Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5 στάδια της θλίψης.

1.Άρνηση

2.Θυμός

3.Διαπραγμάτευση

4.Κατάθλιψη

5.Αποδοχή

Και σίγουρα έχει κάτι άλλο.

Μαιμουδάκια, καμία δεν αφήνει το ένα κλαδί χωρίς να έχει πιάσει ένα άλλο. Έστω και αν δεν έχει παιχτεί κάτι με άλλον, τον είχε σε stand by έμμεσα(καβατζα).

Άψυχες ρε φίλε ! Άνοιξε ένα Τζόνι και άρχισε τεκίλες.

Και αν ξαναγυρίσει...όσο και να γουστάρεις θα γυρίσει απλά επειδή θα φάγε τα μούτρα της με κάναν άλλον (συμβαίνει όταν βγαίνεις από μακροχρόνια σχέση) και θα γυρίσει πάλι προσωρινά στο χαλαρό μέχρι να βρει αυτό το καλύτερο από σένα.

Στον αντίποδα βαση ψυχιατρικης/ψυχολογιας για να έχουμε καλυτερη συναισθηματικη ωριμοτητα να προχωρησουμε πρεπει να εχουμε κλεισει οτι συναισθηματικες εκκρεμότητες εχουμε και να βρουμε τον εαυτό μας..αυτο θέλει τουλάχιστον 3 με 4 μήνες, ενας χωρισμος θεωρείται ενας "μικρος θανατος".

Οποιος βιαζεται (κυριως οι γυναικες λογω οτι ειναι πιο ανασφαλοι πλασματα απο τους ανδρες) να προχωρησει εχει θολη κριση. Αν τον ειχε απο πριν ειναι απλα καρίολα. Δε εντ. Αν και δεν πολυπιστεύω αυτόν τον όρο..οι ξενοι το λενε "rebound relationship".

Άρε μεγάλε ποιητή, και το γράφω γιατί συμφωνώ μαζί σου.

Αλλά δυστυχώς εμείς οι άνδρες, αν δεν έχουμε ιδία εμπειρία, ζούμε στα σύννεφα ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι μας δείχνουν την πραγματικότητα.

Δεν τον λέω μόνο για τον TS, αλλά και για εμένα, και εσένα και για όλους τους άνδρες που βρεθήκαμε και βρισκώμαστε σε τέτοιες θέσεις συνέχεια.

Και το άψυχες το έκανα bold γιατί αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Ανεξάρτητα αν θα μου απαντήσει κάποια παρακάτω ότι όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες...... Ίδιες είναι, και σε αντιπροσωπευτικό δείγμα αρκετά μεγάλο, αν μαζευτούμε καμμιά 10αριά νοματέοι εδώ μέσα με τις εμπειρίες μας. Είδος προς εξαφάνηση οι καλές και φιλότιμες.

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ετσι πάει..και οτι και να λέμε, την καψούρα θα την περάσει άγρια ο άνδρας..

Η γυναίκα θα βγει μια τσάρκα με τις φίλες της, θα της την πέσουν 10 θα ανέβει ηθικά θα της πουν και 5 μαλακίες οι φίλες της και άντε γεια σιγά σιγά...θα είχε και καβατζα τον μητσο, τον αλεξη, τον κωστα κλπ να λεει περιμένουν τόσοι με αυτον τον μαλακα θα ασχολουμαι?!

Ο ανδρας θα βγει με την παρεα, θα του πουν μαλακιες θα συμφωνησει θα του δειξουν και 10 γκομενες θα χαρει που υπαρχουν γυναικες (αλλα καμια δεν ειναι σαν την δικια του θα λεει απο μεσα του) και θα πει την ατακα "ετσι να παει να @#%@#  η πο#@%" και οταν παει σπιτι θα λεει απο μεσα του "αχ βρε αγαπη μου γιατι μου το κανες αυτο".

• Like 2
Δημοσ.

Εισαι σίγουρος οτι θα αλλάξεις;ο λύκος αλλάζει μόνο τρίχωμα...αστο όπως είναι μην φας κέρατο αργότερα

• Like 1
Δημοσ.

Η γυναίκα θα βγει μια τσάρκα με τις φίλες της, θα της την πέσουν 10 θα ανέβει ηθικά θα της πουν και 5 μαλακίες οι φίλες της και άντε γεια σιγά σιγά...θα είχε και καβατζα τον μητσο, τον αλεξη, τον κωστα κλπ να λεει περιμένουν τόσοι με αυτον τον μαλακα θα ασχολουμαι?!

Ο ανδρας θα βγει με την παρεα, θα του πουν μαλακιες θα συμφωνησει θα του δειξουν και 10 γκομενες θα χαρει που υπαρχουν γυναικες (αλλα καμια δεν ειναι σαν την δικια του θα λεει απο μεσα του) και θα πει την ατακα "ετσι να παει να @#%@#  η πο#@%" και οταν παει σπιτι θα λεει απο μεσα του "αχ βρε αγαπη μου γιατι μου το κανες αυτο".

Ναι ακριβώς έτσι είναι που το λες, ερευνητές ψάχνουν δεκαετίες να βρουν γυναίκα κομμάτια μετά το χωρισμό (ακόμα κι όταν είναι από δική της απόφαση) και δεν τα καταφέρνουν.

Not.

@TS:

Έχω περάσει του ίδιου είδους "δοκιμασία" μ' αυτή που περιγράφεις: με χώρισε μετά από χρόνια σχέση, συνειδητοποίησα (πήρε 2-3 μήνες) ότι καλά έκανε βάσει των ΧΥΖ πραγμάτων που έβλεπε και των ΑΒΓ που θα ήθελε να βλέπει, ότι βάσει του τι θέλω θα έπρεπε και γω να εξωτερικεύω ΑΒΓ αντί για ΧΥΖ, άρα ότι μιλάμε για "προσωρινή βλάβη" και όχι για κάτι που θα είναι καταδικαστικό αργά η γρήγορα. Απο κει και πέρα, με το δεδομένο ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καλά μαζί, έκανα μεγάλες προσπάθειες να την πείσω ότι το ΧΥΖ πέρασε και τώρα έχουμε ΑΒΓ, επομένως αφού το τεχνικό πρόβλημα λύνεται και δεν υπάρχουν άλλα σοβαρότερα, αξίζει να είμαστε μαζί. Αυτό ήταν πριν 4-5 χρόνια και 2 παιδιά.

Από την εμπειρία μου τα συμπεράσματα είναι

1. Αν δεν ξέρεις ακριβώς και με πλήρη βεβαιότητα ποιός είναι ο λόγος που αποφάσισε να σε χωρίσει, ξέχασέ το γιατί όποιος τη νύχτα περπατεί...
  2. Αν σήμερα η συμπεριφορά σου, πολύ περισσότερο από τα λόγια σου, δε μιλάει μόνη της ότι ο λόγος αυτός δεν ισχύει πλέον, ξέχασέ το γιατί ακόμα και να τα ξαναβρείτε θα γίνει replay η ίδια φάση σε 2-3-5 μήνες.
  3. Αν δεν υπάρχουν λόγοι να θέλει να είναι συγκεκριμένα μαζί σου (άσχετα που έγιναν override από κάτι ισχυρότερο), ξέχασέ το γιατί περσινά ξινά σταφύλια.
  4. Εφόσον δεν κολλάμε στα παραπάνω, φέρεσαι ώριμα και αντρίκια, βάζεις όλα τα μέσα που έχεις στη διάθεσή σου και το σταυρώνεις. Μπορεί να είσαι τυχερός. Θα χρειαστεί να είσαι και τυχερός.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος: συνάδελφος είχε παρόμοιο πρόβλημα με γνωστή μου, του είπα ακριβώς τι να κάνει και τι να μην κάνει (π.χ. να μη στέλνει μηνύματα και λουλούδια και μαλακίες ενώ η ουσία του προβλήματος παραμένει ανέγγιχτη γιατί αυτό δείχνει ανωριμότητα, πόσο μάλλον όταν η ουσία του προβλήματος ήταν συγκεκριμένα η ανωριμότητα), αυτός έκανε ο,τι του κατέβαινε γιατί αχ βαχ, στο τέλος έφαγε Χ και ησύχασε.

TL;DR: Ίσως είναι δυνατόν να τα ξαναβρείτε και να μείνετε μαζί αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις και το χειριστείς σωστά και είσαι τυχερός. Ακόμα και τότε οι πιθανότητες είναι εναντίον σου και μιλάμε για κάτι του στυλ μερικούς μήνες δουλειάς. Αποφάσισε αντικειμενικά αν λύνεται το πρόβλημα και αν εισαι διατεθειμένος να κάνεις ο,τι χρειάζεται χωρίς να σου υπόσχεται κανείς ότι θα έχει αποτέλεσμα. Βασικά αν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις για σένα κάντο και θα σου χρησιμεύσει σίγουρα, αν όχι σ' αυτή τη σχέση στην επόμενη. Διαφορετικά γειά σας.

• Like 2
Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι όσοι άνδρες αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο τις γυναίκες όπως αυτές εμάς, "απολαμβάνουμε" ένα σωρό επίθετα και εκδικητικές διαθέσεις.....

Δημοσ.

Ταριφοσυζήτηση πρωινιάτικια. Από τα χθεσινά ξίδια πρέπει να είναι οι κύριοι!

TS been there, done that. Άστο να πάει στο διάολο. Όταν χαλάσει το γλυκό στο τέλος απορείς γιατί δεν το πέταξες νωρίτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι όσοι άνδρες αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο τις γυναίκες όπως αυτές εμάς, "απολαμβάνουμε" ένα σωρό επίθετα και εκδικητικές διαθέσεις.....

Με την πιο προσφατη εμπειρια μου...ειχα φιλες ΠΟΛΥΕΤΗ ειτε ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ γυναίκες και μου εστελναν στο φβ ειτε για δουλεια ειτε για χαζομαρες και εγινε ολοκληρη φασαρια επειδη "ξενοκοιταω".

Την επιασα και γω να μιλαει με 2 της λεω τι ειναι αυτα? μου λεει ειναι φιλοι μου...Α ΜΠΑ ?? ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝΕ? ουρτ.

Δεν το συνεχισα προφανως γιατι δεν θα εβγαζε πουθενα.

Δεν υπαρχει λογικη, στο τι σκεφτονται, τι θελουν, πως το θελουν και αν οντως τελικα το θελουν.

Σημ. η συγκεκριμενη παρολο που εχουμε χωρισει και εχει βρει αλλον, στελνει ακομα που και που. παρολο οτι την βριζω να μην στελνει. Go figure.

• Like 2
Δημοσ.

μια περιληψει το τι μαλακιες εχω κανει μεχρι τωρα ειναι

χωριζουμε

βρισκόμαστε και μου λεει οτι εχει βαλει την λογικη πανω απο το συνεσθημα και οτι δεν ξερει πως θα ειναι σε ενα μηνα αλλα τωρα ετσι νιωθει

εγω μαθαινω οτι λεει οτι της λειπω και κανω την πρωτη μου μεγαλη μαλακια και σκαω κατω απο το σπιτι της και της στελνω μνμ τα :(

μετα παίρνανε μερικες μερες και δεν κανω τιποτα....

ερχοντε τα γενευλια της και γω δεν εστειλα μνμ κτλπ για να δω αν θα της λείψω . την αλλη μερα ομως εσκασα μυτη εξω απο το σπιτι της και της εδωσα τα δωρα της και ενα γραμμα με οσα νιωθω και με οσα θελω να κανω για εκεινη. εκεινη ηταν σε φαση δεν θελω σχεση κτλπ... ( αυτο δεν ξερω ρε γαμω εαν το λεει πανω στα νευρα της κτλπ )

και απο τοτε παλι σημερα εκανα ξανα την μαλακια και της εκανα αιτημα φιλιας στο φβ και της εστειλα μνμ οτι ξερω οτι κανω μαλακια αλλα δεν το αντεχω ολο αυτο.... και μετα απο λιγο ακυρωσα το αιτημα και της εστειλα συγνωμη ηταν μια αδυναμη στιγμη

Γενικα τα εκανα ΠΟΛΥ σκατα το ξερω :(

ναι...αλλα οχι οπως το φανταζεσαιο πιος ειναι αυτος κτλπ.... σε μερικες καταστασεις μονο :(

wtf ποσο χρονων ειστε; μου ακουγεσαι τελειως ψυχαναγκαστικος. να την αφησεις στην ησυχια της την κοπελα.

• Like 4
Δημοσ.

Την πιεζα σε πραγματα που ηθελε να κανει με ζηλιες κτλπ.... ολο αυτο μαζεύτηκε στ 6 χρονια και εκανε μπαμ σε μια μικρη κατασταση.

αυτο ειναι το ζουμι της ιστοριας μου

Ξέχνα το. Τζάμπα το bandwidth. Μάθε από αυτά που έκανες και πάνε παρακάτω στη ζωή σου.

Κλείστε το thread :P

• Like 2
Δημοσ.

Με την πιο προσφατη εμπειρια μου...ειχα φιλες ΠΟΛΥΕΤΗ ειτε ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ γυναίκες και μου εστελναν στο φβ ειτε για δουλεια ειτε για χαζομαρες και εγινε ολοκληρη φασαρια επειδη "ξενοκοιταω".

Την επιασα και γω να μιλαει με 2 της λεω τι ειναι αυτα? μου λεει ειναι φιλοι μου...Α ΜΠΑ ?? ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΗΤΑΝΕ? ουρτ.

Δεν το συνεχισα προφανως γιατι δεν θα εβγαζε πουθενα.

Δεν υπαρχει λογικη, στο τι σκεφτονται, τι θελουν, πως το θελουν και αν οντως τελικα το θελουν.

Σημ. η συγκεκριμενη παρολο που εχουμε χωρισει και εχει βρει αλλον, στελνει ακομα που και που. παρολο οτι την βριζω να μην στελνει. Go figure.

Κλασική περίπτωση βλάβης....Τσακωνας καλή ταινία  :P

• Like 1
Δημοσ.

Κλασική περίπτωση βλάβης....Τσακωνας καλή ταινία :P

Κλασσική περίπτωση δεν ξέρω τι μου γίνεται και τα έκανα σκατα :-P
Δημοσ.

Αυτα τα γκομενικου τυπου threads που οι μισοι εκ των guru που δινουν συμβουλες, εχουν να ακουμπησουν γυναικα απο τοτε που παιζαν μηλα στο δημοτικο παρεα με τις συμμαθητριες τους, ειναι σκετη πανδαισια!

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Μέτα απο 6 χρονιά σχέσης χώρισα με την κοπέλα μου...και ξέρω οτι καλά έκανε και με χώρισε γιατί αυτά τα 4 χρονιά την πίεζα . όσο ήμουν στην σχέση μάλλον δεν το έβλεπα άλλα τώρα έχω δει και έχω καταλάβει όλα μου τα λάθη και ξέρω πάρα πολύ καλά ότι μπορώ να τα αλλάξω.

εχουμε χωρισει ενα 2 μηνες τωρα...και εχει παγώσει τα συναισθήματα της και προσπαθεί να μην τα σκέφτεται και να κανει οτι χρειαζετει να ξεχαστη.

το ζουμί είναι ότι εκείνη λέει ότι δεν θέλει σχέση πλέον και οτι θέλει να μείνει μονή της. Αλλα εγω για τα γενεθλια της που ηταν προσφατα της ειχα ετοιμαση ενα γραμμα οπου της εξηγούσα ποσο σκοπεύω να αλλάξω και οτι μπορούμε να ήμαστε καλά. 

Προσπαθω πολυ να μην της στελνω μνμ κτλπ και να της δωσω χρονο μηπως αλλαξει κατι αλλα δεν ξερω τι να κανω...

Υπαρχει ενας τροπος να την κερδισω πισω? 

Ξεχασε την, προχωρα παρακατω... Αυτη ειναι η φυσιολογικη πορεια της σχεσης, εφοσον τα λεει αυτα τελος πολυ απλα. Και εσυ φοβασαι μην μεινεις με τον πουτσο στο χερι γι αυτο την θες πισω. Προχωρα την ζωη σου βρες αλλη καλυτερη... Επισης αν βρεις αλλη τωρα, στο συντομο μελλον θα σε παιρνει τηλεφωνα και θα σε πρηζει να τα ξαναβρειτε (αλλα αυτο ειναι μεγα λαθος, δεν παρατας μια φρεσκια σχεση με μελλον για κατι που έχει ημερομηνια ληξης και εχει ηδη τελειωσει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...