Προς το περιεχόμενο

Καπνός Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα καλό συνδυασμό  για χαρτάκια , φιλτρακια  ?   Είμαι και λίγο αναποφάσιστη με τον καπνό ακομα δενέχω καταλήξει .

Δημοσ.

Λόγω του αρωματικού του καπνού παρε λεπτό χαρτάκι για να τον καταλαβαίνεις καλύτερα. Ένα μπλε γαλάζιο είναι μια χαρά..

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω του αρωματικού του καπνού παρε λεπτό χαρτάκι για να τον καταλαβαίνεις καλύτερα. Ένα μπλε γαλάζιο είναι μια χαρά..

σκεφτόμουν και για χαρτάκια του παππού ακατέργαστο . Εχεις δοκιμάσει ?

Δημοσ.

Είναι νομίζω πιο χοντρά, εμένα δεν μου άρεσαν. Απο φίλτρο, δεν ξέρω τις αντοχές σου, εγώ άφιλτρα, οπότε...

Εγώ με γαλάζια κάπνιζα Craven αρκετό καιρό. Είναι πολύ  αρωματικός, και τουλάχιστον καταλαβαίνεις ότι καπνίζεις.

Αλλά κάνε αυτό που έκανα και εγώ, κόψε το το ρημάδι!...

• Like 2
Δημοσ.

Είναι νομίζω πιο χοντρά, εμένα δεν μου άρεσαν. Απο φίλτρο, δεν ξέρω τις αντοχές σου, εγώ άφιλτρα, οπότε...

Εγώ με γαλάζια κάπνιζα Craven αρκετό καιρό. Είναι πολύ  αρωματικός, και τουλάχιστον καταλαβαίνεις ότι καπνίζεις.

Αλλά κάνε αυτό που έκανα και εγώ, κόψε το το ρημάδι!...

Για άφιλτρα δεν είμαι . ΕΕ μπράβο που το έκοψες μια απόφαση είναι και εγώ το είχα αποφασίσει ...αλλά υπέκυψα !! 

Δημοσ.

Χημεία σκέτη όπου βλέπεις πολύ άρωμα αλλά οκ από μπλε και κάτω χαρτάκι είσαι οκ..

Δημοσ.

Χημεία σκέτη όπου βλέπεις πολύ άρωμα αλλά οκ από μπλε και κάτω χαρτάκι είσαι οκ..

thnx !  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι οτι τα τυποποιημένα καπνά δεν έχουν κανένα χημικό και φταίνε τα αρωματικά πρόσθετα... :)

Σε κάθε περίπτωση, ο μπλε Craven ήταν/είναι* από τους πιο αρωματικούς και μακράν ο πιο ωραίος καπνός που έχω δοκιμάσει.

* δεν ξέρω πια τι γίνεται γιατί έχω 9 χρόνια να καπνισω

• Like 2
Δημοσ.

H κοπελα μου καπνιζει 5 χρονια craven με χαρτακια ριζλα ασημι και φιλτρακια ριζλα τα κλασικα μικρα. Δεν αλλαζει τιποτα απο αυτα τα 3.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι οτι τα τυποποιημένα καπνά δεν έχουν κανένα χημικό και φταίνε τα αρωματικά πρόσθετα... :)

* δεν ξέρω πια τι γίνεται γιατί έχω 9 χρόνια να καπνισω

που να δεις τι γινεται με τους "ντοπιους" αφορολογητους "βιολογικους" καπνους με 5e το κιλο

• Like 1
Δημοσ.

Με χαρτακι γλυκοριζα τον καπνιζω τον Craven, μου αρεσει πιο πολυ απο ολους τους αλλους συνδιασμους. Τωρα προσπαθω να κοψω το καπνισμα,μειωνοντας την ποσοτητα τσιγαρων ολο κα περισσοτερο. (Ειμαι στα 10 την ημερα τωρα.)

• Super Moderators
Δημοσ.

Με χαρτακι γλυκοριζα τον καπνιζω τον Craven, μου αρεσει πιο πολυ απο ολους τους αλλους συνδιασμους. Τωρα προσπαθω να κοψω το καπνισμα,μειωνοντας την ποσοτητα τσιγαρων ολο κα περισσοτερο. (Ειμαι στα 10 την ημερα τωρα.)

Προσωπικά θεωρούσα οτι η γεύση της γλυκόριζας χαλάσει το υπέροχο άρωμα του Craven - χρησιμοποιούσα παντα τα λευκά Rizla και όχι φίλτρα κι αηδίες, καθαρή γεύση καπνού (και χημικών βεβαίως).

• Like 1
Δημοσ.

Το φίλτρο αλλοιώνει τη γεύση? Είναι πιο βαρύ μόνο..Ψιλό κανένας λόγος για αφιλτρα άσε π είναι κ τρελό σπάσιμο να τρως καπνό κ χαρτί..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...