Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τρακαρισματα χωρις σωματικη βλαβη τα πραγματα ειναι πολυ απλα και το μονο που χρειαζεται ειναι φωτογραφιες εκατερωθεν και ανταλλαγη στοιχειων. Μετα γινεται δηλωση στην ασφαλιστικη και αναλαμβανουν αυτοι. Αν το παιζει ζορικος ο φταιχτης και αργει να κανει δηλωση πχ υπαρχει και νομικη υπηρεσια σε καθε ασφαλιστικη. Οποτε ουσιαστικα σε μικροτρακαρισματα σε 5 λεπτα εχετε ξεμπερδεψει.

ΥΓ1. Σε περιπτωση ασυμφωνιας για το ποιος φταιει, αν ο φταιχτης το παιζει πολυ cool και ζαμαν-φου, καλεις τροχαια για καταγραφη συμβαντος και ασφαλιστικη. 100% καλυμμενος οτι δεν θα σου κανει λαμογια.

ΥΓ2. Οσο παπατζα και αν ακουγεται ναι ο προφυλακτηρας σε καθε επαφη μπορει να τραυματιστει εσωτερικα και να σπασει καποιο πλαστικο κλιψακι κτλ. Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει το αμαξι του αγρατζουνιστο. (Προσωπικα οσο καλοπροαιρετος μπορει να ειμαι με καποιον που με τρακαρε, αν ακουσω τη γνωστη φραση "ελα μωρε σιγα δεν επαθε και τιποτα" νευριαζω και μπορει να εξαντλησω τα ορια τυπικοτητας στην διαδικασια ετσι για σπασιμο)

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε τρακαρισματα χωρις σωματικη βλαβη τα πραγματα ειναι πολυ απλα και το μονο που χρειαζεται ειναι φωτογραφιες εκατερωθεν και ανταλλαγη στοιχειων. Μετα γινεται δηλωση στην ασφαλιστικη και αναλαμβανουν αυτοι. Αν το παιζει ζορικος ο φταιχτης και αργει να κανει δηλωση πχ υπαρχει και νομικη υπηρεσια σε καθε ασφαλιστικη. Οποτε ουσιαστικα σε μικροτρακαρισματα σε 5 λεπτα εχετε ξεμπερδεψει.

ΥΓ1. Σε περιπτωση ασυμφωνιας για το ποιος φταιει, αν ο φταιχτης το παιζει πολυ cool και ζαμαν-φου, καλεις τροχαια για καταγραφη συμβαντος και ασφαλιστικη. 100% καλυμμενος οτι δεν θα σου κανει λαμογια.

ΥΓ2. Οσο παπατζα και αν ακουγεται ναι ο προφυλακτηρας σε καθε επαφη μπορει να τραυματιστει εσωτερικα και να σπασει καποιο πλαστικο κλιψακι κτλ. Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει το αμαξι του αγρατζουνιστο.

Αν κυκλοφορείς κανονικά σε δρόμους το θεωρώ απίθανο να έχεις το αμάξι σου εντελώς αγρατσούνιστο και να μην στο έχουν ακουμπήσει καν!

Δημοσ.

Αν κυκλοφορείς κανονικά σε δρόμους το θεωρώ απίθανο να έχεις το αμάξι σου εντελώς αγρατσούνιστο και να μην στο έχουν ακουμπήσει καν!

Συμφωνω αλλα στην περιπτωση ατυχηματος απο τη στιγμη που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα το αυτοκινητο πρεπει να επανελθει στην κατασταση πριν το ατυχημα. Ετσι το εννουσα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω αλλα στην περιπτωση ατυχηματος απο τη στιγμη που υπαρχει αυτη η δυνατοτητα το αυτοκινητο πρεπει να επανελθει στην κατασταση πριν το ατυχημα. Ετσι το εννουσα.

Έτσι ναι, απλά επειδή πήγε και λιγάκι αλλού η κουβέντα με τον φίλο Liverpool :)

Δημοσ.

Καλα μιλαμε για "τρακαρισμα"¨ενος χιλιομετρου την ωρα σε ταχυτητα που το αμαξι απλα ταρακούνησε το μπροστα λιγο.. Δεν νομιζω καν να του εκανα ζημια.. εμενα δεν επαθε και τιποτα που εχει καμμενα/ξεραμενα τα πλαστικα στη μπροστινη πινακιδα, ουτε καν ραγισανε. 

Σταματησα μονο και μονο γιατι βγηκε εξω απο το αμαξι αυτος και θεωρησα και εγω σωστο να βγω να του πω συγγνωμη κλπ

Οποτε αφου εχω ασφαλεια τα πληρωνει ολα η ασφαλιστικη χωρις να κανω κατι εγω? Να παρω τηλ και μπορω να κανω δηλωση τηλεφωνικα;

Οδηγεις αυτοκινητο και δεν ξερρεις τι κανει η ασφαλεια?

• Like 2
Δημοσ.

Το να ακουμπήσεις κάποιον στο παρκάρισμα - ξεπαρκάρισμα οκ δεν είναι ότι δεν σέβεσαι την περιουσία του άλλου ή αυτός τη δικιά σου. Μιλάμε απλά να ακουμπήσεις όμως.

Θα είχες την ίδια άποψη αν ένας παππούς ακουμπούσε 5-6 φορές το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο σου στην προσπάθεια του να παρκάρει/ξεπαρκάρει? Ειδικά αν το αυτοκίνητο του παππού είναι κανα peugeot 404(με μασίφ μεταλλικούς προφυλακτήρες δλδ) ή κάποιο νεώτερο με κοτσαδόρο? :D

Δημοσ.

Θα είχες την ίδια άποψη αν ένας παππούς ακουμπούσε 5-6 φορές το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο σου στην προσπάθεια του να παρκάρει/ξεπαρκάρει? Ειδικά αν το αυτοκίνητο του παππού είναι κανα peugeot 404(με μασίφ μεταλλικούς προφυλακτήρες δλδ) ή κάποιο νεώτερο με κοτσαδόρο? :D

Ο κοτσαδόρος μπορεί να κάνει ζημιά πιο εύκολα...να ακουμπήσουν το αμάξι μου παρκάροντας ή ξεπαρκάροντας το θεωρώ φυσιολογικό, δεν θα τρελαθώ κιόλας! :)

• Like 1
Δημοσ.

αν ομως ησουν συνταξιουχος του Δημοσιου και με το εφαπαξ πηρες καινουρια Mercedes, θα ειχες αλλη αποψη

Ο κοτσαδόρος μπορεί να κάνει ζημιά πιο εύκολα...να ακουμπήσουν το αμάξι μου παρκάροντας ή ξεπαρκάροντας το θεωρώ φυσιολογικό, δεν θα τρελαθώ κιόλας! :)

αν ακουμπησεις ενα μηχανακι, πεσει κατω και χρειαστει ισιωμα το τιμονι;

Δημοσ.

Άλλο είπα εγώ, και άλλο απάντησες εσύ. Στην περίπτωση που περιέγραψα, βάζω στοίχημα πως θα πήγαινες τρέχοντας να το μετακινήσεις :)

αν ακουμπησεις ενα μηχανακι, πεσει κατω και χρειαστει ισιωμα το τιμονι;

Τότε θα είναι τυχερός, πρώτα σπάνε τα κοστούμια ;)

Δημοσ.

Μιλάω για νορμάλ καταστάσεις που συμβαίνουν καθημερινά στο δρόμο...νομίζω δεν έχει νόημα να πάρουμε την κάθε πιθανή περίπτωση ξεχωριστά!

Δημοσ.

καθημερινα στο δρομο συμβαινει οτιδηποτε αλλο εκτος απο το "νορμαλ"

Μιλάω για νορμάλ συνηθισμενες καταστάσεις που συμβαίνουν καθημερινά στο δρόμο...νομίζω δεν έχει νόημα να πάρουμε την κάθε πιθανή περίπτωση ξεχωριστά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...