Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μπλεγμένη η κατάσταση. Ελπίζω να βγάλετε άκρη όπως θα το πω. Κάτι συμβαίνει με τον κολλητό μου. Ενώ γενικά είναι ευδιάθετος, τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνει από το σπίτι και όλο τον πιάνει και κλαίει. Εμφανισιακά μοιάζει επίσης πολύ καταβεβλημένος. Μου λέει ότι δεν τρέχει κάτι απλά τον έχουν πιάσει οι μαύρες του αλλά το νιώθω έχει συμβεί κάτι και δεν ξέρω τι. Να έπαθε κατάθλιψη ξαφνικά μου φαίνεται πολύ περίεργο. Έχω δοκιμάσει να τον προσεγγίσω με ότι τρόπο υπάρχει.. αυτός απλά λέει ότι όλα είναι οκ. Το ξέρω ότι δεν είναι. Θέλω όμως να τον βοηθήσω, είναι σαν  αδερφός μου τι να κάνω;;;

Δημοσ.

Ούτε μπλεγμένα δεν είναι τα πράγματα ούτε τίποτα, κάτι έγινε στον φίλο σου το οποίο δεν θέλει να στο αναφέρει, κατάθλιψη και στεναχώρια σε τέτοιο βαθμό από το πουθενά δεν υπάρχει. Μην τον πιέσεις γιατί δεν βγάζεις άκρη και μάλλον χειρότερα μπορεί να γίνει, θα σου τα πει μόνος του αν και όταν το θελήσει.

Δημοσ.

Είμαι υπερβολικός τύπος και βάζω πολλά με το μυαλό μου και αυτό με τρελαίνει. Στεναχωριέμαι που δεν μου έχει πει τι συμβαίνει. Νιώθω λίγο προδωμένος. Είμαι ο καλύτερος του φίλος και δε μου λέει. Όχι ότι έχει πει σε άλλου, αλλά δεν είναι το ίδιο. Με φοβίζει η συμπεριφορά του. Όσες φορές έχει κλάψει μπροστά μου (που δε νομίζω 22 χρόνια να έχει ξανακλάψει μπροστά μου) τον παίρνω αγκαλιά και ηρεμεί αλλά όταν πάω να τον ρωτήσω αντιδράει και τραβιέται. από τη μία δε μου λέει την έχει και θα περίμενα να μη με θέλει πολύ τριγύρω από την άλλη νιώθω ότι με θέλει κοντά του αρκεί να μη συζητάμε τίποτα τέτοιο. Όχι οτι συζητάει κάτι άλλο. Μιλάς και είναι λες και μιλας στο ντουβάρι. Και αγκαλιά όταν τον παίρνω είτε πτώμα αγκάλιαζα είτε αυτόν το ίδιο. Ανησυχώ πραγματικά. Αν έμενε μόνος του θα του έλεγα να κοιμόμουν σπίτι του. Οι γονείς του πάλι, αδιάφοροι και ανεπαρκείς όπως πάντα. 

Δημοσ.

Μην το παίρνεις τόσο τοις μετρητοίς, άσε τις σκέψεις για προδοσίες και όλα αυτά. Και εγώ αν θες την γνώμη μου υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θέλω να τα λέω στον κολλητό μου, κάποιες φορές είχε στεναχωρηθεί με κάποια πράγματα που συνέβαιναν σε εμένα και μου άρχισε την κριτική πράγμα που δεν μ' άρεσε και δεν με οφέλησε σε κάτι. Οι γονείς του κακώς δεν έχουν κάνει κάτι, είναι οι πρώτοι που θα έπρεπε να σπεύσουν να δουν τι συμβαίνει στο παιδί τους.

Δημοσ.

Μην το παίρνεις τόσο τοις μετρητοίς, άσε τις σκέψεις για προδοσίες και όλα αυτά. Και εγώ αν θες την γνώμη μου υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θέλω να τα λέω στον κολλητό μου, κάποιες φορές είχε στεναχωρηθεί με κάποια πράγματα που συνέβαιναν σε εμένα και μου άρχισε την κριτική πράγμα που δεν μ' άρεσε και δεν με οφέλησε σε κάτι. Οι γονείς του κακώς δεν έχουν κάνει κάτι, είναι οι πρώτοι που θα έπρεπε να σπεύσουν να δουν τι συμβαίνει στο παιδί τους.

Δε ξέρω αν έχεις δει ένα έργο τη Ματίλντα.. όσο ενδιαφερόντουσαν οι δικοί της.. άλλο τόσο και οι δικοί του. Θα προτιμούσα μια πιο άμεση απάντηση να μου πει ξέρεις κάτι δε θέλω να σου πω. Όχι να μου λέει όλα καλά ενώ δεν είναι. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που είναι έτσι.

Δημοσ.

Ναι φυσικά και έχω δει το Ματίλντα, όλοι του 80-90s το προλάβαμε. Η αλήθεια είναι οτι ενοχλεί αρκετά που λέει όλα οκ και κλέγεται μπροστά σου, εγώ απλά αν ήμουν στην θέση του θα έλεγα δεν θέλω να σου πω. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα. Τεσπα, άστον και θα ηρεμίσει πιστεύω και θα σου πει τι έγινε κάποια στιγμή, μπορεί να μην συνέβει κάτι άσχημο αλλά υπάρχουν ορισμένα άτομα κάποιες φορές που βάζουν τα κλάμματα από μικροπράγματα και οχι κάτι το φοβερό.

Δημοσ.

Τον ξέρω πολύ καλά για αυτό ανησυχώ.. δεν είναι τύπος που κλαίει. Αγκαλία επίσης να τον έχω πάρει 2-3 φορές μέχρι τότε σε μεγάλες χαρές ή λύπες. Απλά θέλω να ναι καλά τίποτα άλλο. 

Δημοσ.

τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνει από το σπίτι και όλο τον πιάνει και κλαίει

Και αγκαλιά όταν τον παίρνω είτε πτώμα αγκάλιαζα είτε αυτόν το ίδιο

Αν έμενε μόνος του θα του έλεγα να κοιμόμουν σπίτι του

Αγκαλία επίσης να τον έχω πάρει 2-3 φορές μέχρι τότε

• Like 7
Δημοσ.

τον τελευταίο καιρό δεν βγαίνει από το σπίτι και όλο τον πιάνει και κλαίει

Και αγκαλιά όταν τον παίρνω είτε πτώμα αγκάλιαζα είτε αυτόν το ίδιο

Αν έμενε μόνος του θα του έλεγα να κοιμόμουν σπίτι του

Αγκαλία επίσης να τον έχω πάρει 2-3 φορές μέχρι τότε

Ha gay

Anyway πέρα από την πλάκα προσπάθησε να τον βοηθήσεις αλλά μην το πιέσεις, εάν δεις ότι τα πράγματα ξεφεύγουν πολύ πάρε μέτρα

Δημοσ.

Πες του πως θα εισαι εκει σε ο,τι χρειαστει και μετα αστον στην ησυχια του εφοσον δε θελει να μιλησει.

Οταν και αν ειναι ετοιμος θα ερθει αυτος σε σενα.

• Like 1
Δημοσ.

Πες του πως θα εισαι εκει σε ο,τι χρειαστει και μετα αστον στην ησυχια του εφοσον δε θελει να μιλησει.

Οταν και αν ειναι ετοιμος θα ερθει αυτος σε σενα.

Ακριβώς αυτό.

Κάποιες φορές χρειαζόμαστε το χρόνο και το χώρο μας, μπορεί ο άλλος από ενδιαφέρον να ρωτάει κι εμείς να νιώθουμε πως πιέζει.

Δώστου χρόνο και θα σου μιλήσει μόνος του, σε τέτοιες στιγμές θέλουμε στήριγμα και μόνο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι άνθρωποι (νομίζω η πλειοψηφία) δεν μοιράζονται τα πάντα. Δεν υπάρχει θέμα προδοσίας ή μη εμπιστοσύνης. Απλά κάποια πράγματα τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Όποτε θέλει να είσαι σίγουρος πως ξέρει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί. Μην τον πιέζεις.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
Δημοσ.

Με τον κολλητό μου μεγαλώσαμε μαζί. Και οι δύο κρατάμε πράγματα μέσα μας, και λίγες φορές λέμε αυτό που μας στενοχωρεί, γιατί οσο και να θέλουμε, κάποιος πρέπει να είναι πιο yolo εκείνη την περίοδο για να κρατήσει τις ισορροπίες. Πχ είμαι εγώ στις μαύρες μου, αυτός παλεύει να με κάνει να περάσω καλά, και αντίστροφα. Ιδιαίτερα αν είμαστε και οι δύο στις μαύρες μας παλεύουμε να το ξεχάσουμε όταν είμαστε παρέα και να περάσουμε καλά παρά να φορτώσουμε ο ένας στον άλλο το πρόβλημα του.

Πες του ότι, ότι και να συμβαίνει θα είσαι δίπλα του και αστον, θα στο πει μόνος του.

• Like 1
Δημοσ.

Με προβληματίζει ότι ξέρω/νιώθω πως κάτι άσχημο του έχει συμβεί. Επειδή γενικά είναι και οικογενειακοί φίλοι δεν πρόκειται για περίπτωση ότι έχασε κάποιον δικό του ή είναι οικονομικό πρόβλημα, ούτε γκομενικό είναι. Σκέφτομαι πολλά και ανησυχώ,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...