Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα νεροχυτη κουζινας που ειχε τρυπησει και απλα το πλυντηριο συνδεθηκε στην παροχη νερου .

Εβγαλε νερα εμπρος από την μπροστινη πορτα αλλα κατω από το ντουλαπι που είναι τα συφωνια καμμια υγρασία .

Ενώ ελεγε ότι θελει 18 λεπτα υπολοιπο πλυσης αυτά εγιναν 25 μετα 13 μετα 30 κλπ ανεξέλεγκτα .

Καποια στιγμη τελειωσε και το αδειασε η γυναικα μου από το περιεχομενο  και εβγαλε τα νερα .

Το βαζει αδειο να ξεκινησει αλλα δεν ξεκιναει και δεν τραβαει νερο . Βγαλαμε το σωληνα που του δινει νερο από την διακλαδωση που επερνε και δεν φαινεται να υπαρχει πρόβλημα .

Χαλασε ??? Τοσο συμπτωση που αυτό εγινε αμεσως μετα την αλλαγη νεροχυτη ??

Αν εχει χαλασει που συδολευομαι να το πιστεψω σε συνδιασμο ότι εγινε αμεσως μετα την αλλαγη νεροχυτη τι μπορει να επαθε ?Κοστος ?

Είναι ένα Pitsos DGS6512

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Άυτά τα συμπτώματα είχε και ένα δικό μου  Whirlpool αλλά μετά από καταιγίδα και  κεραυνούς .

Διάγνωση καμένη πλακέτα με παράλογο για μένα κόστος οπότε το πέταξα.

Μάλλον θέλει πλακέτα .

Σκέψου μην έγινε τίποτα με τα ρεύματα ή τίποτα κεραυνοί .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

200 μου είχαν πει .

Ο λόγος που δεν το έφτιαξα είναι γιατί μου είπαν και οι 2 τεχνικοί της πόλης μου ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα δουλεύει όπως πρώτα.

Οπότε αγόρασα άλλο που βρήκα στο skroutz .

Πάντος και τα δικά σου συμπτώματα(τρελαίνεται το πρόγραμμα και κάνει ότι του καπνίσει) δείχνουν πλακέτα.

Επεξ/σία από siracos
Δημοσ.

Ευχαριστω.Πραγματι 200 ακομα κι αν δουλεψει είναι παρα πολλα όταν με 400 παιρνεις καινουργιο .

Αυτό που μου κανει εντυπωση αλλα ισως και να είναι συμπτωση ότι το πρόβλημα εγινε μετα την αμεσως στην πρωτη πλυση αφου αλλαχτηκε ο νεροχύτης και πηρε από τα νεα συφωνια παροχη νερου.Το εχω καπου 10 χρονια και είναι το τριτο που χαλαει στα 28 χρονια .

Δημοσ.

Το δικό μας (Bosch νομίζω αν και έχω την εντύπωση πως είναι ίδια όλα αυτά) έκανε ακριβώς τα ίδια.
Ζήτημα να το έχουμε δουλέψει 15 φορές από το 2008.

Το έβγαλα από την πρίζα και έστρωσε.

Α, δεν έβγαλε νερά, απλά έκανε ώρες να τελειώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Το δικό μας (Bosch νομίζω αν και έχω την εντύπωση πως είναι ίδια όλα αυτά) έκανε ακριβώς τα ίδια.

Ζήτημα να το έχουμε δουλέψει 15 φορές από το 2008.

Το έβγαλα από την πρίζα και έστρωσε.

Α, δεν έβγαλε νερά, απλά έκανε ώρες να τελειώσει.

Το δικο μου λογω 5μελους οικογενειας δουλευει 300 φορες τον χρονο !!!Αν καταλαβα το δικο σου εβγαζε και νερα ή όχι ?

Εχω ακουσει αλλα δεν είμαι σιγουρος ότι Bosch και Pitsos είναι ιδια .

Δημοσ.

Δεν έβγαζε νερά Γιάννη.

Το πλυντήριο το βάζουμε όταν ο κόσμος στο σπίτι ξεπερνάει το 10 άτομα. :-D

Έχω γίνει expert στο πλύσιμο των πιάτων στο χέρι.

Εντάξει, κάνεις οικονομία στο νερό, αλλά δεν έχω υπομονή να το περιμένω.

Και είμαστε 4 στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έβγαζε νερά Γιάννη.

Το πλυντήριο το βάζουμε όταν ο κόσμος στο σπίτι ξεπερνάει το 10 άτομα. :-D

Έχω γίνει expert στο πλύσιμο των πιάτων στο χέρι.

Εντάξει, κάνεις οικονομία στο νερό, αλλά δεν έχω υπομονή να το περιμένω.

Και είμαστε 4 στο σπίτι μαζί με τα παιδιά.

Εχω να πλυνω πιατο από όταν ημουν φοιτητης και τοτε μονο φλυτζάνια και ποτήρια !!!

Τι εχει παθει το δικο μας δεν  ξερω....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παραδόθηκα στο στρατόπεδο υπέρ του πλυντηρίου πιάτων (από εκεί που τασσόμουν σθεναρά κατά της συσκευής) και έχω διάφορες ερωτήσεις προς χρήστες αλλά και επαγγελματίες:

1) Τα σκεύη έχουν υπολείμματα απορρυπαντικού (ή λαμπρυντικού?), ειδικά με τις ταμπλέτες. Δηλαδή είναι πολύ γλιτσερά όταν τελειώσει το πρόγραμμα. 'Εβαλα υγρό και μειώθηκε κάπως το πρόβλημα, αλλά και πάλι θέλουν ξέβγαλμα χειροκίνητα αφού τελειώσει το πρόγραμμα. 'Ολα επώνυμα ήταν.

2) Αν δεν ανοίξεις αμέσως την πόρτα, τα ποτήρια μυρίζουν σάπιο αβγό και πρέπει να τα ξαναπλύνεις.

3) Τα σκεύη δεν ειναι στεγνά και έχουν λευκές κηλίδες που απομακρύνονται με το ξέβγαλμα.

Το πλυντήριο είναι ολοκαίνουργιο Bosch. Η σύνδεση έγινε από εμάς, με την επιπλέουσα της αποχέτευσης πριν το Ρ του σωλήνα και με ψηλή κούρμπα κάτω από το νεροχύτη. Ο εντοιχισμός έγινε επίσης από εμάς, αλλά δεν φαντάζομαι να παίζει ρόλο. Η σωλήνα παροχής έχει ηλεκτροβάνα οπότε δεν νομίζω να παίζει κάτι που διάβασα περί λυμάτων που μπαίνουν στην παροχή φρέσκου νερού. Τα προγράμματα που έχω βάλει μέχρι στιγμής είναι το οικονομικό που κάνει 3 ώρες και το αυτόματο 45-60 που κάνει 2,5 ώρες.

Κάναμε κάτι λάθος? Είναι μάπα το πλυντήριο? 'Ετσι είναι γενικά τα αποτελέσματα?

Δημοσ.

Αυτό πηρα πριν ένα μηνα αν θυμαμαι καλα 600 ευρω  αλλα μια χαρα είναι ...Μονο που ηθελε ο σωλήνας αποχευετυσης να συνδέεται πιο ψηλα γιατι εβγαζε σφαλμα F12

Πολύ καλο και αθορυβο

http://www.electroniki.gr/bosch-sms-54m42eu

Θελει  παραπανω χρονο από το Pitsos που ειχα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...