JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 όλο και καποιος θα ξερει να παιζει αγορασα μια αλλα ειναι πολυ διαφορετικα απ' όπως τη πρριμενα. Ουσιαστικα δε νομιζω να εχει νοτες με την ιδια σειρα, γιατι δε μπορω να βγαλω πραγματα ποθ εβγαζα στο πιανο με αυτη ποιος ειναι ο τροπος που ακολουθησατε εσεις για να καταφερετε να παιξετε ενα γνωστό κομμάτι; ευχαριστώ εκ των προτερων
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 κουβεντα για κατι πρακτικο δε λεω πως το ytube δεν ειναι αλλα γι' αυτο υπαρχει το φορουμ κατ' αρχας υπαρχει κανεις φαν;
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Να ειναι οι νοτες αραγε οπως στην φλογερα??Ξερεις φλογερα? 1
Adon1s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Να ειναι οι νοτες αραγε οπως στην φλογερα??Ξερεις φλογερα? Αν είναι σαν το φλάουτο πάντως , έχουμε τον Φλαουτίστα να μας πει . 3
gamanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Χοντρικά, οι νότες είναι με σειρά Φυσώντας Ντό ρουφώντας είναι ΡΕ. Η φυσαρμόνικά σου σε τι είναι κουρδισμένη; Μάλλον για κάνα Ντο ή Σολ σε κόβω, αν είναι έτσι δοκίμασε την εισαγωγή της Τζαμάικα Κα- Θε Πρω Ι που κί -να γα είναι από τα πιο εύκολα για να παίρνεις το κολάι και να περιορίζεις το φύσημα σε μία νότα 2
anwnymh29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι σαν το φλάουτο πάντως , έχουμε τον Φλαουτίστα να μας πει . Αν σου πω βρε οτι μολις ειδα τον τιτλο του θεματος σκεφτηκα τον Φλαουτιστα θα με πιστεψεις?? 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 γαμανος κατάλαβα ακριβως τι θες να πεις ισως συνδυασω κατι δικο μου , να δεθω κιολλας με το practis
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 αν καπνιζεις προσπαθησε να το κοψες σιγα-σιγα
Flaoutistas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Επειδή ακούστηκε το όνομά μου.. δεν έχω ιδέα από φυσαρμόνικα.. φλάουτο, τρομπέτα και λίγο πιάνο εδώ. Μάθε να διαβάζεις νότες στο πεντάγραμμο, κατέβασε μια εφαρμογή στο κινητό σου που να παίζεις μια νότα στη φυσαρμονικα και να σου λέει ποια είναι και μετά όταν καταλάβεις ποια νότα είναι που βρες μια παρτιτούρα. Παρόλα αυτά ιδέα δεν έχω από φυσαρμόνικα μπορεί να λέω και βλακείες, εγώ αυτό θα έκανα όμως στη θέση σου.Να προσθέσω ότι φλογέρα αποτελεί προπαρασκευή για το φλάουτο. Καμία σχέση με τη φυσαρμόνικα.
georgemvg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 κουβεντα για κατι πρακτικο δε λεω πως το ytube δεν ειναι αλλα γι' αυτο υπαρχει το φορουμ κατ' αρχας υπαρχει κανεις φαν; Το είπα γιατί προφανώς το φορουμ δεν είναι για αυτο. Σε λίγο στο youtube θα καταλήξεις. Δεν μπορείς να μάθεις φυσαρμόνικα από το φορουμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα