8-bitMUSIC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, τελευταία σκέφτομαι πολύ τη θα κανω όταν τελειώσω το λυκειο(ειμαι 2α), κατι που θέλω πολύ ειναι να φύγω απο Ελλαδα αφου βλέπω γνωστούς με σπουδές και πραγματικές γνώσεις να κάθονται μα την μαμα και τον μπαμπα η να δουλεύουν για μισθούς ξεφτίλα(σε σχέση με των χρόνο και τα χρήματα που έχουν ξοδέψει), μπορείτε να μου προτείνετε κάτι να ασχοληθώ με προοπτικές για δουλειά στο εξωτερικό, κάτι σε σχέση με οικονομικά,πληροφορική? Επίσης ποια χώρα θα μου προτείνατε να πάω , USA λέει τίποτα? Να πω πώς εχω κάποια δικα μου λεφτά στην άκρη που θα μπορούσα να ζήσω για κάποιο καιρό μέχρι να βρω δουλειά, btw τρομάζω με την ιδέα να μείνω εδω soo ρίξτε προτάσεις, αν έχουν προοπτική σκοπεύω να το ρισκάρω και να φύγω με μια τσάντα κατεφτιαν ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου. 1
Pokemon640 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 1.Μαρέσει το nickname σου, είναι πολύ μπροστά, gameboy 4ever 2.Το να πεις, έχω χρήματα στην άκρη για το πρώτο καιρό, να υποθέσω 10 χιλιάρικα; γιατί αν πας Αγγλία η Αυστραλία αυτά θα τα χρειαστείς για 3μηνο με 6μηνο και πολύ είπα. 3.Να ανακαλύψεις πρώτα τι σαρέσει και μετά το σπουδάζεις (είτε εδώ είτε έξω ανάλογα) και το ακολουθείς, ποτέ μη κάνεις κάτι που δεν σου ταιριάζει απόλυτα.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ασε ρε, καλυτερα με τους Συριους
Apoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Να μείνει και κανένας εδώ ρε παιδιά! Κάποιοι γυρνάνε πίσω Τουλάχιστον εγώ μετά από 13 χρόνια Αγγλία έχω πάρει την απόφαση. 6 μήνες Αγγλία contracting και 6 μήνες Ελλάδα. Και στα 50 την άραζω εκεί μόνιμα. 2
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, τελευταία σκέφτομαι πολύ τη θα κανω όταν τελειώσω το λυκειο(ειμαι 2α), κατι που θέλω πολύ ειναι να φύγω απο Ελλαδα αφου βλέπω γνωστούς με σπουδές και πραγματικές γνώσεις να κάθονται μα την μαμα και τον μπαμπα η να δουλεύουν για μισθούς ξεφτίλα(σε σχέση με των χρόνο και τα χρήματα που έχουν ξοδέψει), μπορείτε να μου προτείνετε κάτι να ασχοληθώ με προοπτικές για δουλειά στο εξωτερικό, κάτι σε σχέση με οικονομικά,πληροφορική? Επίσης ποια χώρα θα μου προτείνατε να πάω , USA λέει τίποτα? Να πω πώς εχω κάποια δικα μου λεφτά στην άκρη που θα μπορούσα να ζήσω για κάποιο καιρό μέχρι να βρω δουλειά, btw τρομάζω με την ιδέα να μείνω εδω soo ρίξτε προτάσεις, αν έχουν προοπτική σκοπεύω να το ρισκάρω και να φύγω με μια τσάντα κατεφτιαν ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου. Χωρις καν να εχεις τελειωσει το Λυκειο και εστω μια σχολη καθεσαι και εκφερεις γνωμη/αποψη για καταστασεις.....Μαλιστα. Υποψην οτι και στο εξωτερικο να πας τιποτα δεν ειναι εγγυημενο,ειδικα απο την στιγμη που δεν θα εχεις βγαλει και μια σχολη. Οσο για Αμερικη δεν γινεται να πας να μεινεις χωρις καρτουλα αρα ακυρο. 1
Iris_89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εμείς θα σου πούμε για το δικό σου μέλλον...? 1
thetruth Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 γνωστο εξωτερικο εχεις? (ευρωπη,αμερικη) οχι πως ειναι απαραιτητο αλλα ειναι ενα καλο ξεκινημα... Επισης, θα ηταν καλυτερο να εκανες τις σπουδες σου εδω και να εφευγες μετα, οπως δηλαδη κανει πολυ κοσμος.
Lanike71 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Κάποιοι γυρνάνε πίσω Τουλάχιστον εγώ μετά από 13 χρόνια Αγγλία έχω πάρει την απόφαση. 6 μήνες Αγγλία contracting και 6 μήνες Ελλάδα. Και στα 50 την άραζω εκεί μόνιμα. Το εκεί που είναι; Ελλάδα ή Αγγλία;
epp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Συμβουλη : Μην εμπιστευεσαι τις συμβουλες αγνωστων απο φορουμς για το μελλον σου 3
Pokemon640 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Συμβουλη : Μην εμπιστευεσαι τις συμβουλες αγνωστων απο φορουμς για το μελλον σου η ποιο έγκυρη γραμμή προβλέψεων είναι εδώ 9011800Α333 καλέστε να σας πούμε για το μέλλον σας 2
hliastsek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σε προπτυχιακο επιπεδο στην Ελλαδα ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο. Τελειωσε τις σπουδες σου εδω και φυγε μετα για να βρεις δουλεια, αυτο που κανουν οι περισσοτεροι δηλαδη.... 1
Apoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το εκεί που είναι; Ελλάδα ή Αγγλία; Ελλάδα φυσικά.
whodatinsomniaK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ρε Apoll, αλλάζεις το πλάνο σου ανά 2 εβδομάδες. OP, ότι και να σου πούμε εμείς δεν έχει νόημα. Ο καθένας χαρασσει το δρόμο που θέλει να βρει.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ο ts απο οτι φενεται αποφασισε τι θα κανει μιας και δεν βλεπω αλλο σχολιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα