις έως και ανθρώπους (το σημαντικότερο). Να αγαπήσεις τον εαυτό σου γι' αυτό που πραγματικά είσαι και όχι γι' αυτό που θα ήθελες να είσαι. Να προχωρήσεις μπροστά και να καταλάβεις πως ότι συνέβη ήταν για καλό. Εκμεταλλεύσου το. Γιατί μέσα από την τριβή και την στεναχώρια αυτή βάζεις ένα λιθαράκι στο να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα. Θα σε βοηθήσει μελλοντικά αυτό στις σχέσεις σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...