Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει αρκετη ποικιλια απο οτι εχω καταλαβει σε μαρκες... στο skroutz γινεται χαμος ..

Καμια προταση απο προσωπικη εμπειρια? τι να κοιταξω κυριως ? την πιεση ? 

Δημοσ.

Καλησπέρα, όντως γίνεται χαμός στο σκρουτζ, αλλά ουσιαστικές διαφορές στις καφετιέρες μέχρι 80 ευρώ δεν θα βρεις.

Σχετικά με την πίεση όλες αν δεις 15 bar έχουν, αν και για την παρασκευή εσπρέσσο 9 bar είναι αρκετά.

Αν θέλεις να μείνεις αυστηρά στο budget που έθεσες, καλές λύσεις είναι οι Delonghi (Link.png Site: EC155 , Link.png Site: EC 156 , [new_link=https://www.skroutz.gr/s/6138656/Delonghi-EC151.html]EC 151[/new_link]) και οι Saeco Philips (Link.png Site: HD8423/11 ).

Αν θέλεις βέβαια να ασχοληθείς περαιτέρω και σοβαρότερα με τον εσπρέσσο πας σε Gaggia (Link.png Site: BabyClass ), μύλο, tamper, ζυγαριές κτλ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, όντως γίνεται χαμός στο σκρουτζ, αλλά ουσιαστικές διαφορές στις καφετιέρες μέχρι 80 ευρώ δεν θα βρεις.

Σχετικά με την πίεση όλες αν δεις 15 bar έχουν, αν και για την παρασκευή εσπρέσσο 9 bar είναι αρκετά.

Αν θέλεις να μείνεις αυστηρά στο budget που έθεσες, καλές λύσεις είναι οι Delonghi (Link.png Site: EC155 , Link.png Site: EC 156 , [new_link=https://www.skroutz.gr/s/6138656/Delonghi-EC151.html]EC 151[/new_link]) και οι Saeco Philips (Link.png Site: HD8423/11 ).

Αν θέλεις βέβαια να ασχοληθείς περαιτέρω και σοβαρότερα με τον εσπρέσσο πας σε Gaggia (Link.png Site: BabyClass ), μύλο, tamper, ζυγαριές κτλ.

αλλαζουν πολλα στην ποιοτητα του καφε οσο αυξανεται το ποσο ή κυριως αφορα την διαρκεια ζωης της μηχανης ? 

Δημοσ.

Εγώ στις οικονομικές προτιμώ αυτές που παίρνουν κάψουλες. Από μπρίκι έχω πιει 1-2 φορές και δεν μου άρεσε ο καφές, ίσως όμως δεν ξέρανε να τον φτιάξουν σωστά

Δημοσ.

αλλαζουν πολλα στην ποιοτητα του καφε οσο αυξανεται το ποσο ή κυριως αφορα την διαρκεια ζωης της μηχανης ? 

Εννοείται ότι το πρωταρχικό είναι οι δυνατότητες που έχει η μηχανή να βγάλει καλό καφέ. Αυτό όμως αποτελεί συνδυασμό πραγμάτων, δηλ. καλή μηχανή, φρέσκο καφέ και μια σχετική εμπειρία.

Ο εσπρέσσο γενικά είναι ένα δύσκολο σπορ, που απαιτεί χρόνο και χρήμα αν επιζητά κανείς κορυφαίο αποτέλεσμα. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εύκολο, όλοι κάνουμε τους συμβιβασμούς μας (είτε οικονομικούς αγοράζοντας φθηνές μηχανές, είτε λόγω έλλειψης χρόνου κτλ. αγοράζοντας μηχανές με κάψουλες) με τις αναμενόμενες βέβαια επιπτώσεις στο φλυτζάνι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...