Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια αγορασα προσφατα ενα καινουργιο μοντεμ-ρούτερ και εχω ενα προβλημα-απορια.δεν ξερω πολλα απο ιντερνετ υπολογιστες και τα λοιπα.λοιπον κανονικα οταν παιζω με τον σταθερο μου υπολογιστη(συνδεδεμενος με εθερνετ καλωδιο) ονλινε παιχνιδια ειμαι οκ δεν κολλαω καθολου αλλα οταν καποιος χρησιμοποιει το wifi  εγω κολλαω πολυ.....ειναι φυσιολογικο? αν ναι σορρυ που δεν το ηξερα αν οχι μπορω να το φτιαξω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

αναλόγως το μόντεμ και αναλόγως την χρήση.

Εαν η χρήση του υπολογιστή με wifi είναι καμια σελίδα στο fb η τίποτα παρόμοιο δεν θα έπρεπε να γίνεται σε μεγάλο βαθμό.

Εαν ο αλλος υπολογιστής ξεκινήσει e-radio,youtube κατέβασμα ταινιών και γενικότερα κάτι που απασχολεί και αυτό την γραμμη συνέχεια είτε με μεγάλη χρήση είτε με μικρότερη ειναι απόλυτα λογικό να lag-άρεις μιας και ανεβαίνει το Ping.

Δημοσ.

μπορω να κανω κατι ωστε να μην κολλαω οταν το χρησιμοποιει αλλος? το ρουτερ ειναι καινουργιο και νομιζα οτι θα μπορει να σηκωνει 2 ατομα.......ο αλλος που μπαινει ειναι η αδερφη μου και βλεπει βιντεο στο γιουτουμπ.....δηλαδη γιατι να μην γινεται να μην κολλαει κανενας?

Δημοσ.

μπορω να κανω κατι ωστε να μην κολλαω οταν το χρησιμοποιει αλλος? το ρουτερ ειναι καινουργιο και νομιζα οτι θα μπορει να σηκωνει 2 ατομα.......ο αλλος που μπαινει ειναι η αδερφη μου και βλεπει βιντεο στο γιουτουμπ.....δηλαδη γιατι να μην γινεται να μην κολλαει κανενας?

Γιατί όταν κατεβάζει απ το youtube η ταχυτήτα παει για να τερματίσει ώστε να κατέβει γρηγορότερα το βίντεο,ιδιαίτερα δε αν μιλάμε για ΗD η ανώτερης ποιότητας βίντεο.

Η παραμικρή "κίνηση" στο ίντερνετ η οποία χρειάζεται ενα σεβαστό bandwidth,αυξάνει το Ping δυστυχώς γιατί έχεις επικοινωνία και με περισσότερους servers και υπάρχει παραπάνω χρόνος ώστε να διαβαστουν τα πακέτα και να επεξεργαστούν απο την αντίστοιχη εφαρμογή.

Εαν τα παραπάνω συνδιάζονται και με σχετικά μικρή ταχύτητα στο ίντερνετ(κάτω απο 10Mbps συνήθως) τότε ναι το κόλλημα είναι γενικότερα εμφανές.

ποιο μόντεμ πήρες και ποια τα χαρακτηριστικά της γραμμής είναι το επόμενο ερώτημα,μαζί με το τι παιχνίδι παίζεις κ αν έχουν ανοιχτεί οι αντίστοιχες πόρτες ειναι τα επόμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...