ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εξηγήστε μου και αυτό γιατί εχω πάρει φόρα Είναι ένας τύπος στο fiverr ο οποίος για 5 δολλάρια αναλαμβάνει να προωθήσει ένα προιον , ενα site η οτιδήποτε μπορεί να διαφημιστεί στο διαδίκτυο Αυτός έχει λέει 100 groups τα οποία διαχειρίζεται και τα οποία έχουν πάνω από 1 μύριο μέλη Έχει 6 αγορές μέχρι στιγμής με καλές κριτικές όλες. Τι παίζεται με αυτά?
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μαζεύεις ψεύτικα likes και tweets νομίζω edit, Μανώλη μπήκα στο site της υπογραφής σου. Ωραία τα μπλουζάκια, απλά στο πρώτο έχεις ένα λαθάκι. Είναι potatoes Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2015 από zio10
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι το ξέρω. ειναι ανενεργά αυτά. θέλει πολυ διαφημιση για να καταφέρεις να πουλήσεις εκεί μέσα και υπάρχει και τεράστιος ανταγωνισμός Μαζεύεις ψεύτικα likes και tweets νομίζω edit, Μανώλη μπήκα στο site της υπογραφής σου. Ωραία τα μπλουζάκια, απλά στο πρώτο έχεις ένα λαθάκι. Είναι potatoes Λέω να το κάνω για 5 δολλάρια. Δεν θα πάρω τσιγάρα μια μέρα 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ναι το ξέρω. ειναι ανενεργά αυτά. θέλει πολυ διαφημιση για να καταφέρεις να πουλήσεις εκεί μέσα και υπάρχει και τεράστιος ανταγωνισμός Λέω να το κάνω για 5 δολλάρια. Δεν θα πάρω τσιγάρα μια μέρα Βαλτες ενα δυο ευρω παραπανω και μακρινετες λιγο. Ιδεα γραψε πανω τιποτα για τα παιδια απο την συρια, κανενα παιδι στυλ καρτουν να εχει χαρτη ή καμια γυναικα γυμνη που να εχει ζωγραφισμενο στην πλατη της την πορεια μεχρι πχ εδω στην ελλαδα, θα σε αγαπησουν, θα αγορασω κι εγω....
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά είμαι άνθρωπος ο οποίος δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ τον ανθρώπινο πόνο για να βγάλει χρήματα. Αν έρθει η στιγμή να το κάνω δεν θα κρατήσω τίποτα για τον εαυτό μου.
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικά είμαι άνθρωπος ο οποίος δεν έχει εκμεταλλευτεί ποτέ τον ανθρώπινο πόνο για να βγάλει χρήματα. Αν έρθει η στιγμή να το κάνω δεν θα κρατήσω τίποτα για τον εαυτό μου. Δεν το ειπα σαν εκμετάλλευση αλλα σαν προωθηση του γεγονοτος, προς θεου ουτε εγω θα το κανα αυτο
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καταλαβαίνω ότι δεν το είπες για αυτό. Προσωπικά έχω ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Για κάποιες πτυχές της ζωής μου είναι άσχημη ασθένεια , για κάποιες άλλες είναι καλή. Για παράδειγμα δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο για τα λεφτά αν δεν μου αρέσει αυτό το κάτι η αν δεν προσφέρω κάτι μέσω αυτού. Την παλεύω , δεν έχω ιδιαίτερα θέματα και ξέρω ότι όλα είναι στο μυαλό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα