Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Θα ήθελα και τις δικές σας γνώμες. Ως νηπιαγωγός πολλά χρόνια δεν υπήρξε η εξέλιξη που ήθελα επαγγελματικά. σπάνια και κατά καιρούς έβρισκα εργασία και αυτό με πολύ μικρές συμβάσεις σε δήμους ή προγράμματα. Στον ιδιωτικό δεν μπορώ να μπω, παρά τις όσες προσπάθειες, για να κρατήσεις παιδιά, πρέπει να χεις γνωστούς, στο δημόσιο το ξεχνάμε, λόγω του ότι ασεπ έχει να γίνει χρόνια, προσπάθειες για δημιουργία κάτι δικού μου μέσω προγραμμάτων άκαρπες καθώς δεν υπάρχει κεφάλαιο για το ξεκόνημα τουλάχιστον. Ψάχνοντας δουλειά έστω ως πωλήτρια δεν με παίρνουν, λογικό εφόσον το βιογραφικό μου δεν έχει σχέση με αυτά που ζητάνε για πωλήτριες. 

Ναι αλλά κάπως πρέπει να ζήσω. Σκέφτομαι μήπως παρακολουθούσα κάποιο ταχύρυθμο τμήμα αισθητικής, μιας και πάντα μου άρεσε ο κόσμος της ομορφιάς. Το θέμα είναι αξίζει τον κόπο?? ή πάλι δε θα βρίσκω ούτε εκεί??Κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία έστω από  γνωστή του??

Το επάγγελμα που έχω ήταν συνειδητή επιλογή, δυστυχώς όμως δε μου δίνεται η ευκαιρία να το εξασκήσω..για πείτε...??

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γράψε ψέματα στο βιογραφικό.

μου θυμισες ενα καλο φιλαρακι που εχω που μ εχει πει,και να μην το ξερεις πες οτι ξερεις...

ναι και να το κανεις,...οταν θα βρεθεις να το κανεις αυτο που δεν ξερεις και θα το δει ο αλλος θα φας ποδι,δεν χαριζουν πλεον,

ψαχνουν ατομα να τους βγαζουν λευτα..

οποτε οχι να μην γραψει ψεμματα

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι πωλήτρια είναι τόσο εξειδικευμενη εργασία πάντως. Γνωστή της μητέρας μου που δεν είχε δουλεψει ποτέ πωλήτρια έχει 6 μήνες σε ρουχάδικο.

Δημοσ.

μου θυμισες ενα καλο φιλαρακι που εχω που μ εχει πει,και να μην το ξερεις πες οτι ξερεις...

ναι και να το κανεις,...οταν θα βρεθεις να το κανεις αυτο που δεν ξερεις και θα το δει ο αλλος θα φας ποδι,δεν χαριζουν πλεον,

ψαχνουν ατομα να τους βγαζουν λευτα..

οποτε οχι να μην γραψει ψεμματα

Ουου, δεν θα ξέρει να διπλώσει τα ρούχα και να τα βάλει σε κρεμάστρες. Μιλάμε για επιστήμη.

Μην πας αισθητική καλύτερα, θα στα πει και η Kathy. Κοίταξε σε κάτι χωρίς να χαλάσεις χρόνο και λεφτά σε μαθήματα, εκτός και αν σου αρέσει πολύ. Κοίτα για τα πάντα: γραφειο, πωλησεις, εξυπηρετηση πελατων, κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Με νύχια ψάξε το κοπελιά

Σου εύχομαι να έχεις δουλειά σύντομα, είναι πολύ κρίμα νέοι άνθρωποι να μην μπορούν να βρουν εργασία στον κώλοτόπο που ζούμε

• Like 6
Δημοσ.

Μάθε γερμανικά και μετανάστευση :P

Πλάκα πλάκα αν και δεν είμαι τόσο υπέρ νομίζω στο αντικείμενό της μπορεί να βρει δουλειά σχετικά εύκολα. Έτσι θυμάμαι από μια φίλη που το είχε ψάξει

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί την επιλογή για νηπιαγωγός ειδικής αγωγής και γενικότερα για μετεκπαίδευση σε αυτό το αντικείμενο, αντί να μπλέκεις σε κάτι άσχετο (επειδή ήταν και συνειδητή επιλογή η σχολή);

Νομίζω υπάρχουν και μεταπτυχιακά για αυτό.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να χαλασω παλι χρονο και χρημα για οτιδηποτε διότι η δουλειά ειναι προτεραιοτητα..να μην παω λετε;;για νυχια οχι δεν είναι κατι που μου αρεσει..ποιος λεει οτι ειναι ευλολου στο αντικείμενο μου να βρω εργασία; ;οποιος το ειπε να μου πει κ τι εκανε μηπως κανω κατι λαθος εγω..οσο για μεταπτυχιακο η εξειδικευση στην ειδικη αγωγη είναι κατι που χω σκεφτει φιλοι μου αλλα παλι διαβασμα,πολυς χρονος και αποκατασταση υπάρχει; ;;

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να χαλασω παλι χρονο και χρημα για οτιδηποτε διότι η δουλειά ειναι προτεραιοτητα..να μην παω λετε;;για νυχια οχι δεν είναι κατι που μου αρεσει..ποιος λεει οτι ειναι ευλολου στο αντικείμενο μου να βρω εργασία; ;οποιος το ειπε να μου πει κ τι εκανε μηπως κανω κατι λαθος εγω..οσο για μεταπτυχιακο η εξειδικευση στην ειδικη αγωγη είναι κατι που χω σκεφτει φιλοι μου αλλα παλι διαβασμα,πολυς χρονος και αποκατασταση υπάρχει; ;;

Αν δεν επενδύσεις χρόνο ή και χρήμα σε κάτι, δεν θα δεις προκοπή. Παρτο απόφαση, απόκτησε νέα skills και δώστα όλα.

Αλλιώς συνεχίζεις αιτήσεις για πωλήτρια σερβιτόρα κτλ, επαγγέλματα συνήθως με ημερομηνία λήξης.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα αν και δεν είμαι τόσο υπέρ νομίζω στο αντικείμενό της μπορεί να βρει δουλειά σχετικά εύκολα. Έτσι θυμάμαι από μια φίλη που το είχε ψάξει

Ισχύει

• Like 1
Δημοσ.

Ουου, δεν θα ξέρει να διπλώσει τα ρούχα και να τα βάλει σε κρεμάστρες. Μιλάμε για επιστήμη.

Μην πας αισθητική καλύτερα, θα στα πει και η Kathy. Κοίταξε σε κάτι χωρίς να χαλάσεις χρόνο και λεφτά σε μαθήματα, εκτός και αν σου αρέσει πολύ. Κοίτα για τα πάντα: γραφειο, πωλησεις, εξυπηρετηση πελατων, κλπ.

τα skills του νηπιαγωγου θα φανουν πολυ χρησιμα στην εξυπηρετηση πελατων, ειδικοτερα σε ηλικιες 50+ που ο ανθρωπος αρχιζει να ξεμωρενεται

Αν δεν επενδύσεις χρόνο ή και χρήμα σε κάτι, δεν θα δεις προκοπή. Παρτο απόφαση, απόκτησε νέα skills και δώστα όλα.

τα skills μπορουν να ξεκινησουν και απο πληροφοριες youtube tutorials

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...