atzela Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ..μακάρι...Μένει όμως όντως να με ειδοποιήσουν για το δοκιμαστικό και να μην το είπαν απλά για νατο πουν.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πελατοκεντρικη...δηλαδή; ;να κινουμαι στο χώρο για να εξυπηρετησω το πελατη;; το καταστημα περιέχει αντρικο-γυναικειο-παιδικό και είναι μια μικρή αλυσιδα.οχι καποιο γνωστό. . Οχι ακριβως. Βασικα μια που το εθιξες το ιδανικο ειναι να εισαι σε λιγη αποσταση, τοση ωστε να μην αισθανεται πιεση αλλα ταυτοχρονα να εισαι "εκει" σε περιπτωση που σε χρειαστει. Αυτο ειναι καλο να το ακολουθησεις και οσο θα εκπαιδευεσαι βασικα, δηλ. οταν παρακολουθεις τις πωλησεις των αλλων να εισαι διακριτικη χωρις να στεκεσαι κολλητα τους. Εκτος αν σου πουν κατι διαφορετικο φυσικα. Εννοω να εχεις στο μυαλο σου ως target την ικανοποιηση του πελατη και αυτο ειναι καλο να φανει στον υπευθυνο. Σαφως βεβαια οπως ειπε ο Ζιο χωρις γλυψιμο κλπ. Αν εισαι σε κεντρικη αγορα θα πρεπει να δωσεις περισσοτερη εμφαση στο "επαγγελματικο" και καλα προφιλ σου (λογικο αφου θα μπαινει καθε λογης κοσμος μεσα), ενω αν εισαι σε συνοικιακο καταστημα ισως ειναι καλο να φαινεσαι πιο προσιτη και διαθεσιμη για μπλα μπλα. Ολα καλα θα πανε παντως, λιγο προσχαρη αν εισαι και κανεις connection με λιγους πελατες αυτες τις δυο μερες θα την εχεις τη δουλεια.
atzela Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραία. ..μήπως έχεις κάνει κατι ανάλογο; ;γιατί τα λες πολυ αναλυτικά. .το κατάστημα ειναι σε συνοικιακο σημείο. .Αυτο που με απασχολεί περισσότερο ειναι το θεμα "πώληση".με το ζόρι δεν δίνουμε κάτι. .η λεξη αυτή τι περιλαμβάνει σε ενα τετοιο χώρο; ;να πουλησεις οσα περισσοτερα κομματια μπορείς;
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Πολύ ωραία. ..μήπως έχεις κάνει κατι ανάλογο; ;γιατί τα λες πολυ αναλυτικά. .το κατάστημα ειναι σε συνοικιακο σημείο. .Αυτο που με απασχολεί περισσότερο ειναι το θεμα "πώληση".με το ζόρι δεν δίνουμε κάτι. .η λεξη αυτή τι περιλαμβάνει σε ενα τετοιο χώρο; ;να πουλησεις οσα περισσοτερα κομματια μπορείς; Κοιτα, η λογικη λεει πως μαθαινεις καλα το εμπορευμα, εν προκειμενω χρωματα, σχεδια, υλικα και μεγεθη και απο κει και περα εισαι ετοιμη για το επομενο βημα της εξυπηρετησης πελατων. Αυτο περιλαμβανει το "Ποσο κανει αυτο το μπλουζακι" μεχρι το "Θα ηθελα κατι για δωρο για την κοπελα μου που ειναι 25 χρονων μεχρι 40 ευρω". Οποτε αν ξερεις το εμπορευμα πας ευκολα στο δευτερο κομματι (αυτοσχεδιαζοντας και οπου χρειαζεται). Το θεμα ειναι να φτασεις τον πελατη στο ταμειο αρχικα και η δευτερευουσα αποστολη ειναι να τον κανεις να παρει κατι που θελεις εσυ (πχ εναν κωδικο που δε φευγει γενικα, ή ενα χρωμα που υπαρχει 3πλο στην αποθηκη εναντι ενος αλλου που ειναι μονο 1 κ.ο.κ.) Δεν ξερω τι φιλοσοφια εχει το συγκεκριμενο καταστημα και τι απαιτησεις εχει απο τους πωλητες του και δη απο τους νεους, μπορει να ειναι της λογικης πουλα οσα περισσοτερα κομματια μπορεις, ή μπορει να ειναι της λογικης πουλα οσα πιο ακριβα μπορεις (δηλ. να μην τους ενδιαφερει η ποσοτητα οσο η τιμη στους στοχους) ή της λογικης ξεσαβουρωσε διωχνοντας ο,τι εχει μεινει. Αυτα θα τα δεις στην πορεια (εννοειται δεν το ρωτας ξεκαθαρα κατι τετοιο ε). Ναι, ειμαι στη λιανικη κι εγω. ΕΝΤΙΤ: Επισης δε χανεις κατι να κανεις μια mini ερευνα για τα προιοντα της εταιρειας, ουτως ωστε αφενος μεν να μην εισαι σα χαμενη πηγαινοντας στο καταστημα, αφετερου δε θα μετρησει σιγουρα θετικα να εχεις γνωση για τα αντικειμενα αν σε ρωτησουν. 1
atzela Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Α Μάλιστα. .κατάλαβα. .ειλικρινά με βοηθας πολύ. .σε ευχαριστώ. .κοιτα το καταστημα ειναι outlet, stock και second hand κατάσταση. Αυτά που ανεφερες για τα χρώματα,σχεδια,κλπ φαντάζομαι δεν θα χουν την απαιτηση να τα μαθω από το δοκιμαστικό ετσι;Και όσο για το άλλο που ουσιαστικά πρέπει να τον κανεις να παρει κάτι απο το ταδε παλι δεν πιστεύω από το δοκιμαστικο..Οταν θα μπει κάποιος αυτες τις δυο μερες και μου ζητησει κατι και γω δεν ξερω την τιμή απ εξω και τα σχετικά τι γίνεται; ;
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Α Μάλιστα. .κατάλαβα. .ειλικρινά με βοηθας πολύ. .σε ευχαριστώ. .κοιτα το καταστημα ειναι outlet, stock και second hand κατάσταση. Αυτά που ανεφερες για τα χρώματα,σχεδια,κλπ φαντάζομαι δεν θα χουν την απαιτηση να τα μαθω από το δοκιμαστικό ετσι;Και όσο για το άλλο που ουσιαστικά πρέπει να τον κανεις να παρει κάτι απο το ταδε παλι δεν πιστεύω από το δοκιμαστικο..Οταν θα μπει κάποιος αυτες τις δυο μερες και μου ζητησει κατι και γω δεν ξερω την τιμή απ εξω και τα σχετικά τι γίνεται; ; Θα ειναι καποιος εκει τριγυρω, δεν υπαρχει περιπτωση να σε αφησουν ετσι και να σου πουν "πουλα"
atzela Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τελικά ως φαίνεται ναυάγησε παταγωδώς το σενάριο. ..δενμε πήραν τηλέφωνο οπως μου είπαν. ..έπρεπε να το περιμένω οτι δεν θα άλλαζε τίποτα σε σχέση με άλλες φορές. ..θα...θα...θα... Τι σου λένε για δοκιμαστικό αφού δεν θα σε καλέσουν να το κάνεις; για άλλη μια φορά απογοήτευση .
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τελικά ως φαίνεται ναυάγησε παταγωδώς το σενάριο. ..δενμε πήραν τηλέφωνο οπως μου είπαν. ..έπρεπε να το περιμένω οτι δεν θα άλλαζε τίποτα σε σχέση με άλλες φορές. ..θα...θα...θα... Τι σου λένε για δοκιμαστικό αφού δεν θα σε καλέσουν να το κάνεις; για άλλη μια φορά απογοήτευση . Μέχρι πότε σου είχαν πει ότι θα σε πάρουν; Συνεχίζεις, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο...καλό κουράγιο και καλή τύχη!
atzela Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 όταν πήγαν μου είπαν από βδομάδας..ε Τετάρτη Έχουμε....ευχαριστώ πολύ..επίσης!
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 όταν πήγαν μου είπαν από βδομάδας..ε Τετάρτη Έχουμε....ευχαριστώ πολύ..επίσης! Μην απογοητευεσαι παντως.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ atzela θα σου πρότεινα να κοιτάξεις λίγο αυτό το site. Πήρε βραβείο στο διαγωνισμό καινοτομίας της εθνικής τράπεζας. Έχει μέσα επαγγελματίες σε ότι έχει να κάνει με παιδιά και γονείς που ψάχνουν τον κατάλληλο. Δεν εχω ψάξει αν πρέπει να εχεις τεβε η οτιδήποτε αλλά για μπες και ρίξε μια ματιά https://www.nannuka.com/el/
atzela Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ΜΑΝΩΛΗΣ1 σε ευχαριστώ πολύ.. Το γνωρίζω το site ήμουν μέλος για κάποιο διάστημα. Μετά το άλλξαν και ζήταγαν χρήματα κάτι σαν συνδρομή για να είσαι πρώτος στη λίστα και για να έχεις πιθανότητα να σε επιλέξουν οι γονείς. Μετά ξεγράφυηκα όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα