stekont Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εχει αρκετη ποικιλια απο οτι εχω καταλαβει σε μαρκες... στο skroutz γινεται χαμος .. Καμια προταση απο προσωπικη εμπειρια? τι να κοιταξω κυριως ? την πιεση ?
bill1987 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, όντως γίνεται χαμός στο σκρουτζ, αλλά ουσιαστικές διαφορές στις καφετιέρες μέχρι 80 ευρώ δεν θα βρεις. Σχετικά με την πίεση όλες αν δεις 15 bar έχουν, αν και για την παρασκευή εσπρέσσο 9 bar είναι αρκετά. Αν θέλεις να μείνεις αυστηρά στο budget που έθεσες, καλές λύσεις είναι οι Delonghi ( Site: EC155 , Site: EC 156 , [new_link=https://www.skroutz.gr/s/6138656/Delonghi-EC151.html]EC 151[/new_link]) και οι Saeco Philips ( Site: HD8423/11 ). Αν θέλεις βέβαια να ασχοληθείς περαιτέρω και σοβαρότερα με τον εσπρέσσο πας σε Gaggia ( Site: BabyClass ), μύλο, tamper, ζυγαριές κτλ.
stekont Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, όντως γίνεται χαμός στο σκρουτζ, αλλά ουσιαστικές διαφορές στις καφετιέρες μέχρι 80 ευρώ δεν θα βρεις. Σχετικά με την πίεση όλες αν δεις 15 bar έχουν, αν και για την παρασκευή εσπρέσσο 9 bar είναι αρκετά. Αν θέλεις να μείνεις αυστηρά στο budget που έθεσες, καλές λύσεις είναι οι Delonghi ( Site: EC155 , Site: EC 156 , [new_link=https://www.skroutz.gr/s/6138656/Delonghi-EC151.html]EC 151[/new_link]) και οι Saeco Philips ( Site: HD8423/11 ). Αν θέλεις βέβαια να ασχοληθείς περαιτέρω και σοβαρότερα με τον εσπρέσσο πας σε Gaggia ( Site: BabyClass ), μύλο, tamper, ζυγαριές κτλ. αλλαζουν πολλα στην ποιοτητα του καφε οσο αυξανεται το ποσο ή κυριως αφορα την διαρκεια ζωης της μηχανης ?
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πάρε μπρίκι. Αγαπώ τον εσπρέσσο και έχοντας αγοράσει και πετάξει αρκετές φτηνιάρικες μηχανές, κατέληξα σε μπρίκι. 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγώ στις οικονομικές προτιμώ αυτές που παίρνουν κάψουλες. Από μπρίκι έχω πιει 1-2 φορές και δεν μου άρεσε ο καφές, ίσως όμως δεν ξέρανε να τον φτιάξουν σωστά
bill1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 αλλαζουν πολλα στην ποιοτητα του καφε οσο αυξανεται το ποσο ή κυριως αφορα την διαρκεια ζωης της μηχανης ? Εννοείται ότι το πρωταρχικό είναι οι δυνατότητες που έχει η μηχανή να βγάλει καλό καφέ. Αυτό όμως αποτελεί συνδυασμό πραγμάτων, δηλ. καλή μηχανή, φρέσκο καφέ και μια σχετική εμπειρία. Ο εσπρέσσο γενικά είναι ένα δύσκολο σπορ, που απαιτεί χρόνο και χρήμα αν επιζητά κανείς κορυφαίο αποτέλεσμα. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εύκολο, όλοι κάνουμε τους συμβιβασμούς μας (είτε οικονομικούς αγοράζοντας φθηνές μηχανές, είτε λόγω έλλειψης χρόνου κτλ. αγοράζοντας μηχανές με κάψουλες) με τις αναμενόμενες βέβαια επιπτώσεις στο φλυτζάνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα